Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Συνελήφθησαν «γενετικά τροποποιημένοι» Σύριοι που αποδείχτηκαν ξένοι πράκτορες (video)

Σε μια δήλωση γεμάτη ειρωνία προχώρησε από τον ΟΗΕ ο πρέσβης της Συρίας Bashar Jaafari, ο οποίος δήλωσε 2 φορές πως έχουν συλληφθεί 14 «γενετικά τροποποιημένοι» πράκτορες ξένων χωρών, που δρουν στο πλευρό της μετριοπαθούς αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε και στο video που ακολουθεί, ο Σύριος πρέσβης κατονόμασε τους Genetically Modified πράκτορες των ξένων χωρών που συνέλαβε ο κυβερνητικός στρατός στο Χαλέπι, οι οποίοι ανήκουν στην λεγόμενη μετριοπαθή αντιπολίτευση:

Mutaz Kanoğlu (Τουρκία),
David Scott Winer (ΗΠΑ),
David Shlomo Aram (Ισραήλ),
Muhamad Tamimi (Κατάρ),
Muhamad Ahmad Assabian (Σαουδική Αραβία),
Abd-el-Menham Fahd al Harij (Σαουδική Αραβία),
Islam Salam Ezzahran Al Hajlan (Σαουδική Αραβία),
Ahmed Ben Naoufel Al Darij (Σαουδική Αραβία),
Muhamad Hassan Al Sabihi (Σαουδική Αραβία),
Hamad Fahad Al Dousri (Σαουδική Αραβία),
Qassem Saad Al Shamry (Σαουδική Αραβία),
Ayman Qassem Al Thahalbi (Σαουδική Αραβία),
Amjad Qassem Al Tiraoui (Ιορδανία),
Mohamed Ech-Chafihi El Idrissi (Μαρόκο).



Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε η κυβέρνηση της Συρίας, οι ξένοι πράκτορες προσπάθησαν να φύγουν από το Ανατολικό Χαλέπι μαζί με τους αντάρτες της μετριοπαθούς αντιπολίτευσης.

Όταν οι Δυτικοί (ΗΠΑ, Γαλλία και Βρετανία) κατάλαβαν πως οι Σύριοι τους ανακάλυψαν και επρόκειτο να τους συλλάβουν, αμέσως άρχισαν να ζητούν με «υστερικό τρόπο μέσω του Συμβουλίου Ασφαλείας» όπως είπε ο Bashar Jaafari, την ασφαλή έξοδο όλων των ανταρτών από το Χαλέπι.

«Σκοπός των Δυτικών ήταν η διάσωση των πρακτόρων των μυστικών υπηρεσιών» τόνισε ο Bashar Jaafari. Όμως ο Συριακός στρατός τους συνέλαβε και, όπως δήλωσε ο πρέσβης, θα τους παρουσιάσει στην διεθνή κοινότητα.

Ο πρέσβης της Συρίας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, καταφέρθηκε ενάντια στην προπαγάνδα των ΜΜΕ για το τι πραγματικά συμβαίνει στο Χαλέπι και ποιοι ευθύνονται για την πυρπόληση 25 λεωφορείων, τον θάνατο 3 οδηγών και την απαγωγή 22 οδηγών. Μάλιστα κατονόμασε ως υπεύθυνους την οργάνωση Saraya Al Tawhid που είναι παρακλάδι της Al Qaeda και την Jaish Al Fatah που πρόσκειται στις Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.

Πληροφορίες για πολύ περισσότερους ξένους πράκτορες που εντοπίστηκαν στο Χαλέπι, δεν επιβεβαιώνονται ακόμη. Προς το παρόν, ως Cosmostatus δεχόμαστε μόνο αυτά που δήλωσε δημοσίως από τον ΟΗΕ ο πρέσβης της Συρίας.

https://www.youtube.com/watch?v=c797tBH3vaE&feature=youtu.be

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου