Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Πούτιν και Τραμπ ενάντια στη Νέα Τάξη Πραγμάτων: η τελική μάχη

Ένα εξαιρετικό άρθρο, που άλλοι θα λατρέψουν και άλλοι θα λοιδορήσουν. Σε πολλούς θα ανοίξει τα μάτια. Πολλοί θα μειδιάσουν. Υπάρχει όμως κάποιος, που δεν ανήκει στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και να μπορεί να πει μετά βεβαιότητας πως πρόκειται για συνωμοσιολογία; Μάλλον όχι.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο Oriental Review στα τέλη Μαρτίου.
Του Sylvain Laforest
Μετάφραση: CosmoStatus


Το άγνωστο που βρίσκεται μπροστά μας είναι συναρπαστικό και ταυτόχρονα τρομακτικό. Συναρπαστικό μακροπρόθεσμα, αλλά μάλλον τρομακτικό βραχυπρόθεσμα. Όλες οι αυτοκρατορίες τελικά πεθαίνουν και βρισκόμαστε στην τελική φάση της Νέας Τάξης Πραγμάτων που δεν θα ανακάμψει από τη Ρωσική ρουλέτα που παίζει, επειδή ο Βλαντιμίρ Πούτιν της έδωσε ένα γεμάτο όπλο και τράβηξε τη σκανδάλη.

Οι τελευταίες εβδομάδες έβαλαν τα πάντα στη θέση τους για την τελική μάχη. Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά συμβάντα και γεγονότα. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό για να εκθέσω αυτή την περίπλοκη υπόθεση. Ταλαιπωρούμαι επί τρεις εβδομάδες με αυτό το άρθρο, λόγω του τρελού αριθμού των νέων λεπτομερειών που προστίθενται κάθε μέρα.

Η ιδέα της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι η επιθυμία μερικών διεθνών τραπεζιτών που θέλουν να κυβερνήσουν οικονομικά και πολιτικά ολόκληρο τον πλανήτη ως μια ευτυχισμένη οικογένεια. Ξεκίνησε το 1773 και παρόλο που πέρασε από σημαντικές αλλαγές με την πάροδο των ετών, η ιδέα και ο στόχος δεν έχουν αλλάξει καθόλου. Δυστυχώς γι’ αυτούς, οι διεθνείς τράπεζες που λεηλατούν τον πλανήτη μέσω του Αμερικανικού δολαρίου από το 1944, απειλούνται σήμερα από τον υπερπληθωρισμό, καθώς οι μηχανές εκτύπωσης δολαρίων τυπώνουν χρήμα εδώ και πολλά χρόνια για να καλύψουν τις παράλογες δαπάνες διατήρησης των πολέμων για το πετρέλαιο και τους φυσικούς πόρους. Στο τέλος όμως, όλοι βγαίνουν χαμένοι.

Προκειμένου να αποφευχθεί ο υπερπληθωρισμός, προκάλεσαν μια επίθεση με ιό σε τέσσερις χώρες (Κίνα, Ιράν, Ιταλία και ΗΠΑ) ώστε να πανικοβάλλουν τον κόσμο, φυσικά με την πολύτιμη βοήθεια των επαίσχυντων μέσων μαζικής ενημέρωσης. Παρόλο που ο ιός (covid-19) δεν διαφέρει από τους νέους ιούς που επιτίθενται στον άνθρωπο κάθε χρόνο, ο φόβος και ο τρόμος που προκλήθηκε από τα ΜΜΕ, ώθησε τους ανθρώπους να απομονωθούν οικειοθελώς. Κάποιοι έχασαν τη δουλειά τους, εταιρείες χρεοκόπησαν, ο πανικός συνέτριψε τα χρηματιστήρια, τελείωσαν τα αποθεματικά. Το αποτέλεσμα ήταν να πέσουν στην αγορά μερικά εικονικά τρισεκατομμύρια δολάρια για να απαλύνουν την πίεση.

Αρχικά όλα έβαιναν καλώς, αλλά τελικά όλα πήγαν στραβά με την κίνηση απελπισίας. Ο κορυφαίος παγκοσμίως ειδικός στους ιούς αρχικά επιβεβαίωσε ότι η χλωροκίνη χρησιμοποιείται από τους Κινέζους με θεαματικά αποτελέσματα για τη θεραπεία ασθενών. Στη συνέχεια βελτίωσε το φάρμακο προσθέτοντας ένα αντιβακτηριακό για τους πνεύμονες που ονομάζεται αζιθρομυκίνη και έσωσε τους 999 από τους 1000 πρώτους ασθενείς του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ επέβαλε αμέσως αυτή τη θεραπεία μέσω ενός αγώνα εναντίον της Αμερικανικής Ομοσπονδιακής Διοίκησης Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA), που έχει εξαγοραστεί και ανήκει στο Αμερικανικό βαθύ κράτος. Αυτό ανάγκασε όλα τα μέσα να μιλήσουν για το ελιξίριο του Δρ Didier Raoult, υπογράφοντας τη θανατική καταδίκη για την εμπιστοσύνη μας σε όλες τις δυτικές κυβερνήσεις, τις ιατρικές υπηρεσίες τους, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τα μέσα που προσπαθούσαν να καταστρέψουν την άψογη φήμη του γιατρού, εφευρίσκοντας ξαφνικά «επικίνδυνες παρενέργειες» ενός σχεδόν αβλαβούς φαρμάκου που χρησιμοποιούνταν επί 60 χρόνια για τη θεραπεία της ελονοσίας.

Στη Γερμανία, ο διεθνώς αναγνωρισμένος Δρ Wolfgand Wodarg σημείωσε ότι ο κατασκευασμένος πανικός ήταν εντελώς άχρηστος, καθώς ο ιός δεν είναι διαφορετικός από τους άλλους που μας επηρεάζουν κάθε χρόνο. Αυτή ήταν μια νίκη για τον Τραμπ και τους χρήστες των κοινωνικών μέσων, οι οποίοι αποκάλυψαν μαζί τα παθολογικά ψέματα των επίσημων καναλιών επικοινωνίας κάθε χώρας της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Με μιας, η αξιοπιστία των κυβερνήσεων που αποτελούνται από μαριονέτες εξαφανίστηκε, ενώ η Ιταλία σίγουρα θα αποχωρήσει από την ΕΕ αμέσως μετά την κρίση. Μια κρίση που θα προκαλέσει το φαινόμενο του ντόμινο σε όλες τις χώρες της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Φίλοι μου, η παγκοσμιοποίηση είναι νεκρή και έτοιμη για αποτέφρωση.

Οι διεθνείς τραπεζίτες το 1991 δεν μπόρεσαν να το δουν τι έρχεται, όταν και κυριάρχησαν στο 95% του πλανήτη μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης. Φαινόταν ότι τίποτα δεν θα μπορούσε να σταματήσει την τελική αποστολή τους για να ολοκληρώσουν το Οργουελικό όνειρό τους: να καταστρέψουν μερικές χώρες στη Μέση Ανατολή, να μεγαλώσουν το Ισραήλ και να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο στην παγκόσμια αγορά πετρελαίου, το τελευταίο κομμάτι του παζλ που επεξεργάζονταν για έναν ολόκληρο αιώνα, ξεκινώντας με τη διακήρυξη Balfour το 1917.

Όταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανέλαβε τη Ρωσία, δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι θα τα κατάφερνε καλύτερα από τον μέθυσο (σ.σ. Γέλτσιν) που είχε αντικαταστήσει. Ένας πρώην αξιωματικός της KGB έμοιαζε με μια επιλογή περισσότερο καθοδηγούμενη από νοσταλγία παρά από ιδεολογία. Αλλά ο Πούτιν συγκέντρωνε πολλά πλεονεκτήματα: πατριωτισμός, ανθρωπισμός, αίσθηση δικαιοσύνης, πονηρή εξαπάτηση, έναν ιδιοφυή φίλο οικονομολόγο που ονομάζεται Sergey Glazyev ο οποίος περιφρόνησε ανοιχτά τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, αλλά πάνω απ’ όλα, ενσάρκωσε τη μακρά χαμένη Ρωσική ιδεολογία της απόλυτης πολιτικής και οικονομικής ανεξαρτησίας. Μετά από λίγα χρόνια που αφιερώθηκαν στην αποστράγγιση του ρωσικού βάλτου από τους ολιγάρχες και τη μαφία που είχε αφήσει πίσω του ο μεθύστακας προκάτοχός του, ο Βλαδίμηρος σήκωσε τα μανίκια και στρώθηκε στη δουλειά.

Επειδή οι αντίπαλοί του λεηλατούσαν τον πλανήτη για 250 χρόνια μέσω του αποικισμού που εξασφαλίστηκε μέσω στρατιωτικής κυριαρχίας, ο Βλαδίμηρος ήξερε ότι έπρεπε να ξεκινήσει με την κατασκευή μιας ανίκητης στρατιωτικής μηχανής. Και το έκανε. Δημιούργησε νέους τύπους υπερηχητικών πυραύλων που δεν μπορούν να σταματήσουν ούτε τα καλύτερα αμυντικά συστήματα στον πλανήτη, τα καλύτερα ηλεκτρονικά συστήματα παρεμβολών και τα καλύτερα αεροπλάνα. Στη συνέχεια, για να βεβαιωθεί ότι ένας πυρηνικός πόλεμος δεν θα αποτελούσε επιλογή για κανέναν, δημιούργησε όπλα βγαλμένα από τους χειρότερους εφιάλτες, όπως οι πυρηνικοί πύραυλοι Sarmat, Poseidon και Avangard. Όλοι τους είναι ασταμάτητοι και ικανοί να καταστρέψουν οποιαδήποτε χώρα σε ελάχιστο χρόνο.

Με το νέο και απαράμιλλο οπλοστάσιο, θα μπορούσε να νικήσει οποιαδήποτε δύναμη του ΝΑΤΟ ή των αντιπροσώπων της, όπως έκανε ξεκινώντας τον Σεπτέμβριο του 2015 στη Συρία και απέδειξε στους πάντες ότι η ανεξαρτησία από το τραπεζικό σύστημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι πλέον θέμα επιλογής.

Ο Πούτιν όχι μόνο κέρδισε τον πόλεμο στη Συρία, αλλά κέρδισε και την υποστήριξη πολλών χωρών της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που ξαφνικά άλλαξαν πλευρά όταν συνειδητοποίησαν ότι η Ρωσία είναι αήττητη. Σε διπλωματικό επίπεδο, πήρε με το μέρος του την ισχυρή Κίνα και κατάφερε να προστατεύσει ανεξάρτητους παραγωγούς πετρελαίου όπως η Βενεζουέλα και το Ιράν, ενώ ηγέτες όπως ο Ερντογάν της Τουρκίας και ο διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν αποφάσισαν να συνταχθούν με τη Ρωσία, η οποία δεν έχει στο χέρι τα καλύτερα χαρτιά, αλλά ολόκληρη την τράπουλα.

Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο Πούτιν ελέγχει πλέον την αγορά πετρελαίου, τον ενεργειακό πόρο που κινεί τις οικονομίες και τους στρατούς, ενώ το ΝΑΤΟ των τραπεζιτών απλώς παρακολουθεί, χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι. Με τα απίστευτα αποτελέσματα που πέτυχε ο Πούτιν τα τελευταία πέντε χρόνια, η Νέα Τάξη Πραγμάτων μοιάζει ξαφνικά σαν χάρτινος πύργος που θα καταρρεύσει. Η Αυτοκρατορία των Τραπεζών είναι ετοιμοθάνατη τα τελευταία πέντε χρόνια και πλέον σε κόμμα, μη αντιλαμβανόμενη τι συμβαίνει.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να ξεκινήσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, που έχει χαθεί εκ των προτέρων, το τελευταίο χαρτί της ΝΤΠ είναι ο ιός και η επακόλουθη ψεύτικη δημιουργία πανδημίας από τα ΜΜΕ.

Ο κύριος στόχος ήταν να αποφευχθεί ο καταστροφικός υπερπληθωρισμός του δολαρίου, που κανείς δεν θέλει πια, για να υπάρξει χρόνος εφαρμογής του εικονικού κρυπτονομίσματος (σ.σ. ή πλαστικού χρήματος στις λεγόμενες αχρήματες κοινωνίες), καθώς οι τραπεζίτες θέλουν να συνεχίσουν να ελέγχουν τα χρήματά μας. Στην αρχή φαινόταν ότι το σχέδιο θα μπορούσε να πετύχει. Τότε ο Βλαδίμηρος έβγαλε το περίστροφο και ξεκίνησε η Ρωσική ρουλέτα. Οι τραπεζίτες αυτοπυροβολήθηκαν.

Ο Πούτιν κάλεσε συνάντηση του ΟΠΕΚ και σκότωσε την τιμή του πετρελαίου αρνούμενος να μειώσει την παραγωγή της Ρωσίας,. Έτσι το βαρέλι έπεσε κάτω από 30 δολάρια (σ.σ. σήμερα κινείται στα 12-13$). Χωρίς δεύτερες σκέψεις και σίγουρα χωρίς τύψεις, ο Πούτιν σκότωσε την δαπανηρή παραγωγή πετρελαίου της Δύσης. Όλα τα χρήματα που είχαν αφαιρεθεί από την αγορά έπρεπε να επανεγχυθούν από την Fed και άλλες κεντρικές τράπεζες για να αποφευχθεί η διολίσθηση και η τελική καταστροφή. Ακόμη και σήμερα, οι τραπεζίτες δεν έχουν λύσεις.

Εν τω μεταξύ, ο Τραμπ τα έβαλε επίσης με τους γραβατομένους γκάνγκστερ. Ενώ τα μέσα ενημέρωσης σιώπησαν το φάρμακο με χλωροκίνη που σκοτώνει τον κορωνοϊό, πρόκειται για ένα παλιό φάρμακο κατά της ελονοσίας, ο Τραμπ επέβαλε στο FDA τη χρήση του φαρμάκου σε ασθενείς με covid-19 στις ΗΠΑ. Τα ΜΜΕ δεν είχαν άλλη επιλογή από το να μιλήσουν γι’ αυτό, πυροδοτώντας αλυσιδωτή αντίδραση: οι διευθύνοντες σύμβουλοι των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών απολύθηκαν επειδή έχασαν τα συμβόλαια για το εμβόλιο. Χώρες όπως ο Καναδάς έμοιαζαν με ανόητους αυτοκαταστροφικούς επειδή δεν χρησιμοποίησαν το φθηνό και αβλαβές φάρμακο, ενώ μια πιο εξωφρενική εγκληματική πράξη από μια άλλη κυβέρνηση ξεσκεπάστηκε: η κυβέρνηση Μακρόν είχε διακηρύξει από τον Ιανουάριο του 2020 ότι η χλωροκίνη ήταν επιβλαβής και είχε περιορίσει τη χρήση της, λίγες εβδομάδες πριν από την έκρηξη της ψεύτικης πανδημίας! Φαίνεται πως η Ρωσική ρουλέτα είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι στις δυτικές κυβερνήσεις αυτές τις μέρες.

Το Σάββατο 28 Μαρτίου, η Ρωσία ανακοίνωσε το δικό της φάρμακο, με βάση το μαγικό φίλτρο του Δρ Raoult. Ένα ακόμη χτύπημα στις φαρμακευτικές, ενώ οι περισσότερες δυτικές χώρες πρέπει τώρα να εφαρμόσουν τη θεραπεία του καλού γιατρού ή να αντιμετωπίσουν το χαστούκι από ένα Ρωσικό χάπι που θα έρθει για να  σώσει τους πολίτες.

Ο Πούτιν βρίσκεται στην επιχείρηση διάσωσης ζωών αυτές τις μέρες: την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, έστειλε 15 στρατιωτικά αεροπλάνα γεμάτα με γιατρούς και προμήθειες στη Βόρεια Ιταλία, μετά το μπλοκάρισμα ενός Κινεζικού αεροπλάνου γεμάτου με βοήθεια από τη Τσεχία.

Μόλις αποκαλύφθηκε ότι οι Ευρωπαϊκές χώρες φοβούνται ότι η Κίνα και η Ρωσία ίσως μάθουν την αλήθεια για την περιοχή της Λομβαρδίας, όπου οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν από κάποιο κορωνοϊό, αλλά πιθανώς από ένα θανατηφόρο υβριδικό κοκτέιλ από δύο εμβόλια για μηνιγγίτιδα και γρίπη, που χορηγήθηκαν σε δύο ξεχωριστές εκστρατείες εμβολιασμού.

Αναφέρθηκε νωρίτερα ότι κάθε μέρα φέρνει καινούρια εκπληκτικά νέα. Λοιπόν, την Κυριακή 29 Μαρτίου, τα πιο εντυπωσιακά από αυτά έσκασαν σαν τόνοι τούβλων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: λίγοι άνθρωποι έμαθαν ότι ο Τραμπ πήρε τον έλεγχο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, την οποία χειρίζονται τώρα δύο εκπρόσωποι του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ. Από όλα τα τρελά νέα τον τελευταίο μήνα, αυτό είναι μακράν το καλύτερο και πιο σοκαριστικό. Μετά από τρία χρόνια στην εξουσία, ο Τραμπ εκπλήρωσε τελικά την προεκλογική του υπόσχεση να εκδιώξει τις ιδιωτικές τράπεζες από τις δημόσιες υπηρεσίες των ΗΠΑ, τερματίζοντας έναν αιώνα εκμετάλλευσης των Αμερικανών πολιτών. Έβαλε τον περίφημο επενδυτικό όμιλο Blackrock να αγοράζει σημαντικές εταιρείες για την Fed, πράγμα που σημαίνει ότι εθνικοποιεί κομμάτια της οικονομίας, αποφεύγοντας παράλληλα τη συντριβή της αγοράς εμπλέκοντας σημαντικούς ιδιώτες επενδυτές στη συμφωνία.

Αυτή η πιο τολμηρή κίνηση ήρθε σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο και μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ενωμένοι και έχουν οδηγήσει την ανθρωπότητα στο σταυροδρόμι είτε της Νέας Τάξης Πραγμάτων είτε της ελευθερίας.

Όπως έχω πει επανειλημμένα, πιστεύω ότι ο κόσμος θα αλλάξει ριζικά μεταξύ 2020 και 2024, γιατί αυτά θα είναι τα 4 τελευταία χρόνια αυτών των δύο ηρώων στην κυβέρνηση των κρατών τους.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων βρίσκεται αντιμέτωπη με τις δύο ισχυρότερες χώρες του πλανήτη και η ψεύτικη πανδημία άλλαξε τα πάντα. Απέδειξε πόσο απελπισμένοι είναι οι τραπεζίτες και αν δεν θέλουμε να δούμε πυρηνικούς πυραύλους να εκτοξεύονται προς όλες τις κατευθύνσεις, ο Πούτιν και ο Τραμπ θα πρέπει να τους σταματήσουν τώρα (σ.σ. εννοεί τους τραπεζίτες).

Τερματίστε τώρα τη λειτουργία της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών, της Παγκόσμιας Τράπεζας, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΝΑΤΟ. Ο κόσμος μας δεν θα είναι τέλειος, αλλά μπορεί να είναι πολύ καλύτερος και μάλιστα σύντομα. Μετά το Πάσχα ίσως υπάρξει γενική Ανάσταση.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link για το άρθρο.




2 σχόλια: