Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Αποφασίστηκε η Γερμανία να χρηματοδοτεί την παραμονή των προσφύγων στην Ελλάδα (video)

Η Γερμανία θέλει να σταματήσει η δευτερογενής μετανάστευση στην Ευρώπη, δηλαδή η εισροή μεταναστών στο έδαφός από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες και γι’ αυτό θα χρηματοδοτήσει την παραμονή τους στην Ελλάδα!


Είναι γνωστό πως οι περισσότεροι παράνομοι μετανάστες και πρόσφυγες που κατακλύζουν την Ευρώπη τα τελευταία χρόνια επιθυμούν να μεταβούν κυρίως στη Γερμανία.

Ενώ το 2016 η Άνγκελα Μέρκελ και η Γερμανική κυβέρνηση άνοιξαν τα σύνορα της Γερμανίας και προσκάλεσαν τους μετανάστες να ζήσουν στη Γερμανία, το 2021 αποφάσισαν πως δεν χρειάζονται περισσότερο φθηνό εργατικό δυναμικό. Επίσης  διαπίστωσαν πως η Γερμανία εξισλαμίζεται καθώς οι κατά την συντριπτική πλειοψηφία μουσουλμάνοι παράνομοι μετανάστες δεν ενσωματώνονται στην Δυτική κοινωνία. Έτσι, οι Γερμανοί επιθυμούν να χρηματοδοτήσουν την παραμονή όλων αυτών στις χώρες πρώτης υποδοχής, δηλαδή στην Ελλάδα!

Όπως μετέδωσε στο δελτίο του OPEN ο Παντελής Βαλασόπουλος από το Βερολίνο, ο Υπουργός Νότης Μηταράκης επισκέφθηκε το Βερολίνο και συναντήθηκε με τον Γερμανό Υπουργό Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ. Σε πρώτη φάση αποφασίστηκε η Γερμανία να χρηματοδοτήσει την αποτροπή της δευτερεύουσας μετανάστευσης. Όσοι αλλοδαποί εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα και αναγνωρίζονται ως πρόσφυγες, δεν θα φεύγουν από την Ελλάδα για να πάνε στη Γερμανία, αλλά θα μένουν στην Ελλάδα και η Γερμανία θα πληρώνει για τα σπίτια τους και την διατροφή τους. Έτσι, πληρώνοντας, οι Γερμανοί μετατρέπουν την Ελλάδα σε φυλακή προσφύγων, αλλοιώνοντας τον πληθυσμό της Ελλάδα, παρά τη θέληση του Ελληνικού λαού και παρά τη θέληση των προσφύγων που δεν επιθυμούν να παραμείνουν στην Ελλάδα.

Ο κ. Μηταράκης είπε πως είναι σημαντικό να αποφεύγεται η πρωτογενής μετανάστευση, ώστε να μην υπάρχει δευτερογενής μετανάστευση. Ο κ. Ζεεχόφερ είπε ότι πρέπει να προστατευθούν τα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ και οι δύο συμφωνήσαν πως είναι δύσκολο να υπάρξει νέα συμφωνία για το μεταναστευτικό με την Τουρκία. Μια Τουρκία που όπως είπε η καγκελάριος Μέρκελ, έλαβε 3 δισεκατομμύρια ευρώ για να μην χρησιμοποιεί τους μετανάστες ως μοχλό πίεσης προς την Ευρώπη. Οι κάτοικοι όμως του Έβρου και των νησιών του Αιγαίου γνωρίζουν πολύ καλά πως η Τουρκία δεν εφαρμόζει την συμφωνία, παρά τα δισεκατομμύρια που πήρε, καθώς οι ροές παράνομων μεταναστών από την Τουρκία προς την Ελλάδα είναι ακόμη σημαντικές.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου