Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Τανκς στα σύνορα της Ελβετίας κατά των παράνομων μεταναστών και προσφύγων!

Η Ελβετία αναπτύσσει 2000 στρατιώτες και τανκς στα σύνορά της με την Ιταλία για να προστατευτεί από την παράνομη είσοδο στη χώρα προσφύγων και μεταναστών, η οποία χαρακτηρίζεται «επίθεση»!

Η Ελβετική εφημερίδα Blick σε δημοσίευμά της αναφέρει πως η χώρα έχει περίπου 2.000 στρατιώτες και τανκς σε αναμονή για την φύλαξη των συνόρων.

«Αναμένουμε μεγάλη εισροή προσφύγων το καλοκαίρι. Αν η Αυστρία κλείσει τα σύνορά της, η Ελβετία θα είναι το μόνο πέρασμα για τη βόρεια Ευρώπη. Αρχικά, πρέπει να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας. Οι πρόσφυγες βρίσκονται ήδη έξω από τα σύνορα. Πρέπει να προετοιμαστούμε για μια πιθανή επίθεση των μεταναστών», δήλωσε στην Αυστριακή εφημερίδα Kronen Zeitung ο Norman Gobbi, επικεφαλής των αρχών ασφαλείας του Ελβετικού καντονιού Ticino.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Blick, την προηγούμενη εβδομάδα, 169 πρόσφυγες και μετανάστες διέσχισαν παράνομα τα σύνορα μεταξύ Ιταλίας και Ελβετίας.

Στον χάρτη που ακολουθεί, σημειώνονται οι φράχτες που έχουν υψωθεί στην κεντρική Ευρώπη ώστε να σταματήσουν οι μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές προς τις πλούσιες χώρες και να εγκλωβιστούν στην Ελλάδα.

Μια Ελλάδα εγκλωβισμένη στις διεθνιστικές ιδεοληψίες της δήθεν αριστερής κυβέρνησής της, που αντί να προστατεύσει τη χώρα από τους παρανόμως εισελθόντες στη χώρα, άνοιξε τα σύνορά της προσκαλώντας περισσότερους.
Μια κυβέρνηση που δεν διέβλεψε, ως όφειλε, το κλείσιμο των συνόρων από τους δήθεν εταίρους της Ευρωπαϊκής δήθεν Ένωσης.



Πηγές: Express, Blick, Krone, CNN

1 σχόλιο: