Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Τουρκία: Είμαστε κατακτητές, οι Έλληνες επεκτείνονται από το 1821 (video)

Οι Τούρκοι πολιτικοί παραδέχονται πως τα εδάφη της σημερινής τους πατρίδας δεν τους ανήκουν, καθώς είναι προϊόν κατάκτησης. Ταυτόχρονα αποκαλούν τον απελευθερωτικό αγώνα των Ελληνικών εδαφών που κατέκτησαν, επεκτατική πολιτική. Η λογική του παραλόγου, ή αλλιώς, Τουρκική λογική.


Μετά τα Greek Statistics που είχαν γίνει μόδα πριν 10 χρόνια, περνάμε στην Turkish Logic, ή επί το ελληνικότερο Τουρκική λογική. Μια λογική που βασίζεται στο παράλογο, την διαστρέβλωση της πραγματικότητας και στην «λογική» του τι βολεύει και εξυπηρετεί την Τουρκία, αδιαφορώντας για τις άλλες χώρες και το Διεθνές Δίκαιο.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Τούρκος Πρόεδρος παραδέχτηκε πως τα εδάφη της σημερινής Τουρκίας ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματική τους πατρίδα, αλλά αποτελούν προϊόν κατάκτησης εδαφών άλλων λαών, τα οποία μέσω επιβολής του Τουρκισμού, του Ισλάμ και της Τουρκικής σημαίας αποτελούν τη σημερινή Τουρκία.

«Εμείς αυτά τα εδάφη τα διατηρήσαμε και τα κάναμε πατρίδα μας με το αίμα μας, με τη σημαία μας και με τον ήχο της προσευχής που ακούγεται από τα τζαμιά. Γι’ αυτό είναι σημαντικό και έχει νόημα το άνοιγμα της Αγίας Σοφίας και πάλι ως τζαμί, καθώς είναι κληρονομιά κατάκτησης» είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Με υπερηφάνεια δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος πως μετέτρεψε την Αγία Σοφία, το σημαντικότερο μνημείο της Ορθόδοξης Χριστιανοσύνης σε τζαμί, κάτι που αποτελεί δικαίωμα επειδή η Αγία Σοφία είναι προϊόν κατάκτησης. Όμως η μετατροπή του λατρευτικού χώρου μιας θρησκείας σε λατρευτικό χώρο μιας άλλης, αποτελεί προσβολή θρησκείας και πράξη ιταμή.

Δεν υπάρχει Χριστιανός, Βουδιστής ή Εβραίος τον 21 αιώνα που να καταδέχεται να μετατρέψει ένα τζαμί σε χώρο λατρείας της δικής του θρησκείας! Γιατί το κάνει αυτό η Τουρκία; Προφανώς για να αποδείξει στον εαυτό της πως τα εδάφη αυτά της ανήκουν, καθώς η ανασφάλεια του κατακτητή υπάρχει ακόμη και σήμερα. Φοβούνται οι Τούρκοι πως θα χάσουν τις κατακτήσεις τους και θα ψάχνουν να βρουν «πατρίδα» καθώς είναι αδύνατο να επιστρέψουν στην κεντρική Ασία, απ’ όπου κατάγονται.

Ο τρόμος πως θα χάσουν τις «κατακτήσεις» τους προέρχεται και από την αλήθεια που πνίγει σιγά σιγά την Τουρκική κοινωνία σε σχέση με το Τουρκικό DNA. Η γνωστή υπηρεσία ανίχνευσης προγόνων και φυλής με βάση το DNA αποκαλύπτει ότι οι πραγματικοί (καθαροί) Τούρκοι στην σημερινή Τουρκία δεν ξεπερνάνε το 9% - 10%. Ο υπόλοιπος πληθυσμός έχει DNA που σε μεγάλα ποσοστά είναι Ελληνικό, Αρμενικό, Ασσυριακό και γενικώς μη Τουρκικό. Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ.

Για τον λόγο αυτό, δημιουργήθηκε μια ομάδα που μέσω των Κοινωνικών Δικτύων ζητά την απαγόρευση της λειτουργίας της υπηρεσίας αυτής στην Τουρκία. Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ.

Ακόμη και η κυβέρνηση αρνείται να ανοίξει πλήρως τα Οθωμανικά Αρχεία, ώστε να μπορέσουν να ψάξουν τους προγόνους τους οι σημερινοί Τούρκοι, από φόβο μήπως μάθουν τους πραγματικούς τους προγόνους και αποκαλυφθεί πως δεν είναι Τούρκοι! Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ.

Ταυτόχρονα, οι Τούρκοι πολιτικοί διαστρεβλώνουν την αλήθεια, την πραγματικότητα και την Ιστορία. Ο Χουλουσί Ακάρ θεωρεί επεκτατική πολιτική τον απελευθερωτικό αγώνα των Ελλήνων από τους Τούρκους κατακτητές!

«Όσοι αποκαλούν την Τουρκία επεκτατική, ας κοιτάξουν τον χάρτη μεταξύ 1821 και 2020 και θα δουν ποιος είναι επεκτατικός. Αυτό είναι εντελώς λάθος, δεν συνάδει με τις σχέσεις καλής γειτονίας, το διεθνές δίκαιο και την πρακτική, είναι απειλές! Περιμένουμε από τους Έλληνες γείτονές μας να απαλλαγούν από αυτή τη ρητορική που κλιμακώνει την ένταση» είπε ο Χουλουσί Ακάρ.

Να είναι ευχαριστημένος και να δοξάζει τον «Αλλάχ» ο Χουλουσί Ακάρ, που δυστυχώς οι Έλληνες σταμάτησαν τον απελευθερωτικό αγώνα των κατακτημένων από τους Τούρκους εδαφών της Ανατολικής Θράκης και της Μικράς Ασίας. Να δοξάζει τον «Αλλάχ» που σήμερα έχει «πατρίδα» έστω και ως προϊόν κατάκτησης εδαφών άλλων λαών, γιατί αύριο μπορεί να επαληθευτούν οι φόβοι του και να μην έχει.

Στις 4 Απριλίου 2018 είχαμε δημοσιεύσει το άρθρο: «Τουρκία του Ερντογάν: ταραχοποιός, άρπαγας, εκβιαστής» που είχε προκαλέσει αντιδράσεις. Σήμερα όμως, νομίζουμε πως δικαιωνόμαστε πλήρως για τους χαρακτηρισμούς αυτούς.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις ΕΔΩ.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου