Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Μένουν οριστικά οι πρόσφυγες και οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα!

Η Ελλάδα και η Ιταλία συμφώνησαν στη δημιουργία ενός ή περισσότερων κέντρων πρώτης υποδοχής και καταγραφής προσφύγων  (hot spots) στο έδαφός τους, στη σύνοδο των Υπουργών Εσωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης την Δευτέρα.

Όπως ανακοίνωσε στις 15-09-2015 ο Γερμανός Υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ, εκτός από την παροχή οικονομικής βοήθειας στις χώρες που βρίσκονται κοντά στην περιοχή όπου συνεχίζεται η κρίση και την Τουρκία, οι Ευρωπαίοι Υπουργοί Εσωτερικών συμφώνησαν στη δημιουργία κέντρων υποδοχής προσφύγων (hot spots) στην Ελλάδα και την Ιταλία.

«Σήμερα η Ελλάδα ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι είναι έτοιμη να δημιουργήσει έναν ή περισσότερους καταυλισμούς υποδοχής προσφύγων. Η Ελλάδα ξεκαθάρισε επίσης ότι θα συνεργαστεί με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ (UNHCR), κάτι το οποίο ζητούσαμε εδώ και καιρό. Η Ελλάδα ζήτησε να λάβει οικονομική βοήθεια για τη δημιουργία του hot spot, κάτι που περιλαμβάνεται στην απόφασή μας», δήλωσε ο Τόμας ντε Μεζιέρ.

Οι Υπουργοί Εσωτερικών αποφάσισαν την οριστικοποίηση του καταλόγου των χωρών της νοτιοανατολικής Ευρώπης που θεωρούνται ασφαλείς και κατά συνέπεια οι προερχόμενοι από αυτές «πρόσφυγες» δεν δικαιούνται ασύλου!

Η Τουρκία δεν περιλαμβάνεται στον κατάλογο των ασφαλών χωρών, γεγονός που καθιστά αδύνατη την επαναπροώθηση ατόμων που έχουν φθάσει στο έδαφος της ΕΕ και προέρχονται από την Τουρκία!

Δηλαδή η Τουρκία μπορεί βάσει σχεδίου να στέλνει στην Ελλάδα χιλιάδες πρόσφυγες και λαθρομετάστες, για να προκαλέσει οικονομική, κοινωνική κατάρρευση, καθώς επίσης και εθνική, φυλετική και θρησκευτική αλλοίωση.
Και μπορεί να το κάνει ανενόχλητα, χωρίς την παραμικρή πίεση από την ΕΕ!

Δηλαδή οι «πρόσφυγες και λαθρομετανάστες» θα μένουν στην χώρα εισόδου (Ελλάδα) της ΕΕ για πάντα! 

Θα μένουν στην Ελλάδα, που δεν προφυλάσσει τα σύνορά της, που δεν κλείνει τα σύνορά της, όπως κάνουν η Γερμανία, η Αυστρία, η Ουγγαρία, η Βουλγαρία κλπ…

Η Ελλάδα θυσίασε το εθνικό της συμφέρον, υπέρ του εθνικού συμφέροντος της Γερμανίας και των άλλων Ευρωπαϊκών χωρών, που υποτίθεται είναι σύμμαχοι και εταίροι!!!

Αυτό θα πει αλληλεγγύη από τους υποτιθέμενους Ευρωπαίους συμμάχους...


Την ίδια ώρα, ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (IOM) προειδοποιεί πως «όσο περισσότερο χρόνο καθυστερήσουν οι πολιτικές αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, τόσο περισσότερο χάος θα προκληθεί, τόσο μεγαλύτερο βάρος θα δημιουργηθεί για την Ελλάδα και τόσο περισσότεροι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να διαφύγουν από τη Συρία».
 
Ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες εκφράζει την βαθιά του απογοήτευση από την αποτυχία των Υπουργών Εσωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να φθάσουν σε οριστική συμβιβαστική λύση για το σχέδιο κατανομής των 120.000 προσφύγων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του IOM, 464.876 πρόσφυγες και μετανάστες έχουν διασχίσει από τις αρχές του έτους τη Μεσόγειο, αριθμός διπλάσιος του συνολικού αριθμού προσφύγων και μεταναστών που έκαναν την ίδια θαλάσσια διαδρομή το 2014.
 
Τα πράγματα είναι απλά:
4 εκατομμύρια πρόσφυγες περιμένουν να περάσουν από την Συρία στην Ελλάδα ανακατεμένοι με χιλιάδες λαθρομετάναστες.
Άλλα 2 εκατομμύρια θα ακολουθήσουν όταν αντιληφθούν ότι μπορούν να έρθουν και αυτοί.
Εάν αυτά τα 6 εκατομμύρια φτάσουν στην Ελλάδα, δεν θα χωράνε ούτε οι Έλληνες!

Οι ροές των αλλοδαπών που αναμένονται για τα επόμενα 2 χρόνια είναι της τάξης των 100-200.000 το μήνα!

Υπάρχουν σκέψεις για κατοίκηση των ακατοίκητων νησιών και για μεταφορά ανθρώπων στην Θράκη και στην Ήπειρο σε ακατοίκητα χωριά.

Το Έθνος των Ελλήνων κινδυνεύει και τίθεται υπό αμφισβήτηση η ύπαρξή του!


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Κομισιόν) ανακοίνωσε ότι έλαβε από τον Έλληνα Υπουργό Εσωτερικών Αντώνη Μανιτάκη, όλα τα απαραίτητα έγγραφα σχετικά με τη σύσταση της ρυθμιστικής αρχής που θα διαχειριστεί τα χρήματα που θα προέλθουν από την ΕΕ για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, η Κομισιόν εξετάζει τα έγγραφα αυτά με διαδικασία κατεπείγοντος, ούτως ώστε να αποδεσμευτούν άμεσα τα πρώτα 30 εκατομμύρια ευρώ, από τα 450 εκατομμύρια που πρόκειται να λάβει η Ελλάδα για τη διαχείριση του μεταναστευτικού.

Όσον αφορά τα κέντρα καταγραφής μεταναστών (hot spots) που θα λειτουργήσουν στην Ελλάδα και στην Ιταλία, η εκπρόσωπος της Κομισιόν, αρμόδια για θέματα μετανάστευσης Νατάσα Μπερτρό, τόνισε ότι δεν είναι ούτε κέντρα υποδοχής, ούτε κέντρα κράτησης.

Η εκπρόσωπος υπενθύμισε ότι η Κομισιόν έχει καθορίσει 2 βασικά κέντρα καταγραφής: ένα στη Σικελία της Ιταλίας και ένα στον Πειραιά.

Στα σημεία αυτά πρόκειται να μεταβεί προσωπικό από τη Europol, τη Frontex και την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (ΕΥΥΑ) προκειμένου να βοηθήσουν τις Αρχές να διεξάγουν γρήγορα δράσεις εντοπισμού, καταγραφής και λήψης δακτυλικών αποτυπωμάτων εισερχόμενων μεταναστών.
Στη συνέχεια το προσωπικό των τεσσάρων αυτών οργανισμών θα μεταβεί σε μικρότερα κέντρα καταγραφής μεταναστών (hot spots).


Στο μεταξύ η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διέψευσε ότι τάσσεται υπέρ της μείωσης των διαρθρωτικών πόρων που λαμβάνουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση οι χώρες που αρνούνται να δεχθούν τις ποσοστώσεις κατανομής των προσφύγων, αντίθετα απ' ό,τι ισχυρίζεται η Γερμανία.

Βλέπουμε πως η Ελλάδα πρόκειται να μετατραπεί σε αποθήκη αλλοδαπών, τους οποίους αρνούνται να δεχτούν τα «πολιτισμένα», «προοδευτικά», «συμμαχικά» και «αλληλέγγυα» Ευρωπαϊκά κράτη.

Οι υποκριτές Ευρωπαίοι βγάζουν την ουρά τους απ’ έξω στο θέμα των προσφύγων και των λαθρομεταναστών και αναγκάζουν την Ελλάδα για άλλη μια φορά να σηκώσει το βάρος της διατήρησης της «ασφάλειας» της Ευρώπης σε σχέση με τις ορδές από την Ασία.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να προφυλάσσει τα συμφέροντα των βορείων. Οι νότιοι, ας γίνουν ασπίδα για τους βόρειους.

Όταν φωνάζαμε και λέγαμε πως η Ελλάδα πτώχευσε επειδή υποχρεώθηκε να ξοδεύει δισεκατομμύρια σε αμυντικούς εξοπλισμούς, οι Ευρωπαίοι μας κουνούσαν το δάχτυλο.

Τώρα που η Ελλάδα δεν διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό για να ανταπεξέλθει στην «εισβολή» και «αμόλησε» τις ορδές των Ασιατών προς την Βόρεια Ευρώπη, μέσα σε μία μόλις εβδομάδα η Γερμανία και η Αυστρία ανέστειλαν την συνθήκη Σένγκεν, η Ουγγαρία έκλεισε τα σύνορά της με φράχτη και οι υπόλοιπες χώρες αρνούνται να δεχτούν πρόσφυγες και λαθρομετανάστες.

Τώρα είναι η ώρα που η Ελλάδα πρέπει να πει το μεγάλο ΟΧΙ.
Τώρα είναι που πρέπει να στείλουμε στον αγύριστο τους Ευρωπαίους, τα δανεικά και τα μνημόνια.
Πλέον διακυβεύεται η επιβίωση και η ύπαρξη της Ελλάδας και των Ελλήνων.
Επιτέλους, ας ξυπνήσουμε και ας στείλουμε στον αγύριστο τους ξένους άρπαγες και τα εδώ τσιράκια τους!!!

Με πληροφορίες από το pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου