Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Ισραηλινός πρώην επικεφαλής διαστημικής ασφαλείας: μιλάμε με εξωγήινους

Η «Γαλαξιακή Ομοσπονδία» υποτίθεται πως είναι σε επαφή με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ εδώ και χρόνια, αλλά κρατείται ως μυστικό για να αποφευχθεί η υστερία μέχρι να είναι έτοιμη η ανθρωπότητα.


Αυτά υποστηρίζει ο Haim Eshed σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Yediot Aharonot που αναδημοσιεύει η Jerusalem Post.

O Haim Eshed (87 ετών) είναι καθηγητής και πρώην στρατηγός των Ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων, που υπηρέτησε για περισσότερα από 30 χρόνια ως επικεφαλής του Ισραηλινού Διαστημικού Προγράμματος Ασφαλείας, έχει τιμηθεί τρεις φορές με το βραβείο Ασφαλείας του Ισραήλ. 

Ο Haim Eshed υποστηρίζει πως το Ισραήλ και οι ΗΠΑ είναι σε επαφή με εξωγήινους εδώ και χρόνια. Πληροφορίες όμως δεν αποκαλύπτονται επειδή η ανθρωπότητα δεν είναι έτοιμη να αποδεχτεί την ύπαρξη εξωγήινων και μιας Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.

Ο Haim Eshed έδωσε και κάποιες λεπτομέρειες των συμφωνιών που έχουν γίνει μεταξύ των εξωγήινων και του Ισραήλ και των ΗΠΑ, ώστε να ερευνηθεί το σύμπαν. Η συνεργασία περιλαμβάνει μυστικές υπόγειες βάσεις στον Άρη, όπου οι Αμερικανοί και οι εξωγήινοι έχουν αντιπροσώπους.

Εάν αυτά είναι αλήθεια, η αποκάλυψη έρχεται την χρονική περίοδο που ο Ντόναλντ Τραμπ δημιούργησε την Διαστημική Δύναμη, τον πέμπτο κλάδο των Αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, τη στιγμή που δεν είναι ξεκάθαρο το για πόσο χρονικό διάστημα υπάρχει η σχέση με τους εξωγήινους, εάν υπάρχει.

O Haim Eshed επιμένει πως ο Ντόναλντ Τραμπ γνωρίζει για τους εξωγήινους και ήταν ένα βήμα πριν αποκαλύψει την ύπαρξή τους. Όμως η Γαλαξιακή Ομοσπονδία τον σταμάτησε, υποστηρίζοντας πως θέλουν να αποτρέψουν την μαζική υστερία της ανθρωπότητας, καθώς πιστεύουν πως χρειάζεται «να εξελιχθεί και να φτάσει σε ένα επίπεδο που θα αντιλαμβάνεται τι είναι το διάστημα και τα διαστημόπλοια».

Στο ερώτημα γιατί αποφάσισε να αποκαλύψει αυτές τις πληροφορίες, ο Haim Eshed εξήγησε ότι η χρονική στιγμή σχετίζεται με το ότι η ακαδημαϊκή κουλτούρα έχει αλλάξει και ότι ο ίδιος πλέον χαίρει ακαδημαϊκής εκτίμησης και σεβασμού.

«Εάν έλεγα κάτι τέτοιο πριν πέντε χρόνια, θα με είχαν κλείσει σε νοσοκομείο» είπε ο Haim Eshed και πρόσθεσε: «Σήμερα, ήδη μιλούν διαφορετικά. Δεν έχω να χάσω τίποτα. Έχω λάβει τα αξιώματά μου και τις βραβεύσεις μου. Με σέβονται στα Πανεπιστήμια και στο εξωτερικό, όπου το κλίμα επίσης αλλάζει».

O Haim Eshed δίνει περισσότερες πληροφορίες στο νέο του βιβλίο «Το σύμπαν πέρα από τον ορίζοντα – συζήτηση με τον καθηγητή Haim Eshed» όπως για το πως απέτρεψαν οι εξωγήινοι πυρηνικούς πολέμους και «πότε θα μπορούμε να επισκεφθούμε τους Άνδρες με τα Μαύρα».

Παρόλο που δεν υπάρχουν αποδείξεις για όσα ισχυρίζεται ο καθηγητής, οι αποκαλύψεις έγιναν λίγο μετά την αποτυχημένη προσπάθεια προσελήνωσης του Ισραήλ το 2019.

Στα κοινωνικά δίκτυα υπάρχει το κείμενο «έτοιμοι για νέες συγκινήσεις;» μαζί με βίντεο 15 δευτερολέπτων της Σελήνης που αναφέρει «επιστροφή στη Σελήνη» με ημερομηνία 19 Δεκεμβρίου 2020.

Μάλλον πρόκειται για συνέχεια του προγράμματος με το διαστημόπλοιο Beresheet που συνετρίβη στη Σελήνη λίγα λεπτά μετά την απώλεια επαφής με τους μηχανικούς στη Γη κατά την προσπάθεια να προσεληνωθεί. Το νέο πρόγραμμα θα λέγεται Beresheet 2 και αναμένεται να είναι έτοιμο σε 3 χρόνια.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου