Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Αστροναύτης Edgar Mitchell: στο Roswell έπεσε UFO και βρέθηκαν εξωγήινοι

Ο αστροναύτης Edgar Mitchell που ήταν ο έκτος άνθρωπος περπάτησε στη Σελήνη, με την αποστολή Απόλλων 14 το 1971, υποστηρίζει πως πράγματι έπεσε UFO στο Roswell το 1947 και βρέθηκαν και ζωντανοί εξωγήινοι.

Ο πρώην αστροναύτης της NASA Έντγκαρ Μίτσελ, στα 84 χρόνια του πια, ισχυρίζεται πως το 1947 στο περιστατικό του Roswell στο Νέο Μεξικό, υπήρξε συντριβή ενός ιπτάμενου δίσκου, ενώ εκτός από τους εξωγήινους που σκοτώθηκαν, κάποιοι πιάστηκαν ζωντανοί.

Ο Μίτσελ εξιστορεί και λέει πως μόλις είχε αποφοιτήσει από το Γυμνάσιο και θα πήγαινε στο κολλέγιο όταν συνέβη το περιστατικό στο Ρόσγουελ.
Είχε διαβάσει στην εφημερίδα Roswell Daily Record για την συντριβή του εξωγήινου σκάφους, ενώ την επόμενη μέρα η Αεροπορία αρνήθηκε τα πάντα λέγοντας πως επρόκειτο για μετεωρολογικό μπαλόνι.

Όπως λέει ο Μίτσελ, το πίστεψε και συνέχισε τις σπουδές του. Πολλά χρόνια αργότερα, έχοντας ήδη πάει στο φεγγάρι, επισκέφτηκε το Ρόσγουελ για διαλέξεις και για να μιλήσει με ανθρώπους που γνώριζε από παιδί.

Πολλοί άνθρωποι, αλλά και αρκετοί που είχαν σχέση με το περιστατικό, του μετέφεραν τις απόψεις τους.
Μίλησε με ανθρώπους που είχαν προμηθεύσει τα φέρετρα για να τοποθετηθούν οι σοροί των εξωγήινων, αλλά και με αστυνομικούς που κράτησαν την κυκλοφορία μακριά από την περιοχή.

Ο Μίτσελ σε ομιλία του μέσω κάμερας σε 6000 ανθρώπους, εξήγησε γιατί οι αρχές κρατούν μυστικές τις επισκέψεις των εξωγήινων, ενώ στο θέμα της εμφάνισής τους είπε πως μοιάζουν με τα γκρι ανθρωπάκια που όλοι γνωρίζουμε.

Επίσης είπε πως δεν γνωρίζουμε τι όντα υπάρχουν στο Σύμπαν, καθώς ο πλανήτης μας είναι ένας κόκκος μέσα στην άμμο.

Για το περιστατικό στο Ρόσγουελ υποστήριξε πως ένας οικογενειακός φίλος που ήταν ταγματάρχης στην Αμερικανική Αεροπορία, του είπε πως όλα ήταν αλήθεια.

Ο Μίτσελ μετέφερε τις γνώσεις του από τις ιστορίες που του μετέφεραν οι αυτόπτες μάρτυρες στο Ρόσγουελ σε έναν Ναύαρχο στο Πεντάγωνο, ενώ εξέθεσε και την δική του άποψη. Ο Ναύαρχος του υποσχέθηκε πως θα ερευνήσει το θέμα και πήγε στο Νέο Μεξικό, στο Ρόσγουελ. Όταν επέστρεψε, ο Ναύαρχος είπε στον Μίτσελ πως όσα του είχε εξιστορήσει ήταν σωστά και αληθή.

Πράγματι είχαν βρεθεί νεκροί και ζωντανοί εξωγήινοι, αλλά η κυβέρνηση είχε αποφασίσει να κρατήσει μυστικό το συμβάν, καθώς δεν γνώριζε αν οι επισκέπτες από το διάστημα ήταν εχθρικοί.

Ο αστροναύτης της NASA αποκάλυψε πως οι κυβερνητικές υπηρεσίες δεν ήξεραν τι να κάνουν με το εξωγήινο σκάφος που είχε συντριβεί και φοβούνταν μήπως η ανώτερη τεχνολογία του πέσει στα χέρια των Σοβιετικών.

«Το καλύτερο που είχαν να κάνουν ήταν να πουν ψέματα. Ονόμασαν το περιστατικό «περισσότερο από top secret» και αυτό δημιούργησε μια κουρτίνα που χώριζε την ομάδα μέσα στην κυβέρνηση από το κοινό» είπε ο Μίτσελ.

Επίσης υποστήριξε πως κατά την διάρκεια της καριέρας του στη NASA έμαθε για πολλές επισκέψεις εξωγήινων στη γη, που όλες συγκαλύφθηκαν.

Ο αστροναύτης μίλησε για τις εμπειρίες του σε συνέδριο στην Καλιφόρνια στα τέλη του περασμένου Μαΐου.

Δείτε την μαρτυρία του Edgar Mitchell και στο video:
https://www.youtube.com/watch?v=9tKWElDHhY4





Πηγή:
http://www.express.co.uk/news/nature/576996/NASA-astronaut-walked-Moon-UFO-crashed-Roswell-aliens-found

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου