Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Καμάλα Χάρις προς παράνομους μετανάστες: μη έρθετε στις ΗΠΑ (βίντεο)

Την αποφασιστικότητα των ΗΠΑ στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης εξέφρασε με τον πιο κατηγορηματικό τόπο η Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις, κατά την επίσκεψής της στην Γουατεμάλα.


«Μην έρθετε στις ΗΠΑ… θα υπερασπιστούμε τα σύνορά μας… θα σας γυρίσουμε πίσω» ήταν τα λόγια της Καμάλα Χάρις που είχαν ως αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιδράσεις ακόμη και από βουλευτές του κόμματός της που υποστηρίζουν την (παράνομη) μετανάστευση.

Μπορεί προεκλογικά ο Τζο Μπάιντεν και η Καμάλα Χάρις να εξέφραζαν την αντίθεσή τους στον φράχτη που έχτισε ο Ρεπουμπλικανός Ντόναλντ Τραμπ στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό για να αποτρέψει την παράνομη μετανάστευση, μετεκλογικά η κυβέρνηση των Δημοκρατικών υπερασπίζεται αυτή την πολιτική, έχοντας καταλάβει πως δεν είναι δυνατόν να μεταναστεύσει η μισή Λατινική Αμερική στις ΗΠΑ με την πρόφαση της προσφυγιάς. Όπως δεν είναι δυνατόν να μεταναστεύσει η μισή Ασία και η μισή Αφρική στην Ευρώπη.

«Θέλω να είμαι ξεκάθαρη με τους ανθρώπους της περιοχής που θέλουν κάνουν το επικίνδυνο ταξίδι ως τα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό. Μην έρθετε. Μην έρθετε. Οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν τους νόμους και να φυλάνε τα σύνορά μας. Υπάρχουν νόμιμοι τρόποι με τους οποίους η μετανάστευση μπορεί και θα πρέπει να γίνεται. Μία από τις προτεραιότητές μας είναι να αποθαρρύνουμε την παράνομη μετανάστευση. Και πιστεύω πως αν έρθετε στα σύνορά μας θα σας γυρίσουν πίσω. Ας αποθαρρύνουμε τους φίλους μας, τους γείτονές μας, τα μέλη των οικογενειών μας, να ξεκινήσουν το εξαιρετικά επικίνδυνο ταξίδι. Οι μόνοι που επωφελούνται είναι οι διακινητές» δήλωσε η Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της ΕΔΩ.

Αλήθεια, τι έχουν να που όλα τα συστημικά ΜΜΕ της Ελλάδας και του κόσμου που χαρακτήριζαν με κοσμητικά επίθετα του τύπου «ακροδεξιός», «ξενοφοβικός» κλπ τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ επειδή θέλησε να αποτρέψει την παράνομη μετανάστευση προς τις ΗΠΑ;

Τι έχουν να πουν οι ψευτοπροοδευτικοί οπαδοί και υπερασπιστές της παράνομης μετανάστευσης στην Ελλάδα και την Ευρώπη για τις δηλώσεις της Αντιπροέδρου των ΗΠΑ, που υποτίθεται ανήκει στην «προοδευτική» (ό, τι και αν σημαίνει αυτό) πτέρυγα των πολιτικών των ΗΠΑ;

Πως θα αντιδρούσαν όλοι αυτοί (ΜΚΟ, πολιτικοί κλπ πρόθυμοι που δεν σκέφτονται) αν τολμούσε να πει ακριβώς τα ίδια λόγια ένας Έλληνας ή ένας Ευρωπαίος πολιτικός κατά την επίσκεψή του στο Πακιστάν ή σε κάποια αφρικανική χώρα;

Είναι βέβαιο πως αν μπορούσαν θα τον είχαν λιθοβολήσει, επειδή μίλησε την γλώσσα της αλήθειας. Επειδή όμως δεν μπορούν, θα τον στόλιζαν με τα γνωστά νεοταξίτικα κοσμητικά επίθετα: ξενοφοβικός, ρατσιστής, ακροδεξιός κλπ.

Η αλήθεια είναι μία: Δεν είναι δυνατό να συνεχίσει να γίνεται ανεκτή η ανεξέλεγκτη και παράνομη μετανάστευση. Δεν έχουν δικαιώματα μόνο οι παράνομοι μετανάστες. Δικαιώματα έχουν και οι πολίτες των χωρών στις οποίες εισέρχονται παράνομα οι μετανάστες. Οι χώρες έχουν δικαίωμα και υποχρέωση να αποτρέπουν την είσοδο στην επικράτειά τους όσων επιχειρούν να εισέλθουν παράνομα.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου