Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

ΑΤΙΑ απενεργοποίησε 10 πυρηνικούς πυραύλους σε μυστική βάση

Οι αποκαλύψεις για θεάσεις και στενές επαφές ανθρώπων με Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα γίνονται όλο και πιο συχνές, καθώς τον Ιούνιο ο Αμερικανικός στρατός αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως μαχητικά αεροσκάφη και πλοία του ήρθαν αντιμέτωπα με αντικείμενα που δεν κατέστη δυνατό να εξηγηθεί η προέλευσή τους.

Ο πρώην αξιωματικός της Αμερικανικής Αεροπορίας Robert Salas αποκάλυψε ότι στις 24 Μαρτίου 1967 ένα τεράστιο αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο (ΑΤΙΑ) ακινητοποιήθηκε πάνω από την υπόγεια μυστική βάση πυρηνικών πυραύλων Malmstrom στην Μοντάνα των ΗΠΑ και εξουδετέρωσε ταυτόχρονα 10 πυρηνικούς πυραύλους. Ο αξιωματικός είχε υπηρεσία εκείνη την ώρα και έγινε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Ο στρατός ανάγκασε τον Robert Salas να υπογράψει αμέσως έγγραφα, σύμφωνα με τα οποία δεν είχε δικαίωμα να μιλήσει για το περιστατικό σε κανέναν.

«Ήμουν υπεύθυνος για 10 πυρηνικούς πυραύλους τότε, όταν το ΑΤΙΑ άρχισε να αιωρείται πάνω από τη βάση. Το είδαν πολλοί από τους φρουρούς. Ήμουν περίπου 18 μέτρα κάτω από τη γη, μέσα σε μια συμπαγή κάψουλα και ενημερώθηκα αμέσως από τους φρουρούς. Ενώ το ΑΤΙΑ αιωρούνταν, χάσαμε τον έλεγχο και των 10 πυραύλων εξαιτίας δυσλειτουργίας του συστήματος ελέγχου και καθοδήγησης» είπε στην Βρετανική εφημερίδα Sun ο Robert Salas.

Ο πρώην αξιωματικός της Αμερικανικής Αεροπορίας είπε πως κάτι τέτοιο ήταν «αδύνατο» να συμβεί, επειδή οι 10 πυρηνικοί πύραυλοι λειτουργούσαν με ανεξάρτητα συστήματα. Η «επίθεση» από το ΑΤΙΑ πρόδιδε ένα επίπεδο ανώτερης ευφυίας σε σχέση με τις ανθρώπινες δυνατότητες της εποχής, υποστηρίζει ο Salas, καθώς το ΑΤΙΑ θα πρέπει να έστειλε ένα σήμα απενεργοποίησης ξεχωριστά σε κάθε πύραυλο, αλλά και ταυτόχρονα.

Όπως είπε, οι πύραυλοι βρέθηκαν στην κατάσταση «no go» (απενεργοποίησης), που σημαίνει πως ήταν αδύνατη η εκτόξευσή τους, ακόμη και αν το προσπαθούσαν.

Οι ειδικοί χρειάστηκαν μία ολόκληρη ημέρα για να ενεργοποιήσουν και πάλι τους πυραύλους. Δεν κατάφεραν όμως να βρουν κανένα ίχνος για το τι ή ποιος προξένησε τη ζημιά.

Η επίδειξη δύναμης από τα ΑΤΙΑ έγινε τη στιγμή που ο ψυχρός πόλεμος μεταξύ Αμερικής και Ρωσίας βρισκόταν στο μέγιστο βαθμό του, φέρνοντας την ανθρωπότητα πολύ κοντά στον Αρμαγεδδώνα.

Ο Robert Salas θυμάται το περιστατικό σαν να έγινε εχθές και είναι απόλυτα βέβαιος πως το ΑΤΙΑ δεν προερχόταν από τη Γη.

Εχθές Τρίτη, ο πρώην αξιωματικός των ΗΠΑ μίλησε στο National Press Club στην Ουάσιγκτον και παρουσίασε στοιχεία για τα ΑΤΙΑ μαζί με άλλους συναδέλφους του. Μπορείτε να δείτε την ομιλία ΕΔΩ.

Ο Robert Salas είπε επίσης πως και στις 16 Μαρτίου 1967 συνέβη κάτι παρόμοιο σε μια άλλη βάση εκτόξευσης πυραύλων, μάλλον από παρέμβαση ενός ΑΤΙΑ. Επίσης πιστεύει πως εξωγήινοι βρίσκονται πίσω από πολλά περιστατικά που σημειώθηκαν τα επόμενα χρόνια.

