Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Διαδήλωση ισλαμιστών στο Αμβούργο με απαίτηση δημιουργίας χαλιφάτου!

Η πολιτική των ανοιχτών θυρών της Γερμανίας γυρίζει μπούμεραγκ στους εμπνευστές της, που νόμιζαν αφελώς ότι οι Ασιάτες μουσουλμάνοι μετανάστες θα ενσωματώνονταν στην Γερμανική κοινωνία, σεβόμενοι τους Ευρωπαϊκούς νόμους, τα ήθη και τα έθιμα της χώρας που τους φιλοξενεί. Αυτοί όμως, επιθυμούν να μετατρέψουν την Γερμανία σε ισλαμικό χαλιφάτο!


Οι Γερμανοί πολιτικοί ζήτησαν την άμεση αντίδραση στην διαδήλωση που έγινε το περασμένο Σάββατο στο Αμβούργο, όπου οι ομιλητές ζήτησαν την επιβολή της Σαρίας (του σκληρού ισλαμικού νόμου) στην Γερμανία.

Ο Βαυαρός πολιτικός Alexander Dobrindt, επικεφαλής του CSU στην Bundestag, μαζί με βουλευτές άλλων κομμάτων, απαίτησε σκληρές συνέπειες για όσους ζητούν την μετατροπή της Γερμανίας σε χαλιφάτο: φυλάκιση και αφαίρεση της υπηκοότητας από τους υπαίτιους.

«Όποιος θέλει να φέρει την Σαρία στην Γερμανία και να δημιουργήσει χαλιφάτο, αποτελεί εχθρό της δημοκρατίας. Η πολιτεία θα πρέπει να τους αντιμετωπίσει σταθερά και αυστηρά» είπε ο Alexander Dobrindt, που κινείται πολιτικά απέναντι από τον καγκελάριο Olaf Scholz.

Ο Γερμανός πολιτικός πρόσθεσε ότι οι «εξτρεμιστές του χαλιφάτου» θα πρέπει να φυλακίζονται και να χάνουν τις κοινωνικές τους παροχές, να χάνουν την άδεια παραμονής ή την διπλή υπηκοότητα, ενώ θα πρέπει να απαγορευτούν όλες οι οργανώσεις που θέλουν την δημιουργία χαλιφάτου στην Γερμανία.

«Στην Γερμανία ισχύει ο νόμος και όχι η θεοκρατία» τόνισε.

Η Γερμανίδα Υπουργός Εσωτερικών Nancy Faeser κάλεσε την αστυνομία να επιληφθεί άμεσα για εγκλήματα που ίσως σημειώθηκαν κατά την διαδήλωση.

«Καμία προπαγάνδα υπέρ της Χαμάς, καμία ομιλία μίσους κατά των Εβραίων. Εάν συμβαίνουν εγκλήματα όπως αυτό, θα πρέπει να υπάρχει άμεση και δυναμική παρέμβαση κατά των διαδηλώσεων» είπε.

«Είναι σαφές ότι όλες οι ισλαμιστικές δραστηριότητες πρέπει να αντιμετωπιστούν χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες και τις επιλογές του Συνταγματικού μας κράτους» είπε ο καγκελάριος Olaf Scholz.

«Πρόκειται για διαδήλωση που δεν στηρίζεται στο Σύνταγμα» είπε ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών και αντικαγκελάριος Robert Habeck.

Στην διαδήλωση του Σαββάτου στο Αμβούργο, έλαβαν μέρος περίπου 1100 άνθρωποι που φαίνεται πως σχετίζονται με ισλαμιστές. Οι διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν για την «ισλαμοφοβία» και την καμπάνια των Γερμανικών ΜΜΕ κατά των Μουσουλμάνων στη Γερμανία.

Όσοι μίλησαν στη διαδήλωση, κατηγόρησαν του πολιτικούς ως «ψεύτες» και «δειλούς» καθώς θεωρούν όλους τους μουσουλμάνους της Γερμανίας ισλαμιστές στο πλαίσιο του πολέμου του Ισραήλ στη Γάζα. Μάλιστα κάποιοι διαδηλωτές ζήτησαν την δημιουργία χαλιφάτου στην Γερμανία.

Τα πανό που κρατούσαν οι διαδηλωτές έγραφαν «Γερμανία: η δικτατορία των αξιών» και «το χαλιφάτο είναι η λύση».

Σύμφωνα με την υπηρεσία αρμόδια για την αδειοδότηση της διαδήλωσης, οι διοργανωτές είναι φιλικά προσκείμενοι στην εξτρεμιστική ομάδα Μουσουλμάνοι Διδαδραστικοί, που απορρίπτουν την δημοκρατία.

Η Αστυνομία θα εξετάσει τα πανό για τυχόν παραβάσεις της νομοθεσίας.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link



Με πληροφορίες από DW και Politico



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου