Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Αποκάλυψη DP: χιλιάδες Παλαιστίνιοι εισέρχονται στην Ελλάδα με Τουρκική τουριστική βίζα

Σε μια αποκάλυψη που μπορεί να εκληφθεί ως βόμβα στα θεμέλια της Εθνικής Ασφάλειας της χώρας προχώρησε καταξιωμένη ιστοσελίδα.


Σύμφωνα με δημοσίευμα του Defence Point, υπάρχουν πληροφορίες που προέρχεται από σοβαρούς ανθρώπους, που υποστηρίζουν ότι το 20-25% όσων μπαίνουν με τουριστική βίζα από την Τουρκία στην Ελλάδα, είναι Παλαιστίνιοι και μετά την είσοδό τους στην Ελλάδα, απλώς εξαφανίζονται, εγείροντας θέμα Εθνικής Ασφάλειας.

Στο δημοσίευμα τίθεται το ερώτημα για το εάν το θέμα το γνωρίζει η κυβέρνηση και για το εάν υπάρχει περίπτωση να έχει συμφωνηθεί κάτι τέτοιο με τον Ταγίπ Ερντογάν, καθώς ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, δήλωσε πρόσφατα ότι αναζητά για λογαριασμό της Ελλάδας, εταίρους σε ένα σχέδιο που θα φέρει προσωρινά παιδιά από τη Γάζα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Εάν το θέμα δεν έρθει στην Βουλή από κάποιο κόμμα, να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ερευνηθεί από κάποιον επαγγελματία δημοσιογράφο «μεγάλου» μέσου ενημέρωσης, καθώς ως γνωστόν, όλα τα «συστημικά» ΜΜΕ εξυπηρετούν τα συμφέροντα της εκάστοτε κυβέρνησης που τα ταΐζει με εκατομμύρια ευρώ μέσω κρατικών διαφημίσεων.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου