Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Κατάρριψη Τουρκικού drone στη Συρία – Κλείνει ο εναέριος χώρος της Β. Συρίας

Η Τουρκία βοηθά τους αντάρτες και τους τζιχαντιστές να ανακαταλάβουν εδάφη γύρω από την Ιντλίμπ και ο Συριακός στρατός καταρρίπτει Τουρκικά drone.

Σύμφωνα με το Συριακό Πρακτορείο Ειδήσεων SANA, σήμερα Κυριακή, καταρρίφθηκε ένα Τουρκικό drone πάνω από την Saraqeb στα νοτιοανατολικά περίχωρα της Ιντλίμπ.

Ταυτόχρονα, με ανακοίνωση στο Twitter του SANA διαψεύδεται η κατάρριψη Συριακών μαχητικών αεροσκαφών από Τουρκικά μαχητικά και αναφέρεται ότι το video που παρουσιάστηκε από την Τουρκική πλευρά δείχνει την κατάρριψη του Τουρκικού drone!

Επίσης, ο Συριακός στρατός συνεχίζει τις επιχειρήσεις κατά των τρομοκρατικών οργανώσεων που υποστηρίζονται από τους Τούρκους στο Kafr Ouaid στα νότια της Ιντλίμπ, οι οποίοι έχουν ανακαταλάβει μέσα σε 6 ημέρες 23 περιοχές στην Ιντλίμπ και τη Χάμα, αναφέρει το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Το ΣΠΑΔ επιβεβαιώνει και την σημερινή κατάρριψη του Τουρκικού drone.

Στρατιωτική πηγή ανακοίνωσε στο SANA ότι έκλεισε ο εναέριος χώρος στη βορειοδυτική Συρία, ειδικά πάνω από την Ιντλίμπ. Οποιοδήποτε αεροσκάφος παραβιάζει τον Συριακό εναέριο χώρο θα θεωρείται εχθρικό και θα καταρρίπτεται, πριν προλάβει να προβεί σε εχθρικές ενέργειες.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link για το άρθρο.



Διαβάστε επίσης:
Ποια Ευρώπη; Μόνο τη πάρτη τους κοιτάνε… Μια πρόταση για την Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου