Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Κατάρριψη 2 Τουρκικών ελικοπτέρων από Κούρδους (video – εικόνες)

Στο απελευθερωτικό πόλεμο που διεξάγεται από τους Κούρδους της Συρίας, του Ιράκ και της Τουρκίας, οι Κούρδοι μαχητές σημειώνουν επιτυχίες που κανένας δεν αναφέρει, προφανώς για να μην φανούν οι αδυναμίες του Τουρκικού στρατού.

Όπως έγινε γνωστό από το Ρωσικό δίκτυο Russia Today (rt.com) ένα Τουρκικό επιθετικό ελικόπτερο Cobra καταρρίφθηκε από κούρδους μαχητές στο Ιράκ.

Δείτε video που μετέδωσε το Ρωσικό δίκτυο.
https://www.youtube.com/watch?v=AeMh5JXGauA



Δείτε ο video της κατάρριψης, όπως κυκλοφόρησε στο youtube, όπου ο πιλότος φαίνεται να χρησιμοποιεί το αλεξίπτωτο:
https://www.youtube.com/watch?v=Q-q2GlPnwq0


Επίσης, σύμφωνα με την The Kurdistan Tribune, στις 16 Φεβρουαρίου 2016, οι Κούρδοι του Ιράκ κατέρριψαν ακόμη ένα Τουρκικό ελικόπτερο. Αυτή τη φορά ήταν ένα S-70 Black Hawk. Η κατάρριψη έγινε στο Ιράκ, βόρεια του Erbil και της Μοσούλης, δίπλα στα σύνορα με την Τουρκική επαρχία Hakkari. Σύμφωνα με τους Κούρδους και τα 6 μέλη του πληρώματος έχασαν τη ζωή τους.

Δείτε τις φωτογραφίες από το Τουρκικό ελικόπτερο.


 

Την ίδια ώρα που οι Τούρκοι χάνουν το ένα ελικόπτερο μετά το άλλο από τους Κούρδους μαχητές, κάνουν επίδειξη σημαίας στην Ελλάδα.

Όπως μετέδωσε το korinthostv.gr το Τουρκικό αντιτορπιλικό TCG Hasan Pasa διέσχισε το κανάλι της Κορίνθου, χωρίς να υψώσει την Ελληνική σημαία ως όφειλε. Για κάλυψη, σήκωσε τη σημαία του ΝΑΤΟ, ώστε να επικαλεσθεί την ιδιότητα αυτή και να δικαιολογήσει την άρνηση στη συμμόρφωση των διεθνών κανόνων ναυσιπλοΐας.

Δείτε το video και τις εικόνες από το korinthostv.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου