Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Το 74% των Γερμανών είναι δυσαρεστημένο με την παράνομη μετανάστευση και το 69% θέλει λιγότερους μετανάστες

Μια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα δημοσιεύτηκε στην Γερμανία που αφορά την δυσαρέσκεια των Γερμανών σε σχέση με την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης από την Γερμανική κυβέρνηση.


Η έρευνα δείχνει ότι η αριστερή κυβέρνηση των Σοσιαλδημοκρατών - Πρασίνων - Φιλελευθέρων, κάνει ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που θέλει ο λαός, αναφέρεται σε δημοσίευμα της Bild.

Το 74% των Γερμανών υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση απέτυχε να λάβει δραστικά μέτρα κατά της μετανάστευσης, ενώ μόλις το 17% θεωρεί πως η κυβέρνηση πράττει καλώς.

Το 72% των Γερμανών υποστηρίζει ότι είναι σωστό να γίνεται η επεξεργασία των αιτήσεων χορήγησης ασύλου εκτός των Ευρωπαϊκών συνόρων, ενώ μόλις το 16% το θεωρεί λάθος.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι Γερμανοί δεν είναι μόνο κατά της παράνομης μετανάστευσης, αλλά θέλουν να υπάρξουν περιορισμοί και στη νόμιμη μετανάστευση.

Η δημοσκόπηση έδειξε ότι το 69% των Γερμανών επιθυμεί συνολικά λιγότερους μετανάστες, ενώ μόλις το 11% θέλει περισσότερους. Το 14% δεν ξέρει τι προτιμά, ενώ το 6% δεν απάντησε στην κρίσιμη αυτή ερώτηση.

Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν μια απίστευτη ανακολουθία στο τι θέλουν οι Γερμανοί πολίτες και στο τι πράττει η  κυβέρνησή τους. Ο κυβερνητικός συνασπισμός των Σοσιαλδημοκρατών – Πρασίνων – Φιλελευθέρων, προχωρά με ένα πρόγραμμα που θα δώσει περισσότερα προνόμια στους μετανάστες, ευκολότερη απόκτηση υπηκοότητας σε εκατομμύρια νεοφερμένους, οι κανόνες της μετανάστευσης θα μαλακώσουν, ενώ θα ενδυναμωθεί η μετανάστευση από μη Ευρωπαϊκές χώρες.

Η  Γερμανική κυβέρνηση οδήγησε στην έκρηξη του εγκλήματος από αλλοδαπούς, με το 41% όλων των εγκλημάτων το 2023 να έχουν διαπραχθεί από αλλοδαπούς, συμπεριλαμβανομένων 6 στα 10 βίαια εγκλήματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Welt το 2023 οι μετανάστες κόστισαν στην Γερμανία 48,8 δισεκατομμύρια ευρώ, όσο οι Γερμανικές ένοπλες δυνάμεις.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου