Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Ενόχληση του αντιπροέδρου του DEB για τη μη μεταφορά προσφύγων και μεταναστών στη Θράκη!

Ενοχλήθηκε ο αντιπρόεδρος του Κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας ΕΚΙΦ – DEB, Οζάν Αχμέτογλου, επειδή δεν δημιουργούνται κέντρα - καταυλισμοί και δεν μεταφέρονται πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες στην Θράκη.

Διαβάστε τι έγραψε η Τουρκόφωνη ιστοσελίδα Gundem και την μετάφραση της ιστοσελίδας Tourkikanea:

Καθώς όταν έκλεισαν τα σύνορα παγιδεύτηκαν στην χώρα πρόσφυγες και μετανάστες, γίνονται κέντρα για αυτούς σε όλη την Ελλάδα.
Σχεδόν σε κάθε νομό θα γίνει και από ένα κέντρο.
Αλλά η Δυτική Θράκη εξαιρείται από αυτό.
Ποιος είναι ο λόγος ;
Η Τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης.

Διότι οι πρόσφυγες και μετανάστες μουσουλμάνοι, εάν εισέλθουν μεταξύ των Τούρκων της Δυτικής Θράκης θα γίνουν λέει ένα με αυτούς.
Συνέχεια δηλαδή στις φοβίες και στην αντιμετώπιση της μειονότητας ως «εθνικού κινδύνου»!

Σχεδόν κάθε εβδομάδα ένας κυβερνητικός αρμόδιος βγαίνει και κάνει δηλώσεις του τύπου «Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ένεκα εθνικών λόγων στην Θράκη δεν θα γίνει κέντρο και δεν θα μεταφερθούν εδώ μετανάστες».

Έτσι δίνεται σε όλη την Ελλάδα το μήνυμα πως «Στην Θράκη υπάρχουν μουσουλμάνοι, υπάρχουν Τούρκοι. Για αυτό τον λόγο για να μην υπάρξει εθνικός κίνδυνος δεν φέρνουμε εδώ μετανάστες».
Θέλοντας και μη.

 Δηλαδή στους πολίτες των άλλων περιοχών δίνεται το μήνυμα πως η μειονότητα που ζει εδώ είναι «επικίνδυνη» και ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί κάτι το εθνικά «επικίνδυνο».
Θέλοντας και μη, εσκεμμένα ή όχι αυτό το μήνυμα δίνεται.
………………..
Οζάν Αχμέτογλου
21/3/2016

Σχόλιο: Στο τέλος του κειμένου του, παρατίθεται η άποψη του βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ (Το Ποτάμι), ο οποίος ελπίζει και αυτός να «ξεπεραστούνε αυτές οι φοβίες»…

Πηγή:
http://www.gundemgazetesi.com/koseyazilaridetay.php?kose_id=436&yazar_adi=Ozan%20Ahmeto%C4%9Flu

Μετάφραση:
http://tourkikanea.gr/2016/03/deb-227/

Έλληνας πολίτης, μιλάει δημόσια για Τουρκική και όχι Μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη, όπως προβλέπεται από τις διεθνείς συνθήκες και δεν τον έχει καλέσει ακόμη σε απολογία κανένας εισαγγελέας, καμία αρχή, στην Ελλάδα του 2016…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου