Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

49 Τούρκοι στρατιωτικοί νεκροί στη Συρία

Οι Κούρδοι της Συρίας ανακοινώνουν και αυτοί τις επιτυχίες τους κατά του εισβολέα, που δεν είναι άλλος από τον Τουρκικό στρατό.


Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε ότι οι Κούρδοι αντάρτες κατά τις επιχειρήσεις τους στις 26 και 27 Νοεμβρίου σκότωσαν 49 Τούρκους εισβολείς και τραυμάτισαν 2.

Επίσης, οι Κουρδικές δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι κατά τις 9 ημέρες Τουρκικών επιθέσεων, στόχος έγιναν 47 χωρία σε 286 επιθέσεις πυροβολικού, όλμων και αρμάτων μάχης. Οι επιθέσεις αυτές έχουν προκαλέσει ζημιές στις υποδομές, στους πολίτες και σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Σήμερα Τρίτη έγινε γνωστό ότι οι Τουρκικές δυνάμεις στόχευσαν με βολές πυροβολικού και κατά κοινού στρατοπέδου Ρώσων και Κούρδων, στην επαρχία του Χαλεπίου. Ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαρές ζημιές, ενώ οι Ρώσοι δεν απάντησαν στα Τουρκικά πυρά. Πριν λίγες ημέρες, οι Τουρκικοί βομβαρδισμοί είχαν στοχεύσει και κοινό στρατόπεδο Αμερικανών και Κούρδων στην επαρχία Χασάκα.

Εχθές, οι Ρώσοι ακύρωσαν κοινή περιπολία με τους Τούρκους στο Κομπάνι, εξαιτίας της κλιμάκωσης των Τουρκικών βομβαρδισμών.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου