Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Κίνδυνος να ξεμείνουν οι πρόσφυγες και οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα!

Η ΕΕ ενέκρινε την αναστολή της εφαρμογής της συνθήκης Σένγκεν στην Γερμανία, εξαιτίας της πολύ μεγάλης εισόδου στην χώρα προσφύγων και λαθρομεταναστών. Έτσι, για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες γίνονται έλεγχοι στα σύνορα Γερμανίας – Αυστρίας, αλλά και με άλλες χώρες.

Παρόλο που πριν λίγες μέρες η Γερμανία καλοδέχτηκε τους πρώτους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες που έφτασαν στο έδαφός της με τρένα από την Αυστρία, προερχόμενοι από την Ουγγαρία και παρόλο που δηλώθηκε επίσημα πως η χώρα μπορεί να δεχτεί ως και 800.000 αλλοδαπούς ετησίως, φαίνεται πως τα προβλήματα της αθρόας και ουσιαστικά ανεξέλεγκτης εισόδου αλλοδαπών στη χώρα, φάνηκαν αμέσως.

Έτσι άρχισαν να ακούγονται φωνές στην Γερμανία που κατηγορούν την Ελλάδα για το τεράστιο ρεύμα προσφύγων και λαθρομεταναστών που πλήττει τη χώρα.
Οι φωνές αυτές έρχονται να προστεθούν στις Ουγγρικές κορώνες που στράφηκαν κατά της Ελλάδας, κατηγορώντας της για ανικανότητα φύλαξης των θαλάσσιων συνόρων της.

(Βέβαια στην Ελλάδα, αμφισβητείται η ύπαρξη θαλασσίων συνόρων από τον πρώην πρωθυπουργό, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα…)

Μάλιστα ο Ούγγρος πρωθυπουργός έφτασε στο σημείο να προτείνει να σταλεί στρατός στην Ελλάδα για να φυλάξει τα σύνορα!

Για την ακρίβεια, θα έπρεπε να προταθεί να σταλεί ναυτική δύναμη για να φυλάξει τα Ελληνικά σύνορα με την Τουρκία, αλλά το να μιλάς για θάλασσα στους Ούγγρους είναι σαν να μιλάς σε αριστερούς για ελεύθερη οικονομία…

Μιας και η Ελλάδα τελεί υπό πλήρη Ευρωπαϊκή (Γερμανική) κατοχή και δεν δύναται να αγοράσει ούτε καρφίτσες εάν δεν πάρει την έγκριση της τρόικα, γιατί να μην επιτραπεί να στείλουν ΝΑΥΤΙΚΟ οι Ούγγροι, οι Τσέχοι, οι Αυστριακοί, οι Σλοβάκοι και οι υπόλοιποι «εταίροι» μας που διαμαρτύρονται για τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες;

Ας στείλουν από 1 πλοίο οι 27 Ευρωπαίοι εταίροι της Ελλάδος στην ΕΕ για να φυλάξουν τα θαλάσσια σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας.

Όσες χώρες δεν διαθέτουν Ναυτικό, ας αναλάβουν ΠΛΗΡΩΣ το κόστος κίνησης, συντήρησης και εκσυγχρονισμού ενός Ελληνικού πολεμικού πλοίου για 1 τουλάχιστον χρόνο.

Τότε θα δούμε όλοι, πόσα απίδια παίρνει ο σάκος…

Εάν δεν φυλαχθούν σωστά τα Ελληνικά θαλάσσια σύνορα και δεν σταματήσει η ροή προσφύγων και λαθρομεταναστών προς την Ευρώπη μέσω Ελλάδας, η Ουγγαρία απειλεί πως θα κατασκευάσει φράχτη στα σύνορά της με την Σερβία και την Κροατία, ενώ πολλές ακόμη Ευρωπαϊκές χώρες θα σταματήσουν να δέχονται πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, με αποτέλεσμα όλοι αυτοί να εγκλωβιστούν στην Ελλάδα.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να θυμηθούμε πως οι πρώην ανατολικές χώρες που έγιναν μέλη της ΕΕ, αρνούνται να δεχτούν ακόμη και με ποσόστωση στο έδαφός τους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, επικαλούμενες τη διαφορετική θρησκεία.

Έτσι βλέπουμε πως η Ελλάδα θα πληρώνει πολύ σκληρά την αλλοπρόσαλλη πολιτική στο θέμα των μεταναστών που ακολούθησε τα τελευταία 25 χρόνια.

Θα επαναλάβουμε για πολλοστή φορά, πως το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι ρατσιστικό. Είναι εθνικό. Δεν είναι λογικό να διαβιούν νόμιμα ή παράνομα σε μια χώρα 10.000.000 ανθρώπων περισσότεροι από 500.000 αλλοδαποί (το 5% του πληθυσμού), που δεν έχουν σχέση με την Ελληνικό και γενικότερα Ευρωπαϊκό πολιτισμό. Αριθμός μεγαλύτερος του 5%, αποτελεί εθνική αλλοίωση και συνοδεύεται από πολλούς κινδύνους.




1 σχόλιο: