Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Απαγορεύτηκε η τηλεοπτική μετάδοση των πυρκαγιών στη Τουρκία

Απαγορεύτηκε η ζωντανή κάλυψη των πυρκαγιών στη Τουρκία για να μην πλήττεται το γόητρο και το ηθικό της «πανίσχυρης» Τουρκίας του Ερντογάν!


Το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο της Τουρκίας RTUK έστειλε στους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας επιστολή με την οποία τους απειλεί με αυστηρές ποινές (κλείσιμο;) εάν συνεχίσουν να καλύπτουν με ζωντανές συνδέσεις τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν τη χώρα!

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η συνεχής ζωντανή κάλυψη των πυρκαγιών ρίχνει το ηθικό των κατοίκων και των πυροσβεστών, ενώ θα υπάρξουν αυστηρές ποινές σε όσους τηλεοπτικούς σταθμούς δεν υπακούσουν στην εντολή.


Ακόμη μία φίμωση της δημοσιογραφίας στην Τουρκία. Το καθεστώς τρομαγμένο μπροστά στη γύμνια του, πιστεύει πως θα σωθεί αποκρύπτοντας την αλήθεια από τον λαό.

Αλήθεια, τι θα συμβεί εάν ξένα τηλεοπτικά δίκτυα όπως το BBC, η DW, το RT και άλλα, συνεχίσουν να μεταδίδουν εικόνες ζωντανά από τις φωτιές;

Η Ευρωπαϊκή δήθεν Ένωση που δήθεν κόπτεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ελευθερία της έκφρασης και της ελεύθερης δημοσιογραφίας, ροχαλίζει στις ξαπλώστρες των Ευρωπαϊκών παραλιών, αδιαφορώντας για τις μεσαιωνικές πρακτικές που επιβάλλονται στην Τουρκία.  

Σύμφωνα με τις Βρυξέλλες, μόνο η Ρωσία και η Λευκορωσία αποτελούν τον άξονα του κακού και έχουν αυταρχικούς ηγέτες που λογοκρίνουν τους δημοσιογράφους και γι’ αυτό επιβάλλονται κυρώσεις. Στην Τουρκία όλα λειτουργούν καλύτερα και από την Ευρωπαϊκή δήθεν Ένωση και επομένως δεν υπάρχει κανένας λόγος επιβολής κυρώσεων…

Ζητείται Ευρωπαίος ηγέτης.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου