Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

«Ιστάνμπουλ» η Κωνσταντινούπολη στο site της Βουλής των Ελλήνων(;)

Η Κωνσταντινούπολη αναφέρεται ως «Ινστάμπουλ» στο επίσημο site της Βουλής των Ελλήνων! Ποιος είναι υπεύθυνος για το τι γράφεται στο site της Βουλής;

Ψάχνοντας το βιογραφικό των ανθρώπων που εκπροσωπούν τον Ελληνικό λαό στο κοινοβούλιο, διαβάσαμε και το βιογραφικό του βουλευτή Ροδόπης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) του κυρίου Ιλχάν Αχμέτ.

Ο Ιλχάν Αχμέτ είναι σήμερα βουλευτής Ροδόπης, έχοντας ενταχθεί στη Δημοκρατική Συμπαράταξη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, αφού εκλέχθηκε με το ΠΟΤΑΜΙ. Ο κ. Ιλχάν Αχμέτ έχει εκλεγεί βουλευτής και με τη ΝΔ από το 2004 ως το 2007.

Στις Πολιτικές / Κοινωνικές Δραστηριότητες του Έλληνα βουλευτή, διαβάζουμε πως είναι και η συμμετοχή στο think tank “Bab-ı Ali Toplantıları” με έδρα την Ιστάνμπουλ Τουρκίας.

Μπορείτε να δείτε και εσείς τι γράφει το site της Βουλής στον σύνδεσμο:
http://www.hellenicparliament.gr/vouleftes/viografika-stoicheia/?MPId=601b6bab-4bde-4f3e-8bcb-4ba2eba6f59bΑναμένουμε να λάβει άμεσα θέση ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Βούτσης και η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Φώφη Γεννηματά. Αναμένονται εξηγήσεις από όλους τους εμπλεκόμενους στο θέμα.


Διαβάστε στη Wikipedia το βιογραφικό του κ. Ιλχάν Αχμέτ:
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%87%CE%BC%CE%AD%CF%84_%CE%99%CE%BB%CF%87%CE%AC%CE%BD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου