Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Πολιτική σκευωρία βλέπει ο Γιώργος Καρατζαφέρης που απειλεί πως θα μιλήσει για όλους και για όλα!

«Μην πιστεύετε στις προστυχιές που θίγουν την αξιοπρέπεια ενός εκάστου, ενός πολιτικού, ενός πολιτικού αρχηγού. Δεν υπήρξε ούτε μισό ευρώ μίζα. Το στήσανε εκείνοι οι οποίοι θέλανε να πάρουν το ποσοστό του ΛΑΟΣ. Δεν πρέπει να παρασυρθείτε. Ο κ. Σαμαράς βρίσκεται σε πανικό».


Με τα λόγια αυτλα από την τηλεοπτική του εκπομπή στο κανάλι ΑΡΤ, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, προδιέγραψε την υπερασπιστική του τακτική, σχετικά με τις αναφορές ότι το 1,6 εκατ. ευρώ περίπου που εντοπίστηκε στους λογαριασμούς της υπεράκτιας (offshore) εταιρίας Catalina που ελέγχει, αποτελούν «μίζες» από την προμήθεια των ελικοπτέρων Super Puma.


Στο μεταξύ, ως ασύμμετρη απειλή για το πολιτικό σύστημα αποτελούν τα στοιχεία που βρέθηκαν στο υπόγειο του Θωμά Λιακουνάκου αλλά και τα λεγόμενα του Γιώργου Καρατζαφέρη.
«Εγώ δεν πρόκειται να γίνω Ιφιγένεια και να θυσιαστώ για να ξεπλυθούν οι αμαρτίες του πολιτικού συστήματος» φέρεται να είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης σε πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος.
«Θα μιλήσω για όλους και για όλα. Πρώτα απ’ όλα για το πώς λειτουργούσαν τα μαύρα ταμεία των κομμάτων. Πόσα έδιναν και γιατί έδιναν σε κόμματα και πολιτικούς, κορυφαίοι επιχειρηματικοί παράγοντες. Πώς γίνονταν η μοιρασιά στα δημόσια έργα και τις προμήθειες. Θα μιλήσω με ονόματα και λογαριασμούς» είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.


Ελπίζουμε ο Γιώργος Καρατζαφέρης να μιλήσει σύντομα με στοιχεία, ώστε να αποδειχθεί από που προήλθαν τα εκατομμύρια που βρέθηκαν στους λογαρισμούς του, αλλά και για να μαθευτεί επιτέλους η αλήθεια για τις μίζες και τους χρηματισμούς στον πολιτικό χώρο της Ελλάδος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου