Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Η Τουρκία ζητά χρήματα για να εποικίσει το Ιρακινό Κουρδιστάν (βίντεο)

Η Τουρκία ζητά χρήματα από την ΕΕ για να εποικίσει το Ιρακινό Κουρδιστάν με πρόσφυγες από τη Συρία.


Ενώ ο πλανήτης βρίσκεται στον εικοστό πρώτο αιώνα, η Τουρκία αποδεικνύει πως ζει ακόμη στον δέκατο όγδοο αιώνα. Μόνο σε αυτό το συμπέρασμα μπορεί να καταλήξει κανείς, ακούγοντας τα αιτήματα της Τουρκίας προς την (γεωπολιτικά) ανύπαρκτη Ευρωπαϊκή (δήθεν) Ένωση.

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του Open στη Γερμανία, Παντελής Βαλασόπουλος, η Γερμανική εφημερίδα FAZ δημοσίευσε άρθρο σύμφωνα με το οποίο η ΕΕ θα πρέπει να χρηματοδοτήσει την μεταφορά και την εγκατάσταση των προσφύγων από τη Συρία που ζουν στην Τουρκία, στις περιοχές του Βορείου Ιράκ, δηλαδή στο Ιρακινό Κουρδιστάν!!!

Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ.

Πρόκειται για απαράδεκτη θέση που εκφράζει η Γερμανική εφημερίδα, προφανώς κατόπιν συνεννόησης με την Τουρκία. Δεν είναι δυνατόν εφημερίδα κράτους μέλους της ΕΕ να ζητά τον εποικισμό τρίτης χώρας. Ακόμη και αν πρόκειται για Γερμανική εφημερίδα, που κουβαλά το Γερμανικό παρελθόν. 

Εάν η Γερμανική εφημερίδα δεν δημοσίευσε την πρόταση σε συνεννόηση με την Τουρκική κυβέρνηση, η Γερμανική και η Ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη θα πρέπει να εξετάσουν το αν η συγκεκριμένη εφημερίδα πληροί τα Ευρωπαϊκά κριτήρια λειτουργίας Μέσου Μαζικής Ενημέρωσης και αν θα πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί.

Η σκέψη και μόνο για τον εποικισμό μιας τρίτης χώρας (Ιράκ) από ανθρώπους μιας άλλης χώρας (Συρία) βάσει προφανώς σχεδίου από την Τουρκία, με σκοπό την αλλοίωση του πληθυσμού της περιοχής, κυριολεκτικά σοκάρει και δεν ανήκει στα Ευρωπαϊκά ιδεώδη και τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό του εικοστού πρώτου αιώνα.

Η Τουρκία συνεχίζει τις απάνθρωπες πολιτικές της εθνοκάθαρσης, του εποικισμού και της εθνικής αλλοίωσης, προωθώντας ξεδιάντροπα τα σχέδιά της, στη Κύπρο, στη Συρία, στο Ιράκ, στη Λιβύη, στην Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν, ακόμη και στην διένεξη Τατζικιστάν – Κιργιστάν. Σχέδια που βασίζονται στον φόβο διάλυσης της Τουρκίας.

Οι Τούρκοι φοβούνται πως η Τουρκία θα διαλυθεί, καθώς οι Τούρκοι γνωρίζουν πως η γη που αποτελεί την σημερινή Τουρκία δεν τους ανήκει, καθώς έχει περάσει στην κατοχή τους μετά από κατάκτηση άλλων λαών. Οι Τούρκοι γνωρίζουν και φοβούνται πως κάποια μέρα οι λαοί αυτοί θα θελήσουν να πάρουν πίσω τη γη τους, να ελευθερώσουν τις πατρίδες τους. Οι Έλληνες, οι Κούρδοι, οι Αρμένιοι, οι Ασσύριοι και οι Άραβες, ήταν οι κάτοχοι των περιοχών της σημερινής Τουρκίας.

Οι Τούρκοι το γνωρίζουν καλά αυτό και γι’ αυτό τοποθετούν κάθε 100 μέτρα Τουρκικές σημαίες, για να επιβάλλουν την παρουσία τους, για να πείσουν πως η γη αυτή τους ανήκει. Προσπαθούν να εξαφανίσουν τις Χριστιανικές εκκλησίες, κυρίως μετατρέποντάς τες σε τζαμιά. Αντιλαμβάνονται πως μόνο με γενοκτονίες, εθνοκαθάρσεις και εποικισμούς (όπως στην κατεχόμενη Κύπρο) ίσως μπορέσουν να πετύχουν το σκοπό τους, που είναι η επιβίωση της Τουρκίας.

Όλοι οι λαοί που έχουν πληγεί από την Τουρκική βαρβαρότητα, θα πρέπει να συνεργαστούν και να αναγκάσουν την Τουρκία να «συνθηκολογήσει», δημιουργώντας μια νέα τάξη πραγμάτων στην  ευρύτερη περιοχή, που θα βασίζεται στο Διεθνές Δίκαιο και στην ειρηνική διευθέτηση των όποιων διαφορών.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου