Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Διαχρονικά οι «αριστεροί» και κάποιοι άλλοι, κρατούν αντεθνική στάση

Τα τελευταία χρόνια η Ελληνική πολιτική σκηνή έχει δεχτεί πολλά αντεθνικά χτυπήματα από τους δήθεν προοδευτικούς και δήθεν αριστερούς, με τις διεθνιστικές τους ιδέες, που ουσιαστικά προωθούν την παγκοσμιοποίηση και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ που πρόσφεραν τα τελευταία 15 χρόνια δώρα στην Βαρντάρσκα (FYROM);  Τους πολιτικούς που έγραφαν βιβλία και έκαναν δηλώσεις κατά των Ελλήνων; Ας δούμε τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

Ήταν το βιβλίο Ιστορίας της έκτης Δημοτικού που άναψε τις πρώτες φωτιές. Η συγγραφέας Μαρία Ρεπούση (πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και μετά ΔΗΜΑΡ) περιγράφοντας την Μικρασιατική Καταστροφή και τις σφαγές των Ελλήνων από τους Τούρκους έκανε λόγο για συνωστισμό των Ελλήνων στην αποβάθρα της Σμύρνης, λες και 1,5 εκατομμύριο Έλληνες έφευγαν για τριήμερες διακοπές.

Πιο πρόσφατα, ο σημερινός Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης (ΣΥΡΙΖΑ) σε τηλεοπτική του συνέντευξη είπε σε σχέση με την αναγνωρισμένη από την Ελληνική Βουλή γενοκτονία των 353.000 Ποντίων:
«Κάναμε διάκριση ανάμεσα στην εθνοκάθαρση την αιματηρή και το φαινόμενο της γενοκτονίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζουμε το αίμα, τον πόνο, όσα έχουν υποστεί οι Πόντιοι, από τη θηριωδία των Τούρκων. Αυτό είναι άλλο πράγμα και άλλο πράγμα η γενοκτονία με αυστηρή επιστημονική έννοια».
Ουσιαστικά ο Υπουργός Παιδείας δεν αναγνωρίζει την απόφαση της Ελληνικής Βουλής και την γενοκτονία των Ποντίων από τους Τούρκους.

Τις τελευταίες ημέρες, ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας (ΣΥΡΙΖΑ) σε τηλεοπτική του συνέντευξη αποκάλεσε την Βαρντάρσκα «Μακεδονία». Στη συνέχεια δήλωσε πως ήταν «γκάφα». Όμως τέτοιες «γκάφες» από Έλληνες Υπουργούς, αποτελούν βούτυρο στο ψωμί της προπαγάνδας των Σκοπιανών που προσπαθούν μεθοδικά από το 1945 να σφετεριστούν το όνομα και την Ιστορία της Μακεδονίας.

Υπήρξε βέβαια και ο βουλευτής Νίκος Γεωργιάδης (ΝΔ) που είχε αποκαλέσει το θέμα του ονόματος της Μακεδονίας «μπούρδα» και «χαμένη υπόθεση»!

Επιτρέπεται Έλληνες πολιτικοί να ξεστομίζουν τέτοια αντεθνικά λόγια;

Ας θυμηθούμε όμως και τι υποστήριζαν οι συνιστώσες του ΣΥΡΖΑ μέσω διαδικτύου τα τελευταία χρόνια για το θέμα της ονομασίας της Βαρντάρσκα.







Ας θυμηθούμε όμως τι έλεγε ο ίδιος ο Κίρο Γκλιγκόροφ για τη χώρα του:
«Δεν είμαστε Μακεδόνες, δεν έχουμε σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο, είμαστε Σλάβοι».
 

https://www.youtube.com/watch?v=jJvhbtonJFE




Με πληροφορίες από τα: iefimerida, protothema, newsit και in.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου