Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Η Γερμανική Βουλή διατάχθηκε να δώσει στη δημοσιότητα έγγραφα για τα UFO

Το Γερμανικό Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο στη Λειψία διέταξε τη Γερμανική Βουλή να δώσει στη δημοσιότητα τα εμπιστευτικά κρατικά έγγραφα που αφορούν τα UFO, έγγραφα που οι Γερμανικές Αρχές επιθυμούσαν να κρατήσουν μυστικά.

Τα αρχεία δημιουργήθηκαν κατ’ εντολή της απόφασης των Ηνωμένων Εθνών Α/33/426 που αφορούσε την δημιουργία εκθέσεων από τα κράτη μέλη, για το θέμα των UFO.

Τα νέα έγιναν δεχτά με ενθουσιασμό από τους ερευνητές UFO σε όλο τον κόσμο.
Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του Υπουργείου Αμύνης του Ηνωμένου Βασιλείου ότι θα μετέφερε τον ερχόμενο Μάρτιο στα Εθνικά Αρχεία 18 εμπιστευτικά έγγραφα που αφορούν τα UFO.

Το 2008 ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είχε ισχυριστεί με επιμονή ότι η Γερμανική κυβέρνηση δεν είχε ποτέ ερευνήσει το θέμα των UFO και ούτε την ενδιέφερε να το κάνει.

Ωστόσο, το 2009 ο Robert Fleischer των exopolitik.org και expolitic.org αποκάλυψε ότι η επιστημονική υπηρεσία του Γερμανικού κοινοβουλίου είχε ένα τμήμα το οποίο ερευνούσε την πιθανότητα ύπαρξης εξωγήινης νοημοσύνης και τα UFO.

Το 2010 ο Frank Reitemeyer οδήγησε το Γερμανικό κοινοβούλιο στο δικαστήριο ζητώντας να αποκαλυφθούν όλα τα σχετικά έγγραφα.

Ο Reitemeyer είπε στο δικαστήριο:
«Θέλω να γνωρίζω τα γεγονότα και με ενοχλεί που πολίτες της Γαλλίας, της Αγγλίας, των  ΗΠΑ και του Καναδά μπορούν να δουν τους φακέλους για τα UFO και εγώ, ένας Γερμανός πολίτης, δεν πληροφορούμαι από την κυβέρνηση της Γερμανίας. Για τον λόγο αυτό είναι μια σκανδαλώδης ανακολουθία».

Η αναφορά των ειδικών λέει πως:
«Καθώς πολλές γειτονικές και συμμαχικές χώρες έκαναν και κάποιες εν μέρει ακόμη κάνουν επίσημη έρευνα για τα UFO (όπως η Γαλλία, οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και ο Καναδάς…) μπορεί να θεωρηθεί πως και η Γερμανική Κυβέρνηση και οι θεσμοί της έχουν επίσημο ενδιαφέρον για το φαινόμενο».

Άξιο αναφοράς είναι ότι η Γερμανική Βουλή έδωσε επίμονο δικαστικό αγώνα για να μην δημοσιοποιηθούν οι έρευνές της σχετικά με τα UFO. Μάλιστα έκανε έφεση για την απόφαση στο ανώτατο δικαστήριο, προβάλλοντας λόγους copyright για τα έγγραφα, ώστε να μην δημοσιοποιηθούν!

Πολλοί ερευνητές του θέματος αμφιβάλλουν εάν τελικά η Γερμανική Βουλή θα δώσει στη δημοσιότητα το πλήρες υλικό των ερευνών της.

Να αναφέρουμε εδώ ότι υπάρχει μια παγκόσμια εκστρατεία από ερευνητές των UFO για να αναγκάσουν όλες τις κυβερνήσεις να δημοσιεύσουν τους φακέλους τους σχετικά με τις έρευνες για UFO και εξωγήινους.



Με πληροφορίες από τα:

http://www.tribune.gr/weird/news/article/172916/i-germaniki-vouli-diatachthike-na-dosi-sti-dimosiotita-oti-gnorizi-gia-ta-ufo.html

http://www.grenzwissenschaft-aktuell.de/supreme-court-forces-german-parliament-to-release-expertise-on-ufos-20150628/

http://www.mirror.co.uk/news/technology-science/science/german-government-forced-release-top-6040703

http://www.ufoevidence.org/topics/unitednations.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου