Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

42.000 εγκλωβισμένοι! Όσοι πέρασαν, πέρασαν. Δεν τους δέχεται πίσω η Τουρκία!

Στους 42.000 υπολογίζονται οι εγκλωβισμένοι πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα, ο αριθμός των οποίων αναμένεται να αυξηθεί δραματικά τις επόμενες 7 ημέρες, καθώς η Τουρκία ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να δεχτεί πίσω όσους ήδη βρίσκονται στην Ελλάδα! Μόνο όσοι περάσουν μετά την όποια συμφωνία επιτευχθεί στις 17 Μαρτίου, θα γίνονται δεκτοί από την Τουρκία.

Όπως έγινε γνωστό από το πρακτορείο Anadolu, ο Τούρκος Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Volkan Bozkir, ήταν αυτός που έκανε την ανακοίνωση, λέγοντας πως μία συμφωνία ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Τουρκία για την επανεισδοχή προσφύγων και μεταναστών δεν αφορά εκείνους που βρίσκονται ήδη στα Ελληνικά νησιά, αλλά όσους θα φθάσουν μετά την εφαρμογή της συμφωνίας, ενώ ο αριθμός των προσφύγων και μεταναστών που θα δεχθεί πίσω η Τουρκία θα αντιπροσωπεύει χιλιάδες ή δεκάδες χιλιάδες και όχι εκατομμύρια!

Η Τουρκία χρησιμοποιεί με μαεστρία το χαρτί των προσφύγων και των παράνομων μεταναστών, πιέζοντας την Ευρώπη ώστε να πετύχει όσο περισσότερα μπορεί. Είναι βέβαιο πως θα κερδίσει την κατάργηση της βίζας για τους πολίτες της, ενώ αναμένεται να λάβει πολλά δισεκατομμύρια ευρώ για να κρατήσει στο έδαφός της τους πρόσφυγες και τους παράνομους μετανάστες. Φυσικά, μόλις η Τουρκία θα θεωρεί πως χρειάζεται περισσότερα χρήματα, θα στέλνει μερικές χιλιάδες παράνομους μετανάστες και πρόσφυγες στην Ελλάδα, οπότε οι Ευρωπαίοι θα αναγκάζονται να της δώσουν περισσότερα χρήματα. Ταυτόχρονα θα πιέζει την Ελλάδα ασφυκτικά.

Απώτερος στόχος της Τουρκίας, δεν είναι άλλος από την «κατάκτηση» μέρους της Ελλάδας. Ο στόχος αυτός θα είναι πανεύκολο να επιτευχθεί, καθώς η Ελλάδα οικονομικά διαλυμένη από τα μνημόνια των «εταίρων» δανειστών, με στρατό στα όρια των στοιχειωδών επιχειρησιακών δυνατοτήτων του και γεμάτη από αλλόθρησκους ξένους, θα αποτελεί εύκολη λεία…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου