Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Φεμινίστριες και Δύση σιωπούν για τα βασανιστήρια των τζιχαντιστών στις μη μουσουλμάνες γυναίκες

Οι τρομοκράτες της Χαμάς, με την υποστήριξη του Ιράν, εισέβαλαν στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου 2023. Σφαγίασαν περισσότερους από 1.200 ανθρώπους, έκαψαν οικογένειες ζωντανές, βασάνισαν και βίασαν γυναίκες, παιδιά και άνδρες και απήγαγαν περίπου 250 ομήρους, συμπεριλαμβανομένων μωρών και παιδιών.

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Προβοκάτσια του CNN που μιλά για Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου

Το Αμερικανικό δίκτυο CNN αντί να αναφερθεί στην κατεχόμενη από τον Τουρκικό στρατό Κύπρο, μιλάει για νότια και βόρεια Κύπρο, την οποία αποκαλεί Τουρκική Δημοκρατία της Βορείου Κύπρου.

Η Χεζμπολά απειλεί την Κύπρο!

Ο επικεφαλής της Παλαιστινιακής τρομοκρατικής οργάνωσης Χεζμπολά, Σαγιέντ Χασάν Νασράλα, που εδρεύει στον Λίβανο, απείλησε ευθέως την Κύπρο με στρατιωτικά χτυπήματα, εάν παράσχει διευκολύνσεις στο Ισραήλ σε περίπτωση σύγκρουσης της Χεζμπολά με το Ισραήλ.

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Χάρβαρντ: Εξωγήινοι μπορεί να ζουν ανάμεσά μας μεταμφιεσμένοι σε ανθρώπους

Μια εργασία που γράφτηκε από ερευνητές του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ υποστηρίζει ότι οι εξωγήινοι θα μπορούσαν να ζουν υπόγεια ή στο φεγγάρι ή ακόμα και να περπατούν ανάμεσά μας και να παρουσιάζονται ως άνθρωποι.

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Ο Γερμανός Υπουργός Άμυνας ζητά προετοιμασία για πόλεμο ως το 2029

Ο Μπόρις Πιστόριους είπε ότι η Γερμανία θα πρέπει να προετοιμαστεί για το χειρότερο σενάριο σχετικά με το φάσμα του πολέμου στην Ευρώπη. Είπε επίσης ότι η επιστροφή σε κάποια μορφή στράτευσης θα ήταν πιθανότατα απαραίτητη.

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Στους BRICS η Τουρκία;

Άλλο ένα διαπραγματευτικό χαρτί στα χέρια της Τουρκίας. Με την ανακοίνωσης της πρόθεσης για ένταξή της στους BRICS, οι ΗΠΑ, η ΕΕ και το ΝΑΤΟ θα σπεύσουν να την δελεάσουν μέσω ανταλλαγμάτων, για να μην ενταχθεί.

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Λονδίνο: Οι Συντηρητικοί δεσμεύονται ότι τα βιολογικά φύλα είναι δύο

Οι Συντηρητικοί υποσχέθηκαν να αναθεωρήσουν τον Νόμο για την Ισότητα, έτσι ώστε τα δικαιώματα που κατοχυρώνονται με βάση το φύλο ενός ατόμου να ισχύουν μόνο για το βιολογικό τους φύλο.

Σάββατο 1 Ιουνίου 2024