Γιατί όμως οι εξωγήινοι να απενεργοποιήσουν τους πυρηνικούς πυραύλους; Ο Salas πιστεύει πως πρόκειται για επίδειξη της ύπαρξή τους και πως οι εξωγήινοι στέλνουν το μήνυμα στην ανθρωπότητα να ξεφορτωθεί τα πυρηνικά όπλα.

Κατά τις επιθέσεις απενεργοποίησης των πυραύλων, δεν χρησιμοποιήθηκε κανένα όπλο και γι’ αυτό ο Robert Salas πιστεύει πως οι εξωγήινοι δεν αποτελούν απειλή για τη Γη.

Ο πρώην αξιωματικός της Αμερικανικής Αεροπορίας πιστεύει ότι όλες οι κυβερνήσεις συγκαλύπτουν το θέμα των εξωγήινων.

Ο Robert Salas θυμάται τη στιγμή που ανέφερε στον ανώτερό του την απενεργοποίηση των πυραύλων, ρωτώντας τον εάν πρόκειται για κάποια άσκηση. Όμως ο ανώτερός του τον διαβεβαίωσε πως δεν επρόκειτο για άσκηση. Αμέσως δόθηκε η διαταγή να υπογράψουν τα έγγραφα που έγραφαν πως δεν είχαν δικαίωμα να μιλήσουν ποτέ για το συμβάν. Έτσι υπήρξε η άμεση συγκάλυψη του περιστατικού.

Ίσως, ο λόγος που γίνεται η συγκάλυψη, υποστηρίζει ο Salas, να έχει σχέση με το ότι εξωγήινη τεχνολογία έπεσε στα χέρια των κυβερνήσεων ανά τον κόσμο και υπάρχει ένα είδος παζαριού. 

«Υπάρχουν πολλά μυστικά. Η περίπτωση του Roswell το 1947 έχει άφθονα στοιχεία για δύο πτώσεις (ΑΤΙΑ) στο Νέο Μεξικό. Το 1947, η κυβέρνησή μας γνώριζε πως τα περιστατικά αφορούσαν εξωγήινους» πρόσθεσε ο Salas.

Μετά την χρήση της πρώτης πυρηνικής βόμβας από τους Αμερικανούς στην Ιαπωνία το 1945, υπήρξε έκρηξη θεάσεων ΑΤΙΑ που διήρκησε για περίπου 25 χρόνια.

Το Roswell ήταν η βάση της αεροπορικής μοίρας που έριξε τις πρώτες πυρηνικές βόμβες στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, βάζοντας τέλος στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Robert Salas ελπίζει πως σύντομα θα πάψει η συγκάλυψη για τα ΑΤΙΑ και οι κυβερνήσεις θα αποκαλύψουν ό,τι γνωρίζουν. Η σημαντικότερη εξέλιξη για το θέμα έγινε τον περασμένο Ιούνιο, όταν το Πεντάγωνο δημοσίευσε την έκθεση που είχε ζητήσει ο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με την οποία υπάρχουν 144 περιπτώσεις που δεν μπορούν να εξηγηθούν και αφορούν θεάσεις με αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα, όχι μόνο εναέρια, αλλά και θαλάσσια. Παράδειγμα αποτελούν τα βίντεο με ιπτάμενα αντικείμενα γύρω από Αμερικανικά Πολεμικά Πλοία ή όταν πιλότοι Αμερικανικών μαχητικών προσπάθησαν να αναχαιτίσουν άλλα ιπτάμενα αντικείμενα, πιθανώς εξωγήινης προέλευσης.

Ο Salas ελπίζει να γίνουν ανοιχτές ακροάσεις από το Κογκρέσο, ώστε όσοι έχουν δει με τα μάτια τους ανεξήγητα περιστατικά, να μιλήσουν ανοιχτά, χωρίς τον φόβο της παραβίασης των εγγράφων που υπέγραψαν.

Παρά την επίσημη άρνηση των κυβερνήσεων για την ύπαρξη εξωγήινων, ο Μπάρακ Ομπάμα και ο Μπιλ Κλίντον είχαν πει πως κάτι ασυνήθιστο συμβαίνει με τα ΑΤΙΑ.

Υπάρχουν πολλοί πρώην Αμερικανοί στρατιωτικοί, που υποστηρίζουν τα λεγόμενα του Robert Salas, καθώς έχουν να διηγηθούν παρόμοιες ιστορίες κυρίως γύρω από πυρηνικές εγκαταστάσεις.

Τα τελευταία χρόνια, καθώς όλο και περισσότερα ΑΤΙΑ καταγράφονται σε βίντεο ή φωτογραφίες, η ερώτηση είναι εάν πρόκειται για εξωγήινους, για μυστική ανώτερη στρατιωτική τεχνολογία, ή ψεύτικά βίντεο.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου