Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

ΕΛΙΑΜΕΠ και ΕΡΤ: να προετοιμαστεί η κοινή γνώμη για λείανση των Ελληνικών θέσεων στα Ελληνοτουρκικά!

Απίστευτες αντεθνικές προτάσεις για υποχωρητικότητα στα Ελληνοτουρκικά ακούστηκαν από το Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ.


Την Παρασκευή 15 Μαρτίου, στην εκπομπή Μεγεθύνσεις του Θανάση Γεωργακόπουλου στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, προσκεκλημένος ήταν ο Παναγιώτης Τσάκωνας, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Αθηνών και επικεφαλής Ασφάλειας στο ΕΛΙΑΜΕΠ.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η ερώτηση / τοποθέτηση του δημοσιογράφου προς τον επικεφαλής Ασφάλειας του ΕΛΙΑΜΕΠ για την ανάγκη προετοιμασίας της κοινής γνώμης για ουσιαστικές υποχωρήσεις προς την Τουρκία.

Δημοσιογράφος και προσκεκλημένος υποστήριξαν ότι στην Ελλάδα «θα πρέπει να προετοιμαστεί η κοινή γνώμη, […] να λειάνουμε τα περί μίας και μοναδικής διαφοράς, να σταματήσουμε τα περί μονομερούς δικαιώματος στα 12 μίλια, να πάψουμε να διατρανώνουμε ότι το Καστελόριζο έχει 200 ναυτικά μίλια ΑΟΖ»!!!

Ο προσκεκλημένος μάλιστα υποστήριξε ότι πρώτα θα πρέπει να προετοιμαστεί η πολιτική τάξη για το ποιο είναι το περιεχόμενο των Ελληνοτουρκικών σχέσεων και μετά να προετοιμαστεί η κοινή γνώμη, ώστε οι αντιλήψεις και τα στερεότυπα για μονοθεματικές ατζέντες που επαναλαμβάνουν αβίαστα οι ταγοί του έθνους, να αλλάξουν, όπως επίσης να αλλάξουν και τα στερεότυπα για τα «μίση»!!!

Αυτά, ακούστηκαν από την συχνότητα της κρατικής ΕΡΤ, από ανθρώπους που υποτίθεται προσέχουν και μετράνε τα λόγια τους και ανθρώπους που συμβουλεύουν τις κυβερνήσεις διαχρονικά (ΕΛΙΑΜΕΠ).

Ακούστε την εκπομπή ΕΔΩ. Το επίμαχο σημείο είναι από το 19:20 και μετά.

Φαίνεται πως άρχισε η προετοιμασία της κοινής γνώμης για υποχωρήσεις στα Ελληνοτουρκικά, όπως υποχωρήσαμε και στο θέμα της κλοπής του ονόματος και της Ιστορίας της Μακεδονίας...  

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου