Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Ποιοι Έλληνες και Κύπριοι ευρωβουλευτές θεωρούνται «αξιόπιστοι σύμμαχοι» του George Soros

Η οργάνωση Open Society του δισεκατομμυριούχου George Soros, με τις αμφιλεγόμενες προθέσεις, δημοσίευσε λίστα με 226 Ευρωβουλευτές, που θεωρούνται «αξιόπιστοι σύμμαχοι» για την περίοδο 2014-2019.

Σύμφωνα με το 177 σελίδων βιβλιαράκι που περιλαμβάνει τους «αξιόπιστους συμμάχους» της οργάνωσης, «η παρουσία ενός Ευρωβουλευτή στο βιβλιαράκι, δείχνει πως είναι πιθανό να υποστηρίξει την δουλειά της Open Society» (σελίδα 3/177).

Εάν σκεφτεί κανείς πως υπάρχουν 751 ευρωβουλευτές, οι αξιόπιστοι σύμμαχοι του George Soros κατέχουν το ένα τρίτο των εδρών.

Εάν διαβάσει κανείς το βιβλιαράκι, αντιλαμβάνεται πως από τα κύρια θέματα που κάνουν έναν ευρωβουλευτή να θεωρείται «αξιόπιστος σύμμαχος» της οργάνωσης του George Soros, είναι να υποστηρίζει τις οργανώσεις και τα κινήματα των ομοφυλοφίλων, να είναι υπέρ των ανοιχτών συνόρων και να είναι σε γενικές γραμμές αντιρωσικών απόψεων…

Θυμίζουμε πως το 2015 η λειτουργία της Open Society είχε απαγορευτεί στην Ρωσία!

Διαβάστε το άρθρο που είχαμε δημοσιεύσει:
Απαγορεύτηκε το Ίδρυμα Soros στην Ρωσία ως απειλή στην εθνική ασφάλεια!

Τι επιδιώκει όμως ο 87 ετών Ουγγρικής καταγωγής Αμερικανός πολίτης George Soros;

Φαίνεται πως η Ευρωπαϊκή κρίση με τους πρόσφυγες, που αποδόθηκε στον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία, δεν θα είχε συμβεί στο μέγεθος που ζήσαμε, χωρίς την καθοδήγηση της Open Society. Χωρίς την συμβουλευτική δράση του Migration Policy Institute και της Platform for International Cooperation on Undocumented Migrants, που ανήκουν στον George Soros, η μαζική μετανάστευση Μουσουλμάνων από τη Μέση Ανατολή και την Βόρειο Αφρική προς την Ευρώπη, δεν θα είχε συμβεί, έγραψε το Ρωσικό πρακτορείο Sputnik. Οι δράσεις των οργανώσεων του George Soros άλλαξαν την Χριστιανική Ευρώπη για πάντα, εξαιτίας της ροής Μουσουλμάνων, που έγινε χωρίς να ρωτηθούν οι Ευρωπαίοι πολίτες, αλλά με τη σύμφωνη γνώμη όσων κυβερνούν.

Την ύποπτη δράση των οργανώσεων του George Soros στην Ευρώπη και τη λίστα με τους 226 «αξιόπιστους συμμάχους» του, αποκάλυψε ο Βρετανός Ευρωβουλευτής Nigel Farage με ομιλία του μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο.

 
Διαβάστε το άρθρο που είχαμε δημοσιεύσει:

Ο Nigel Farage καλεί την ΕΕ να διερευνήσει τις χρηματοδοτήσεις του George Soros για συμπαιγνία

Δείτε τη λίστα με τα 226 ονόματα των Ευρωβουλευτών που θεωρούνται «αξιόπιστοι σύμμαχοι» του George Soros στον σύνδεσμο:
https://legacy.gscdn.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf
 

Οι Ευρωβουλευτές της Ελλάδας βρίσκονται στις σελλίδες 103, 104, 105 και 106  από τις 177 συνολικά του pdf.

Οι Ευρωβουλευτές της Κύπρου βρίσκονται στις σελίδες 68 και 69 από τις 177 συνολικά του pdf.


Την απάντηση στην ερώτηση για το εάν είναι κακό ή όχι να θεωρείται ένας Ευρωβουλευτής «αξιόπιστος σύμμαχος» του George Soros και των οργανώσεών του, ο καθένας θα πρέπει να τη δώσει μόνος του…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου