Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων ή μοίρασμα επιδομάτων;

Αντί οι Κυβερνήσεις να μοιράζουν επιδόματα, ας εξοπλίσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Τα τελευταία χρόνια, έγινε της μόδας να μοιράζουν οι κυβερνήσεις επιδόματα στον λαό, από το υπερπλεόνασμα του προϋπολογισμού, δηλαδή από την υπερφορολόγηση.

Στην εφημερίδα Ελεύθερη Θράκη δημοσιεύτηκε ένα εξαιρετικό κείμενο για την άσκοπη σπατάλη των εσόδων του κράτους στην δήθεν κοινωνική πολιτική μέσω επιδομάτων, μερισμάτων και … 13ης σύνταξης.

Τα χρήματα αυτά θα ήταν σοφότερο να χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, ειδικά τη στιγμή που η Τουρκία υλοποιεί το σχέδιο της «γαλάζιας πατρίδας».

Να κάνουμε έργο το «SI VIS PACEM, PARA BELLUM» 

Οι Ρωμαίοι το εφάρμοζαν: 
«SI VIS PACEM, PARA BELLUM» – «Εάν θες την Ειρήνη, ετοιμάσου για Πόλεμο».
Πριν από τους Ρωμαίους, μας τα είπε ο Θουκυδίδης.
Που μπορεί να τον μελετούν και να τον αναλύουν ακόμη και σήμερα στις Στρατιωτικές Ακαδημίες των ΗΠΑ, αλλά εμείς τον έχουμε ξεχάσει.

Και δώσ’ του εκ επισήμων χειλέων (Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, κλπ.) ακούμε συνεχώς την απέραντη και ανιστόρητη βλακεία, περί Διεθνούς Δικαίου και τήρηση των Διεθνών Συνθηκών.

Αγνοώντας τον Θουκυδίδη και την ροή της Παγκόσμιας Ιστορίας, που διδάσκει ότι ποτέ και καμία Διεθνής Συνθήκη Ειρήνης δεν τηρήθηκε από τον Ισχυρότερο, που μόλις διέγνωσε την αδυναμία του συμβαλλομένου, την καταπάτησε με την μεγαλύτερη ευκολία.

Επομένως, μπροστά στην έκδηλη επιθετικότητα της Τουρκίας, που πέρα της επέκτασης των εδαφών της που επιχειρεί στη Συρία, δεν πρέπει ούτε στιγμή να ξεχνούμε τις επίσημες δηλώσεις των Τούρκων Ηγετών περί «Γαλάζιας Πατρίδας» και μας δείχνουν τον σχεδιασμό που υπάρχει για την αρπαγή νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, στα όρια του 25ου Μεσημβρινού.

Για την Κύπρο, το σχέδιο είναι η πλήρης ενσωμάτωσή της στον τουρκικό κορμό, με το επιχείρημα της «προστασίας των Τουρκοκυπρίων», ενώ το ίδιο ισχύει και για την Ελληνική Θράκη, για την προστασία των «αδερφών μας Τούρκων» που καταπιέζονται από τους Έλληνες.

Όλα αυτά είναι γνωστά, γιατί ποτέ η Τουρκία δεν έκρυψε τις επεκτατικές προθέσεις και τα σχέδιά της.

Όμως η χώρα μας, αντί να πράξει τα αυτονόητα, δηλαδή να θωρακίσει τις Ένοπλες Δυνάμεις της, για να διατηρήσει την Ειρήνη στην περιοχή μας, ακολουθεί τακτική στρουθοκαμήλου. Που κρύβει το κεφάλι της στην άμμο, νομίζοντας ότι έτσι αποφεύγει τον κίνδυνο. Και η τακτική Στρουθοκαμήλου έγκειται στη συνεχιζόμενη πολιτική του κατευνασμού που ακολουθεί η χώρα μας, με κουμπαριές και ζεϊμπέκικα Πρωθυπουργών μας στην Τουρκία, για δήθεν οικοδόμηση μέτρων εμπιστοσύνης με τους γείτονες…

Οι οποίοι βεβαίως αποθρασύνονται περισσότερο, αφού δεν αντιμετωπίζουν καμία ουσιαστική αντίδραση ή απειλή από την Ελλάδα.

Γνωρίζουν πολύ καλά οι Τούρκοι ότι η χώρα μας έχει πλήρως διαβρωθεί από τον Διεθνισμό της Αριστεράς και της Προόδου, που δεν θέλει σύνορα, δεν θέλει φράχτες στον Έβρο για τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, «τα αδέλφια μας» που αλλοιώνουν την πληθυσμιακή σύνθεση και τον κοινωνικό ιστό της Πατρίδας και που αποτελούν και πιθανά «Τάγματα Εφόδου», μόλις λάβουν την διαταγή Ερντογάν.

Αυτά και πολλά άλλα, τα γνωρίζουν  πολύ καλά οι Τούρκοι, όπως και την μέτρηση της Eurostat, που έδειξε ότι μόλις το 41% των Ελλήνων είναι διατεθειμένοι να πολεμήσουν για την πατρίδα.

Εν τω μεταξύ, η πλύση εγκεφάλου των Ελλήνων συνεχίζεται από τα Αθηναϊκά Κανάλια, με τα τουρκικά σίριαλ που μεταδίδουν και που οδηγούν σε άμβλυνση των εθνικών αντανακλαστικών των Ελλήνων.

Όμως, είναι καιρός και αδήριτη Εθνική ανάγκη, αυτό το κλίμα να ανατραπεί.
Δύσκολο, αλλά πρέπει να γίνει.

Σήμερα, παρακολουθούν οι Έλληνες την εισβολή του Τουρκικού Στρατού στη Συρία, θαρρείς και βλέπουν μία πολεμική ταινία και όχι την πραγματικότητα.

Πόσοι άραγε έχετε συνειδητοποιήσει ότι μετά τη Συρία, πιθανόν να έρχεται και η σειρά μας;

Και το χειρότερο, θα είμαστε τελείως μόνοι για να πολεμήσουμε ως «Έθνος Ανάδελφον», χωρίς την παραμικρή στήριξη και βοήθεια, ούτε από τους Ευρωπαίους δανειστές μας, ούτε από τις ΗΠΑ, αλλά ούτε και από την Ορθόδοξη Ρωσία.

Εάν λοιπόν επιθυμούμε την Ειρήνη, για να διατηρήσουμε τα όσα έχουμε, η λύση είναι μία. Να προχωρήσουμε στην άμεση θωράκιση των Ενόπλων μας Δυνάμεων, με υπερσύγχρονα οπλικά μέσα.

Και αντί οι Ελληνικές Κυβερνήσεις να ασχολούνται με τον μοίρασμα επιδομάτων ας προχωρήσουν σε κάλυψη των κενών στην Άμυνα της χώρας, που έφεραν τα χρόνια των Μνημονίων. Κενά μεγάλα, που δύσκολα συμμαζεύονται, όμως η Σωτηρία της Πατρίδος, ας γίνει υπέρτατος Νόμος, πριν βρεθούμε «ξυπόλητοι στα αγκάθια».


Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link για το άρθρο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου