Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Θλιβερό ιδεοληπτικό ανθελληνικό παραλήρημα… (video)

Μόνο ως θλιβερό ιδεοληπτικό ανθελληνικό παραλήρημα μπορούν να χαρακτηριστούν τα λεγόμενα του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικολάου Βούτση.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ, ο τρίτος τη τάξη πολιτειακός άρχοντας της χώρας, προσέβαλλε το θρησκευτικό και πατριωτικό αίσθημα των Ελλήνων, λέγοντας ότι η εποχή δεν μπορεί να είναι βαθύτατα συντηρητική,  δεν μπορεί αυτή η Ελλάδα να είναι η Ελλάδα του Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια και του Ελλάς, Ελλήνων, Χριστιανών. Είπε επίσης πως δεν υπάρχουν Ορθόδοξοι λαοί, ενώ είμαστε από τους πιο ομογενοποιημένους θρησκευτικά λαούς.

«Η εποχή δεν μπορεί να είναι βαθύτατα συντηρητική, ούτε η Ελλάδα η μεταμνημονιακή […] να είναι του Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια και  Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών. Είμαι τόσο σαφής, για να τελειώνουμε μ’ αυτή την κουβέντα. Δηλαδή η επαναφορά συνεχώς μιας ατζέντας η οποία παραπέμπει σε τελευταία ανάλυση σε βαθύτατα συντηρητικά αποτυπώματα του παρελθόντος, δεν μπορεί να είναι η σημαία της Ελλάδας της μεταμνημονιακής (εποχής)» είπε ο Πρόεδρος της Βουλής.

Στην ένσταση του δημοσιογράφου ότι «είμαστε Ορθόδοξος λαός» ο Νίκος Βούτσης είπε «δεν υπάρχουν Ορθόδοξοι λαοί»!!! ενώ μίλησε για ομογενοποιημένο λαό «σε σχέση με θρησκευτικές δοξασίες»!!! «Δεν είμαστε ούτε ταλιμπάν ούτε φονταμενταλιστές» πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Βουλής.

«Είμαστε ένα σύγχρονο κράτος. Δεν είμαστε φονταμενταλιστικό Ορθόδοξο κράτος, ούτε ταλιμπάν της Ορθοδοξίας» τόνισε χαρακτηριστικά.


Για το θέμα των μαθητικών παρελάσεων, ο Πρόεδρος της Βουλής είπε πως χρειάζεται συζήτηση για το αν θα διατηρηθούν ή θα καταργηθούν, καθώς δεν γίνονται σχεδόν πουθενά στην Ευρώπη. Δεν είπε όμως, αν παράλληλα θα καταργηθούν και άλλες παρελάσεις , τύπου gay pride…
 

Ο Νίκος Βούτσης πρόσθεσε πως είναι όμως πρόθυμος να συζητήσει για τις αξίες που θα έχουμε ως κράτος στην μεταμνημονιακή εποχή, οι οποίες μπορούν να είναι αυτές για τις οποίες ο ίδιος δεν συμφωνεί, αλλά πολλοί Έλληνες πιστεύουν σ’ αυτές.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ

Φαίνεται πως η «προοδευτική» και «αριστερή» κυβέρνηση της Ελλάδας θέλει να προωθήσει την παγκοσμιοποίηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων του γκρι λαού με κάθε τρόπο, διαλύοντας όλα τα συστήματα αξιών πάνω στα οποία στηρίζονται διαχρονικά οι Έλληνες…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου