Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Στις Καστανιές Έβρου έφτασαν οι No Border Camp και πλακώθηκαν με την αστυνομία

Στη χώρα της ασυδοσίας , όπου οι νόμοι δεν τηρούνται και ο καθένας (αλλοδαπός ή ημεδαπός) κάνει ό,τι θέλει, είδαμε εχθές τους No Border Camp που έχουν κατασκηνώσει με το έτσι θέλω στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, να φτάνουν στον Έβρο.

Οι μυστήριοι αυτοί τύποι, που κανείς δεν έχει φροντίσει να μάθει ποιοι είναι και τι θέλουν, έφυγαν από τη Θεσσαλονίκη και έφτασαν στις Καστανιές του Έβρου για να διαμαρτυρηθούν για τον φράχτη που εμποδίζει την ασύδοτη διέλευση αλλοδαπών στην Ελλάδα από την Τουρκία.

Τους περίπου 250 ταραξίες περίμεναν τα ΜΑΤ, ενώ ένα ελικόπτερο επιτηρούσε συνεχώς την περιοχή. Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να απωθήσουν βίαια τους ταραχοποιούς κάνοντας χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου – λάμψης, καθώς οι ταραξίες επιτέθηκαν πρώτοι στα ΜΑΤ με καδρόνια και μπογιές.

Δείτε το video του thrakinea.gr που δείχνει πως οι No Border Camp επιτίθενται στην αστυνομία, η οποία κάνοντας την δουλειά της, απαντά κατάλληλα.
https://www.youtube.com/watch?v=cn8hvgiQoCk



Πότε επιτέλους θα μπει μια τάξη σ’ αυτή τη χώρα;
Πότε θα σταματήσει ο κάθε μπαχαλάκης να δημιουργεί προβλήματα χωρίς να αντιμετωπίζει τις συνέπειες του νόμου;
Πότε θα αποφασίσει η κυβέρνηση και κάποιος εισαγγελέας να δώσει εντολή στην αστυνομία να καθαρίσει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο από τους άγνωστης προέλευσης καταληψίες;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου