Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Από τον Έβρο στην Κύπρο και μετά στη Ρόδο

Το Τουρκικό drone που το πρωί πέταξε πάνω από τον Έβρο, στη συνέχεια πέταξε πάνω από την κατεχόμενη Κύπρο και αργά το απόγευμα πετούσε κοντά στη Ρόδο.


Αφού η Ευρωπαϊκή δήθεν Ένωση συνεχίζει να χαϊδεύει την Τουρκία, γιατί αυτή να μην αποθρασυνθεί και να μην ξεσαλώσει κατά της Ελλάδας και της Κύπρου; Άλλωστε, οι Έλληνες πολιτικοί έχουν αποδείξει τα τελευταία 25 χρόνια ότι ούτε θάρρος έχουν ούτε την στόφα του ηγέτη για μια χώρα σαν την Ελλάδα. Όμως, αυτούς ψηφίζει ο κυρίαρχος λαός, άρα αυτός είναι υπεύθυνος για τους ηγέτες του.

Σήμερα το πρωί, η έγκυρη ιστοσελίδα Flight Radar 24 (παρά το ότι κάποιοι αμφισβητούν την εγκυρότητά της και προσπαθούν να πείσουν την Ελληνική κοινή γνώμη πως τα στοιχεία είναι λανθασμένα), έδειξε πως το Τουρκικό drone με αριθμό TCS029 πέταξε πάνω από τον Έβρο, σε αρκετά μεγάλη απόσταση από τα σύνορα.

Διαβάστε για την πρωινή πτήση του Τουρκικού drone πάνω από τον Έβρο στο άρθρο του CosmoStatus ΕΔΩ.

Στη συνέχεια, όπως φαίνεται από την πορεία του drone, άλλαξε κωδικό πτήσης σε TCB805 και πέταξε πάνω από την κατεχόμενη Κύπρο.

Στη συνέχεια, το Τουρκικό drone κινήθηκε προς την Ρόδο, όπου και εντοπίζεται αυτή την ώρα να πετά, εντός του Τουρκικού εναέριου χώρου.

Πρόκειται προφανώς για άσκηση μεγάλης πτήσης και ταυτόχρονα για επίδειξη των ικανοτήτων του συγκεκριμένου drone το οποίο βρίσκεται στον αέρα για σχεδόν 12 ώρες. Πιθανότατα η διακυβέρνησή του να γίνεται από διαφορετικούς σταθμούς βάσης ή να δοκιμάζεται κάποιο σύστημα για διακυβέρνηση του drone από μεγάλες αποστάσεις.

Ελπίζουμε οι αρμόδιοι να βλέπουν τι γίνεται και κάποια στιγμή να απαντήσουν / αντιδράσουν κατάλληλα στις Τουρκικές προκλήσεις.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου