Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Γάλλος Ευρωβουλευτής: η ανεξέλεγκτη μετανάστευση απειλεί το δημογραφικό μέλλον της Ευρώπης

Στην Ελλάδα θα του κολλούσαν αμέσως την ταμπέλα του ξενοφοβικού, του ρατσιστή, του ακροδεξιού. Όμως, στην Ευρώπη του 21ου αιώνα, όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράσουν την άποψή τους και ο λαός είναι αυτός που θα κρίνει την ορθότητά της.


Ο Γάλλος Ευρωβουλευτής Jordan Bardella δήλωσε σε συνέντευξή του στο C News ότι στους μετανάστες θα πρέπει να παρέχονται σπίτια, όχι στην Ευρώπη, αλλά στις πατρίδες τους.

«Η ιδεολογία των ανοιχτών συνόρων και της χωρίς όρια και περιορισμούς υποδοχής μεταναστών, θέτει υπό αμφισβήτηση την δημογραφική, οικονομική και κοινωνική ισορροπία των χωρών. Η πολιτική της ΕΕ για τη μετανάστευση (migration pact) αποτελεί το νέο στάδιο της ευρωπαϊκής βιασύνης» δήλωσε ο Γάλλος ευρωβουλευτής.

Το κόμμα του Jordan Bardella, το Εθνικό Μέτωπο, έχει ξεκινήσει καμπάνια κατά της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας (migration pact) για την μετανάστευση και την παροχή ασύλου.

«Πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο βύθισης της Ευρώπης και των εθνών που την αποτελούν. Πρόκειται για συμφωνία με τον διάβολο που θα οδηγήσει στην αυτοκτονία της Ευρώπης» δήλωσε η επικεφαλής του Γαλλικού Εθνικού Μετώπου Marine Le Pen.

Σύμφωνα με την ίδια, 60 με 70 εκατομμύρια μετανάστες θα μπορούσαν να εγκατασταθούν στην Ευρώπη μέσα σε λίγα χρόνια, εξαιτίας της Migration Pact.

Η Γαλλία δέχεται 400.000 μετανάστες κάθε χρόνο, κάτι που δημιουργεί σοβαρό δημογραφικό αντίκτυπο, ενώ τις επόμενες δεκαετίες θα μπορούσαν οι Γάλλοι να γίνουν μειονότητα στην πατρίδα τους.

Ο Jordan Bardella τόνισε ότι η συμπόνια θα πρέπει να ζυγίζεται με ευαίσθητες στρατηγικές, ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια και η ευημερία των μεταναστών στις πατρίδες τους, ώστε να αποφευχθεί η μετατροπή των Ευρωπαίων σε μειονότητα στις χώρες τους, κάτι που επιδιώκεται από πολλά Ευρωπαϊκά πατριωτικά κόμματα.

Στην Δημοκρατική και ανεκτική Ευρώπη, όπου προστατεύονται όλες οι απόψεις και ο καθένας μπορεί ελεύθερα να εκφράσει την άποψή του, να πει τη γνώμη του, αποτελεί ταμπού η έκφραση ανησυχίας για την ανεξέλεγκτη μετανάστευση. Λογοκρίνεται και αποκλείεται από τα ΜΜΕ όποιος υποστηρίζει πως πρέπει να περιοριστεί η μετανάστευση και να θεσπιστούν αυστηροί κανόνες. Όποιος επιθυμεί την επιβολή ορίων στον αριθμό των μεταναστών που μπορούν να εισέρχονται στην Ευρώπη, αυτόματα χαρακτηρίζεται ξενοφοβικός, ρατσιστής, ακροδεξιός κλπ. 

Θα πρέπει επιτέλους να γίνει μια σοβαρή συζήτηση, χωρίς ταμπού, χωρίς περιορισμούς, χωρίς λογοκρισία, χωρίς κραυγές και χωρίς κοσμητικά επίθετα. Πρέπει να ακουστούν όλες οι απόψεις. Αν δεν ακουστούν, τότε η Ευρώπη δεν είναι δημοκρατική. Στο τέλος, ας αποφασίσει ο κυρίαρχος Ευρωπαϊκός λαός για το αν θέλει να συνεχιστεί ή να διακοπεί η μετανάστευση, μέσω της δημοκρατικότερης έκφρασης που υπάρχει, το Δημοψήφισμα.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου