Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Η Τουρκία κατηγορεί την Ελλάδα για «παράνομες και βίαιες επιστροφές μεταναστών» που ξεκινάνε από τα Μικρασιατικά παράλια!

Αντί να φροντίσουν να αποτρέψουν την παράνομη μετανάστευση από το έδαφός τους τη στιγμή που λαμβάνουν δισεκατομμύρια ευρώ γι’ αυτόν τον σκοπό από την ΕΕ, οι Τούρκοι κατηγορούν την Ελλάδα ότι δεν τους αφήνει να εισέλθουν στην επικράτειά της!


Σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Anadolu η Τουρκική ακτοφυλακή «διέσωσε» σε δύο περιστατικά, συνολικά 117 μετανάστες που «παρανόμως και βιαίως επιστράφηκαν στα Τουρκικά ύδατα από το Ελληνικό Λιμενικό Σώμα».

Στο δημοσίευμα δεν γίνεται αναφορά στην παράνομη μετανάστευση, δεν γίνεται αναφορά στο ότι τα κυκλώματα λαθροδιακινητών της Τουρκίας θησαυρίζουν σε βάρος των παράνομων μεταναστών, προμηθεύοντάς τους έναντι αδράς αμοιβής βάρκες, μηχανές, σωσίβια και οδηγίες για το που και πως θα κατευθυνθούν με παράνομο τρόπο στην Ελλάδα.

Στο δημοσίευμα δεν αναφέρεται η συμφωνία που έχει υπογράψει η Τουρκία με την ΕΕ για την αποτροπή της παράνομης μετανάστευσης, όπως δεν αναφέρονται τα δισεκατομμύρια που έλαβε και λαμβάνει η Τουρκία από την ΕΕ για να αποτρέπει την παράνομη μετανάστευση.

Στο δημοσίευμα οι Τούρκοι μέμφονται το Ελληνικό Λιμενικό Σώμα επειδή κάνει καλά τη δουλειά του και δεν επιτρέπει την παράνομη είσοδο στην Ελλάδα, παράνομων μεταναστών που ξεκινούν με βάρκες από την Τουρκία!

Μπράβο στο Ελληνικό Λιμενικό Σώμα που προστατεύει τα σύνορα της Ελλάδος!

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου