Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Χουλουσί Ακάρ: Θα κάνετε ό,τι θέλουμε εμείς!

Σε νέες δηλώσεις νεοθωμανισμού και μπούλινγκ κατά όλων των κοντινών χωρών της Τουρκίας, προχώρησε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ.

Σε επίσκεψή του στην Τουρκική εταιρεία Αμυντικής Βιομηχανίας ASELSAN, ο Χουλουσί Ακάρ είπε ότι τα προβλήματα στις περιοχές πέριξ της Τουρκίας, δεν μπορούν να επιλυθούν χωρίς την Τουρκία!

«Δεν μπορείτε πλέον να λύσετε προβλήματα στη Μέση Ανατολή, στον Καύκασο, στην Ανατολική Μεσόγειο, στα Βαλκάνια, στο Αιγαίο με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς την Τουρκία. Δεν μπορεί να επιτευχθεί λύση χωρίς την Τουρκία. Οι λύσεις δεν είναι έγκυρες. Όλοι πρέπει να το καταλάβουν. Το εντατικό έργο των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Αιγαίο, στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Κύπρο συνεχίζεται» είπε ο Χουλουσί Ακάρ.

Ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας ισχυρίστηκε ότι η Τουρκία έχει γίνει διαμορφωτής στη διεθνή σκηνή υπό την ηγεσία του προέδρου Ερντογάν.

Με απλά λόγια, οι Τούρκοι θεωρούν πως θα γίνεται στην ευρύτερη περιοχή ό,τι θέλουν αυτοί. Θεωρούν πως αν δεν συμφωνούν αυτοί, οι υπόλοιπες χώρες δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα. Θα πρέπει να λαμβάνεται η έγκριση της Τουρκίας. Αν η Τουρκία δεν συμφωνεί, δεν θα γίνεται τίποτα!

Πρόκειται για τον ορισμό του εκφοβισμού (μπούλινγκ) σε διεθνές επίπεδο!

Επιβάλλεται η άμεση συσπείρωση όλων των χωρών της περιοχής σε ένα ενιαίο μέτωπο κατά των νεοθωμανικών τακτικών της Τουρκίας. Ένα μέτωπο πολιτικό και στρατιωτικό. Ένα μέτωπο που θα βάλει τον νταή της περιοχής στη θέση του, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα: διπλωματικά και στρατιωτικά.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link για το άρθρο.



Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου