Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Ποιος χρηματοδοτεί τους Ασιάτες λαθρομετανάστες

Δεν πέρασαν ούτε 15 μέρες από τότε που ενημερώναμε με άρθρο μας, πως σύμφωνα με τις Αυστριακές μυστικές υπηρεσίες, Αμερικανικοί οργανισμοί χρηματοδοτούν την μεταναστευτική ροή προς την Ευρώπη http://cosmostatus.blogspot.gr/2015/08/blog-post_17.html
Σήμερα, μια νέα καταγγελία με ονοματεπώνυμο, έρχεται από την πλευρά των Σκοπίων, όπου υποστηρίζει ακριβώς το ίδιο πράγμα, αλλά κατονομάζοντας και τον υπεύθυνο της μετανάστευσης ασιατών νεαρών προς την Ευρώπη.


Όπως διαβάσαμε στο escapemedia.gr ο Σκοπιανός πολιτικός αναλυτής Milenko Nedelkovski θεωρεί άκρως ύποπτο, σοβαρό, επικίνδυνο και ταυτόχρονα δολοφονικό, ότι το 90% των Μουσουλμάνων μεταναστών που περνάνε από την Ελλάδα στην ΠΓΔΜ, στην συνέχεια στην Σερβία και καταλήγουν στην ΕΕ, είναι νεαροί άνδρες.

Πρόκειται για μια αθρόα μετακίνηση ενός τεράστιου ανθρώπινου δυναμικού, νεαρού κυρίως στην ηλικία, προς τα εδάφη της ΕΕ, από το πανίσχυρο ίδρυμα Rothschild που έχει σκοπό την εθνολογική αλλοίωση της Ευρώπης, αναφέρει άρθρο του Ρωσικού ιστοτόπου regnum.ru.



Επίσης, η Σερβική εφημερίδα Kurir γράφει σε άρθρο της ότι οι μεταναστευτικές ροές χρηματοδοτούνται κυρίως από το ίδρυμα Ρότσιλντ και τις οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Μάλιστα το κόστος της μεταφοράς των μεταναστών προς την Ευρώπη μέσω θάλασσας στοιχίζει από 3000 έως 11000 ευρώ.

Ο Nedelkovski τονίζει ότι οι «νεαροί μουσουλμάνοι μαχητές» προέρχονται από χώρες με παραδοσιακό ισλαμικό πολιτισμό και πολυπληθείς οικογένειες . Υπενθύμισε ότι η ΠΓΔΜ μετά τον πόλεμο μεταξύ της Σερβίας και του ΝΑΤΟ έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο κέντρο υποδοχής περίπου 150 χιλιάδων μουσουλμάνων μεταναστών.

Επίσης τονίζεται ότι η παρουσία ενός μεγάλου αριθμού νέων ανδρών στον πληθυσμό των μεταναστών, αποτελεί ένδειξη ότι πολλοί από αυτούς είναι ένθερμοι υποστηρικτές του «ισλαμικού κράτους».

Επιπλέον, σύμφωνα με την Αστυνομία Συνόρων της Σερβίας, το 90% των μεταναστών από μουσουλμανικές χώρες δείχνουν ταυτότητες με ημερομηνία γεννήσεως την 1η Ιανουαρίου του ιδίου έτους!

«Τα έγγραφα τα οποία παρουσιάζουν οι «εισβολείς» αποτελούν προϊόν πλαστογραφίας φτηνού τύπου. Πρέπει να στείλουμε τα δακτυλικά τους αποτυπώματα στην Ιντερπόλ, με την απάντηση να διαρκεί αρκετούς μήνες. Αξιόπιστη βάση δεδομένων της Interpol για την Ασία και την Αφρική, δεν υπάρχει, ιδίως σε χώρες όπου υπάρχει πόλεμος», καταλήγει ο Σκοπιανός αναλυτής.

Πρόκειται βέβαια για Σύριους, Αφγανούς, Ιρακινούς και Πακιστανούς νεαρούς στην ηλικία, οι οποίοι με την εγκατάστασή τους στην Ευρώπη θα δημιουργήσουν πολυπληθείς οικογένειες, «κατακτώντας » ολόκληρες Ευρωπαϊκές χώρες.

Πρόκειται για μία εισβολή και κατάκτηση «ύπουλη και με ειρηνικό τρόπο» η οποία θα μετατρέψει τους γηγενείς χριστιανούς κατοίκους της Ευρώπης σε μειονότητα και πιθανότατα σε πρόσφυγες!!!



Βλέπουμε πως πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι έρχονται στα λόγια μας, εντός και εκτός Ελλάδας. Όταν στο cosmostatus μιλούσαμε για «εισβολή» Ασιατών, μας έλεγαν φασίστες. Όταν μιλούσαμε για το μεγάλο πρόβλημα των «παράνομων μεταναστών» μας κατηγορούσαν ως ακροδεξιούς.


Είναι ολόκληρη η Ευρώπη φασιστική και ακροδεξιά, που (επιτέλους) κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά με τους Ασιάτες λαθρομετανάστες;

Μήπως όλοι όσοι μας κατηγορούσαν, θα πρέπει να σκεφθούν σοβαρά το τι συμβαίνει στην Ελλάδα και την Ευρώπη, προτού βγάλουν και πάλι τις κορώνες υπέρ της παγκοσμιοποίησης και υπέρ της Νέας Τάξης Πραγμάτων που δεν θέλει την ύπαρξη κρατών - εθνών, αλλά ενός ενιαίου αχταρμά;

Η αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων της Ελλάδας είναι επιτακτική ανάγκη, ώστε να μην ξυπνήσουμε μια μέρα μειονότητα στην χώρα μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου