Σάββατο 2 Απριλίου 2022

«Παλιομοδίτικα» τα καμπαναριά στο λογότυπο της Κολωνίας, που θα αλλάξει

Το έμβλημα της Κολωνίας, τα δύο καμπαναριά του μεγαλύτερου καθεδρικού ναού της βόρειας Ευρώπης είναι «παλιομοδίτικα» και γι’ αυτό στο νέο λογότυπο της πόλης, δεν θα περιλαμβάνονται.

Οι ψευτοπροοδευτικοί που διοικούν την Ευρώπη, θεωρούν ενοχλητικό οτιδήποτε αποδεικνύει την πραγματική ταυτότητα της Ευρώπης και ιδίως τον Χριστιανισμό και προσπαθούν να τον αποβάλλουν από παντού, ακόμη και από τα λογότυπα των πόλεων.

Σκεφθείτε να ερχόταν κάποια ψευτοπροοδευτική κυβέρνηση στην Ελλάδα και να έλεγε πως θα διαγραφεί ο Σταυρός από την Ελληνική σημαία!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Kölner Stadt-Anzeiger ο Δήμος της Κολωνίας έναντι 10 χιλιάδων ευρώ, ανέθεσε σε σχεδιαστικό γραφείο την δημιουργία ενός νέου λογότυπου που θα περιλαμβάνει νέα σχέδια που αντιπροσωπεύουν την «σύγχρονη» Κολωνία. Όμως η αλλαγή των λογότυπων σε έγγραφα, κτίρια, συγκοινωνίες κλπ, θα κοστίσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Δήμου της Κολωνίας, οι ερωτηθέντες βρήκαν το λογότυπο της πόλης «παλιομοδίτικο, ογκώδες και χωρίς συναισθήματα»!!!

Τον Οκτώβριο του 2021 ο Δήμος της Κολωνίας επέτρεψε στου Μουεζίνηδες της πόλης να καλούν τους πιστούς να προσευχηθούν στα τζαμιά, με μεγάφωνα από τους μιναρέδες, μετατρέποντας την Γερμανική πόλη σε πόλη της Μέσης Ανατολής.

Για το θέμα, διαβάστε στο άρθρο του CosmoStatus ΕΔΩ.

Στην Κολωνία του 1 εκατομμυρίου κατοίκων, ζουν 120.000 μουσουλμάνοι, από τους οποίους οι περισσότεροι είναι Τουρκικής καταγωγής. Υπολογίζεται ότι στη Γερμανία ζουν σχεδόν 6 εκατομμύρια μουσουλμάνοι, ενώ λειτουργούν περίπου 3000 τζαμιά.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου