Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Ερντογάν: Η Τουρκία θα διαμορφώσει το μέλλον ολόκληρης της περιοχής ως το 2023

Η Τουρκία θα διαμορφώσει το μέλλον ολόκληρης της περιοχής, όταν επιτύχει τους στόχους της για το 2023, στην εκατοστή επέτειο της Τουρκικής Δημοκρατίας, είπε ο Πρόεδρος της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προσθέτοντας πως η Τουρκία βρίσκεται ενώπιον νέων νικών και νέων επιτυχιών!

«Όπως σε κάθε περίοδο της Ιστορίας μας, είμαστε και σήμερα, κάνουμε τα πάντα για εμάς και για τους καταπιεσμένους και τους αδικημένους που έχουν αποθέσεις τις ελπίδες τους σ’ εμάς.  Η μεγαλοψυχία δεν είναι αδυναμία σ’ αυτή τη χώρα. Αντίθετα, είναι η μεγαλύτερη πηγή δύναμης. Η Τουρκία, επιτυγχάνοντας τους στόχους για το 2023 θα διαμορφώσει το μέλλον ολόκληρης της περιοχής, μαζί με το δικό μας» είπε στο χθεσινό μήνυμά του ο Ταγίπ Ερντογάν για την «ημέρα της νίκης» την 30η Αυγούστου.

«Πιστεύω πως σήμερα βρισκόμαστε το κατώφλι νέων νικών και νέων επιτυχιών. Θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα, μαζί με όσους έχουν πίστη στην Τουρκία και το Τουρκικό έθνος» πρόσθεσε ο Τούρκος Πρόεδρος.

«Οι αυξανόμενες απειλές, οι παραβιάσεις και οι επιθέσεις στην κυριαρχία της χώρας μας, δεν θα μας αποτρέψουν από τα ιδανικά μας και τους σκοπούς μας» δήλωσε σήμερα ο Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με την Τουρκική άποψη που εκφράζεται μέσα από τα ΜΜΕ Anadolu, Hurriyet, Yeni Safak κλπ, η Τουρκία γιορτάζει την 96η επέτειο της «ανεξαρτησίας» της και της νίκης της κατά της «εισβολής και κατοχής των Ελλήνων»!!!

Την πλάνη μέσα στην οποία μεγαλώνουν οι Τούρκοι έρχεται να επιβεβαιώσει ο Ιστορικός Ilber Ortayli, που υποστηρίζει ότι η νίκη κατά των Ελληνικών δυνάμεων το 1922 δείχνει στον κόσμο πως «ήρθαμε για να μείνουμε».

Δυστυχώς, οι Τούρκοι αδυνατούν να καταλάβουν τα αυτονόητα, ότι δηλαδή η Μικρά Ασία δεν τους ανήκει. Οι Τούρκοι ήρθαν στην περιοχή ως κατακτητές. Κατέλαβαν την γη των Ελλήνων και είτε σφάζοντας, είτε εκδιώκοντας, πέτυχαν την εθνοκάθαρση, αναγκάζοντας τους Έλληνες της Ιωνίας να αποσυρθούν μόνο στην περιοχή της σημερινής Ελλάδας.

Όμως, φαίνεται πως ενδόμυχα, οι Τούρκοι γνωρίζουν πως η Μικρά Ασία δεν τους ανήκει και πως μια μέρα θα φύγουν. Δεν εξηγείται άλλωστε η μανία τους να τοποθετούν παντού τεράστιες σημαίες, ώστε να δηλώνουν την κυριαρχία τους, ενώ γιορτάζουν με όσο πιο μεγαλοπρεπή τρόπο μπορούν τις επετείους των κατακτήσεών τους και τις νίκες τους κατά των Ελλήνων.


Διαχρονικός στόχος των Τούρκων είναι η κατάκτηση εδαφών μέσω πολέμων, η επικυριαρχία τους σε άλλους λαούς και γενικά η βίαιη αρπαγή και η κατά το συμφέρον τους ερμηνεία και εφαρμογή του διεθνούς δικαίου. Ειρηνική συνύπαρξη για τους Τούρκους υπάρχει μόνο όταν οι άλλοι λαοί συμμορφώνονται στις επιθυμίες τους.


Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ξεκάθαρη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link.


Διαβάστε επίσης:
Τουρκία του Ερντογάν: ταραχοποιός, άρπαγας, εκβιαστής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου