Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Βαριές κατηγορίες για τους Δημοκρατικούς

Είναι γνωστή η μάχη που εξελίσσεται στις ΗΠΑ μεταξύ των λεγόμενων «προοδευτικών» αριστερών του Δημοκρατικού κόμματος που προωθούν μια περίεργη ατζέντα και όσων τους εναντιώνονται. Είναι γνωστό ότι αυτό συμβαίνει από την εποχή Ομπάμα.


Ο Μιχάλης Ιγνατίου, ο διακεκριμένος δημοσιογράφος από την Ουάσιγκτον, που μεταφέρει την πραγματικότητα χωρίς να φοβάται να πει αλήθειες, έγραψε στο Hellas Journal και σχολίασε στο Omega news, κάποιες σκληρές αλήθειες, αναφορικά με τις διώξεις που έχουν ασκηθεί στον φιλέλληνα γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ και σε σχέση με όσα είπε ο ίδιος ο Ρόμπερτ Μενέντεζ, που δεν φοβήθηκε να μιλήσει κατά του κόμματός του.

«Ο κ. Μενέντεζ πρέπει να σταματήσει να έχει γνώμη για τα σοβαρά θέματα εξωτερικής πολιτικής, από το Ιράν και την Κούβα, μέχρι την κατοχική Τουρκία και το μείζον θέμα του μεταναστευτικού. Είναι εμπόδιο στη νεοφιλελεύθερη πολιτική του σημερινού Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος συνεχίζει να πολεμά τον γερουσιαστή από την εποχή της προεδρίας του Μπάρακ Ομπάμα. Πρόκειται για «σύστημα». Ο κ. Ομπάμα, άρα και ο τότε αντιπρόεδρος Μπάιντεν, δεν χώνεψαν ποτέ ότι ο κ. Μενέντεζ στάθηκε απέναντι στην πολιτική τους για την Κούβα, το Ιράν, τη Συρία και την Τουρκία» γράφει χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ιγνατίου.

Κατά την ομιλία του ο Ρόμπερτ Μενέντεζ, «συνέδεσε την εκστρατεία της κυβέρνησης εναντίον του και με την προσπάθεια του Λευκού Οίκου να πουλήσει τα μαχητικά F-16 στην Τουρκία. Από την ομιλία του εξάγεται το συμπέρασμα ότι η παρούσα κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν τον κυνηγά επειδή βρέθηκε απέναντι της σε διάφορα θέματα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο διακεκριμένος δημοσιογράφος.

«Το Δημοκρατικό Κόμμα του Νιου Τζέρσεϊ, που είναι βουτηγμένο στη διαφθορά, εκβιάζει τον γερουσιαστή για να παραιτηθεί. Αλλά έχει πολλά ράμματα για τη γούνα τους και ιδιαίτερα για τον κυβερνήτη της πολιτείας, που πλασάρει τη σύζυγό του -πρώην μέλος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος- για να αντικαταστήσει τον κ. Μενέντεζ» καταλήγει ο Μιχάλης Ιγνατίου.

Με λίγα λόγια, το Δημοκρατικό κόμμα του Τζο Μπάιντεν, υπέρ του οποίου οι Έλληνες τηλεθεατές δέχονται καθημερινά προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου, είναι ένα διεφθαρμένο κόμμα, με αδίστακτα στελέχη, που δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να στήσουν κατηγορίες κατά στελεχών του κόμματος, ώστε να επιτευχθούν οι πονηροί τους σκοποί, που στην συγκεκριμένη περίπτωση, είναι αντίθετοι με τα συμφέροντα του Ελληνισμού.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου