Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Τουρκικό drone πέταξε λίγο έξω από την Αλεξανδρούπολη; (ΑΝΑΝΕΩΣΗ)

Ακόμη ένα περιστατικό πτήσης Τουρκικού Μη Επανδρωμένου Αεροσκάφους πάνω από τον Έβρο καταγράφεται σήμερα.


Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο Flight Radar 24 η πτήση του Τουρκικού drone είναι σε εξέλιξη (15:53, 11/5/2021).

Το Τουρκικό Μη Επανδρωμένο Αεροσκάφος ξεκίνησε από την βάση του στην Ανατολική Τουρκία στο Βαν, διέσχισε ολόκληρη την Τουρκία και έφτασε στην Ανατολική Θράκη όπου χτένισε την περιοχή. Σύμφωνα με το γράφημα της πτήσης του, πέταξε και για αρκετή ώρα πάνω από την Ελλάδα, φτάνοντας στο χωριό Πυλαία, λίγο έξω από την πρωτεύουσα του Έβρου, την Αλεξανδρούπολη.

Την ώρα που το Τουρκικό drone πετούσε εντός Ελλάδας, Αμερικανικά ελικόπτερα Black Hawk πετούσαν συνεχώς πάνω από την Αλεξανδρούπολη. Μερικές από τις πτήσεις τους έχουν καταγραφεί σε video που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Το Τουρκικό drone ενώ πετούσε με την κωδική ονομασία ΤΚΤΙΚΤΒ2 άλλαξε την ονομασία του σε EGM362, ενώ λίγη ώρα αργότερα την επανέφερε σε TKTIKTB2. Δείτε τις σχετικές εικόνες παρακάτω.

Αναμένεται η απάντηση του Υπουργείου Άμυνας για το λόγο που το Τουρκικό drone δεν αντιμετωπίστηκε από τις Ένοπλες Δυνάμεις με τον προβλεπόμενο τρόπο, παρόλο που έφτασε μια ανάσα από την Αλεξανδρούπολη.

Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες άλλο Τουρκικό drone είχε πετάξει πάνω από την Ορεστιάδα, χωρίς και σε εκείνη την περίπτωση να υπάρξει αντίδραση των Ενόπλων Δυνάμεων. Διαβάστε σχετικά στο άρθρο του CosmoStatus ΕΔΩ.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link






1 σχόλιο:

  1. Ανοησίες. Για άλλη μια φορά δημιουργείτε θέμα απ το τίποτα. Καμία παραβίαση δεν έγινε. Μάθετε πρώτα πως δουλεύει το flightradar γιατί εκτίθεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή