Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Zuhal Şengül: Η Τουρκάλα αεροσυνοδός τα «πέταξε» και απολύθηκε! (video, pics)

Τη δουλειά της έχασε η 31 ετών Τουρκάλα αεροσυνοδός Ζουχάλ Σενγκιούλ, επειδή παράλληλα με τις Τουρκικές Αερογραμμές εργαζόταν και ως μοντέλο. Και δεν ήταν τόσο το modeling που έφερε την απόλυση, όσο η αισθησιακή φωτογράφιση για ιταλικό περιοδικό. Ή μήπως όχι;;;…

Οι πόζες της και το video ήταν η αιτία που «έκοψαν τα φτερά» της κοπέλας.
Οι Τουρκικές αερογραμμές ανακοίνωσαν πως έχουν θεσπίσει αυστηρούς κανόνες για τους εργαζόμενούς τους, μεταξύ των οποίων προφανώς είναι και το να μην ποζάρουν αισθησιακά σε περιοδικά. Ή μήπως το «παράπτωμα» της Τουρκάλας δεν είναι η εμφάνισή της με μαγιό;;;

Τη φωτογράφιση, που έγινε και δημοσιεύτηκε στην Ιταλία, ανακάλυψαν οι υπεύθυνοι των Τουρκικών Αερογραμμών όταν κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο στο οποίο η Ζουχάλ εμφανίστηκε με το μπικίνι της και σύμφωνα με την άποψη που κυκλοφορεί, «σκανδαλίστηκαν» και απέλυσαν την αεροσυνοδό.

Μήπως όμως ο λόγος της απόλυσης είναι πως η κοπέλα φοράει Χριστιανικό Σταυρό στο λαιμό της;
Μήπως αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της απόλυσής της;
Μήπως η Τουρκική εταιρεία θέλει να περάσει κάποιο μήνυμα στους υπόλοιπος υπαλλήλους της;

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που οι Τουρκικές Αερογραμμές εφαρμόζουν περίεργους κανόνες στις αεροσυνοδούς τους. Το 2013 είχε απαγορευτεί στις αεροσυνοδούς να φοράνε κραγιόν και να βάφονται έντονα!

Φαίνεται πως ο συντηρητισμός της εταιρείας οφείλεται στο θρησκευτικό καθεστώς που επιχειρεί να επιβάλλει στην Τουρκία ο νέο-οθωμανός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου