Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Και ο Κιλιτσντάρογλου απειλεί την Ελλάδα με πόλεμο (video)

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας, συνεχίζει την επίθεση κατά της Ελλάδας, απειλώντας και αυτός με πόλεμο εάν δεν αποστρατιωτικοποιηθούν τα νησιά του Αιγαίου.

«Αυτή η κυβέρνηση (του Ερντογάν) θα αλλάξει. Εμείς θα γίνουμε η νέα κυβέρνηση και οι Έλληνες και η Ελληνική κυβέρνηση γνωρίζουν ότι είμαστε οι Kuva-Yi Milliye (οι παραστρατιωτικοί των αρχών του 20ου αιώνα, του Μουσταφά Κεμάλ). Ξέρουν πολύ καλά ότι θα προστατέψουμε τα συμφέροντά μας. Ξέρουν ποιοι ήταν ο Ετσεβίτ και ο Ερμπακάν (οι πρωτεργάτες της εισβολής στην Κύπρο). Αφήστε τους να μιλάνε. Θα τους δείξουμε τι θα πάθουν τα όπλα στα (Ελληνικά) νησιά όταν έρθουμε στην εξουσία» είπε ο επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, του κόμματος που ίδρυσε ο Μουσταφά Κεμάλ.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τις δηλώσεις του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Είναι πλέον φανερό ότι η ρητορική του Ερντογάν, του Τσαβούσογλου, του Ακάρ και του Οκτάι, δεν αποτελούν μόνο δική τους ρητορική, αλλά την κοινή ρητορική και γραμμή ολόκληρης της Τουρκίας, ανεξαρτήτως ποιο κόμμα βρίσκεται στην εξουσία και κυβερνά.

Επιβάλλεται εθνική ομόνοια και εθνική συστράτευση πίσω από την όποια Ελληνική κυβέρνηση. Η Τουρκία πολύ απλά δεν αντιλαμβάνεται από ΕΕ, ΝΑΤΟ και Διεθνές Δίκαιο. Η Τουρκία έχει στόχο να κατακτήσει εδάφη από τις γειτονικές της χώρες, καθώς αισθάνεται περιορισμένη στα σύνορά της, τα οποία θέλει να επεκτείνει.

Διαβάστε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Ερντογάν και του Τσαβούσογλου για τα «στενά» όρια της Τουρκίας τα οποία δεν μπορούν να χωρέσουν την σημερινή Τουρκία.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου