Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Το αντιμεταναστευτικό κόμμα Αδέρφια της Ιταλίας στο 20,1%

Οι δημοσκοπήσεις στην Ιταλία δείχνουν πως η Λέγκα του Βορρά προηγείται με 21,4% και ακολουθεί το κόμμα Αδέρφια της Ιταλίας με 20,1%.


Ο Ιταλικός λαός κουράστηκε από την εισβολή των παράνομων μεταναστών και εάν γίνονταν εκλογές σήμερα στην Ιταλία, τα δύο εθνικιστικά / ευρωσκεπτικιστικά κόμματα, η Λέγκα του Βορρά του Ματτέο Σαλβίνι και το κόμμα Αδέρφια της Ιταλίας της Τζόρτζια Μελόνι θα λάμβαναν το 41,5% των ψήφων.

Το κόμμα Αδέλφια της Ιταλίας έχει έντονα αντιμεταναστευτικές θέσεις και έχει αποκλείσει την συνεργασία με τη Λέγκα του Βορρά του Ματτέο Σλβίνι και το Φόρτσα Ιτάλια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Σύμφωνα με το Politico, η Λέγκα του Βορρά λαμβάνει το 21,4% των ψήφων, τα Αδέλφια της Ιταλίας το 20,1%, το Δημοκρατικό Κόμμα του Ενρίκο Λέττα βρίσκεται στο 19%, το Κίνημα των 5 Αστέρων του Βίτο Κρίμι λαμβάνει 16%, το Φόρτσα Ιτάλια 7% και η Αριστερά βρίσκεται στο 3%.

Από τις αρχές του 2021 έχουν φτάσει στην Ιταλία 15.000 παράνομοι μετανάστες, αριθμός τριπλάσιος σε σχέση με το 2020. Η συντριπτική πλειοψηφία των παράνομων μεταναστών διέσχισε την Μεσόγειο με βάρκα από την Τυνησία και την Λιβύη.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου