Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Απόλυτη ξεφτίλα: προετοιμασία για έλλειψη θέρμανσης στη Γερμανία!

Ποιος θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι η πλούσια Γερμανία, θα είχε φτωχούς κατοίκους και ενόψει του χειμώνα 2021-2022 θα κυκλοφορούσε βίντεο με οδηγίες επιβίωσης χωρίς θέρμανση!

Δεν είναι αστείο. Η πιθανότητα να παγώσουν από το κρύο οι Γερμανοί αυτόν τον χειμώνα είναι πιθανή. Οι τιμές για την ενέργεια στη Γερμανία είναι οι υψηλότερες στην Ευρώπη και παρά την κατασκευή του νέου αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream II από τη Ρωσία, η κατάσταση είναι τραγική.

Η επιμονή της Γερμανίας για την άμεση και βίαιη μετάβαση στην λεγόμενη πράσινη ενέργεια, κλείνοντας όλα τα εργοστάσια παραγωγής ρεύματος που χρησιμοποιούν λιγνίτη και πυρηνική ενέργεια, έχει ως αποτέλεσμα την έλλειψη φθηνής ενέργειας.

Έτσι, η κυβέρνηση της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας, κυκλοφόρησε βίντεο στο οποίο δίνονται οδηγίες επιβίωσης από το κρύο! Στο βίντεο παρουσιάζεται μια ηλικιωμένη Γερμανίδα να φορά παλτό και γάντια μέσα στο σπίτι της, να τοποθετεί νάιλον στα παράθυρα για να περιορίσει το κρύο, να δημιουργεί μια αυτοσχέδια σόμπα με κεριά και να προσκαλεί στο σπίτι ένα ζευγάρι γειτόνων, για να μοιραστούν την θαλπωρή της «ζέστης» των κεριών και των κουβερτών!!!

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Η κατάντια αυτή αποτελεί ντροπή για τη Γερμανία και την Ευρωπαϊκή δήθεν Ένωση. Η ΕΕ άφησε τις χώρες μόνες τους να επιβιώσουν μέσα στο χάος της αναίτιας αύξησης των τιμών ενέργειας, αντί να προβεί σε κεντρική συμφωνία για τις τιμές προμήθειας φυσικού αερίου και περικοπής των απαράδεκτων φόρων στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος, του φυσικού αερίου και του πετρελαίου.

Η αγκύλωση και η εμμονή στο κλείσιμο των εργοστασίων παραγωγής φθηνής ηλεκτρικής ενέργειας από λιγνίτη, στο όνομα της δήθεν πράσινης ενέργειας που αδυνατεί να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες, οδηγεί τους Ευρωπαίους στο ψυγείο και στον θάνατο από κρύο.

Οι χαρτογιακάδες της ελίτ των Βρυξελλών με τους μισθούς των 20.000€ μηνιαίως (καλά διαβάσατε) αδυνατούν να αντιληφθούν το πόσο δύσκολο είναι για όλους τους Ευρωπαίους να επιβιώσουν με τους μικρούς μισθούς τους. Εάν οι πολιτικές ελίτ δεν συνέλθουν σύντομα, τότε μάλλον (πανευρωπαϊκά) θα ζήσουμε μια νέα εποχή Μαρίας Αντουανέτας και αποκόλλησης κεφαλών από σώματα.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου