Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Απειλεί με λουτρό αίματος τη Γαλλία και ολόκληρη την περιοχή ο Τούρκος αξιωματούχος (video)

Αναρωτιόμαστε εάν ζούμε στον 21 αιώνα ή στον μεσαίωνα με τις δηλώσεις που κάνουν οι Τούρκοι αξιωματούχοι.


Με θράσος, αλαζονεία, υπεροψία και γλώσσα νέο-Οθωμανού νταή, νομίζουν πως θα επιβάλλουν τα σχέδιά τους στις πρώην Οθωμανικές κατακτήσεις, επειδή είχαν κάποιες επιτυχημένες στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά διαλυμένων στρατών και επειδή διαθέτουν οπλισμένα drone.

Ο Ισμαήλ Χακκί Πεκίν, πρώην αρχηγός των στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών και υποστηρικτής του Ταγίπ Ερντογάν, απείλησε μέσω τηλεοράσεως με λουτρό αίματος τη Γαλλία, την Αίγυπτο, τα ΗΑΕ και άλλες χώρες, ενώ απείλησε πως η Τουρκία θα δολοφονήσει τον Χαλίφα Χαφτάρ.

«Μπορούμε να στοχοποιήσουμε τον Χαφτάρ και τις δυνάμεις του από κάποιους. Ο Χαφτάρ και οι άλλοι γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι είναι οι «κάποιοι». Οι αξιωματικοί των μυστικών υπηρεσιών γνωρίζουν πολύ καλά τους «κάποιους». Στοχοποιούμε τον Χαφτάρ, την Αίγυπτο, τα ΗΑΕ και άλλες χώρες πίσω του. Δεν θέλω να πω τα ονόματα, αλλά υπάρχουν στοιχεία που η Τουρκία θα βάλει στο παιχνίδι. Δεν είναι οι δυνάμεις της Τουρκίας, αλλά υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να μπουν στο παιχνίδι. Όταν στοχοποιήσουμε, όλη η περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας θα αιματοκυλιστεί. Αυτό είναι αρχικά. Το δεύτερο είναι να βάλουμε τον Χαφτάρ σε λίστα και να τον εξοντώσουμε με τα οπλισμένα drone».

Ο Ισμαήλ Χακκί Πεκίν δήλωσε ευθαρσώς πως η Τουρκία θα χρησιμοποιήσει μισθοφόρους – τζιχαντιστές για να αιματοκυλήσει την περιοχή και η Ευρώπη δεν αντιδρά.

Προφανώς οι απειλές αυτές δεν φτάνουν στα αφτιά των χαρτογιακάδων της Ευρωπαϊκής δήθεν Ένωσης. Οι απειλές αυτές δεν φτάνουν στο Βερολίνο, στη Μαδρίτη, στη Ρώμη, στη Σόφια και στη Βουδαπέστη, που συνεχίζουν να υποστηρίζουν και να χαϊδεύουν την πολυαγαπημένη τους Τουρκία.

Εμείς όμως, που ακούμε και αντιλαμβανόμαστε τι συμβαίνει και τι θα συμβεί, θα μείνουμε άπραγοι; Θα συνεχίζουμε να ακούμε με απάθεια τις ύβρεις και τις απειλές της υποτιθέμενης συμμάχου στο ΝΑΤΟ Τουρκίας; Υπάρχουν πολλοί τρόποι αντίδρασης. Δεν χρειάζεται να είναι (αρχικά) στρατιωτικοί. Πολιτική βούληση χρειάζεται, αλλά φαίνεται πως αυτή εξαντλείται στην επιβολή μνημονίων και απαγορεύσεων κυκλοφορίας ή λοκντάουν…

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου