Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Manuel Valls: ο Ισλαμισμός θέλει να καταστρέψει την Γαλλική κοινωνία

Συνέντευξη στην οποία μίλησε έξω από τα δόντια παραχώρησε ο πρώην Σοσιαλιστής Πρωθυπουργός της Γαλλίας (επί Προεδρίας Φρανσουά Ολάντ), Μανουέλ Βαλς.


Στη συνέντευξή του στο Le Parisien, ο Μανουέλ Βάλς υποστήριξε πως η Γαλλική κοινωνία έχει χαλαρώσει, ενώ ο εχθρός – τρομοκράτης τρέφεται με τις αδυναμίες μας.

Λίγες ημέρες μετά τη νέα τρομοκρατική επίθεση στο περιοδικό Charlie Hebdo
(από φανατικό Ισλαμιστή που είχε εισέλθει στη Γαλλία ως ασυνόδευτος ανήλικος πρόσφυγας), ο Μανουέλ Βαλς, που ήταν πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της πρώτης επίθεσης στο Charlie Hebdo τον Ιανουάριο του 2015, καλεί τον Πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν «να υψώσει τον Δημοκρατικό πατριωτισμό» για να αντιμετωπίσει την ισλαμική απειλή.

Για τον Manuel Valls, ο Ισλαμισμός θέλει να καταστρέψει τη Γαλλική κοινωνία.

Ο πρώην Πρωθυπουργός της Γαλλίας προτρέπει τους Γάλλους να σταματήσουν να απολογούνται για το ότι είναι Γάλλοι, τονίζοντας ότι η χώρα και η κοινωνία θα πρέπει να αναγνωρίσουν τον κύριο εχθρό, που είναι ο Ισλαμισμός.

«Ολόκληρη η Γαλλική κοινωνία αποτελεί για τους τζιχαντιστές κύριο στόχο, ιδιαίτερα για εκείνους που ενσαρκώνουν την μάχη κατά του πολιτικού Ισλάμ. Δεν είναι ανεκτό και απαιτεί αντίσταση. Πρέπει να αναγνωρίσουμε τον Ισλαμισμό ως εχθρό και ως την μεγάλη πρόκληση στην αρχή του αιώνα» είπε ο Μανουέλ Βαλς.

«Η κοινωνία έχει αποδιοργανωθεί, έχουμε συνηθίσει στη βία ή στον μολυσματικό αντισημιτισμό στα κοινωνικά δίκτυα. Κάνω έκκληση για αλλαγή σκέψης. Ο εχθρός πρέπει να αναγνωριστεί: είναι ο Ισλαμισμός, ο Σαλαφισμός, η Μουσουλμανική Αδελφότητα, το νέο πολιτικό Ισλάμ, που αποτελεί τον νέο φασισμό» τόνισε ο πρώην Γάλλος Πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με τον Μανουέλ Βαλς, αυτό απαιτεί «την επανεκκίνηση του Δημοκρατικού και του κοσμικού μέρους του πολιτικού φάσματος».

Όμως, όταν ο Μανουέλ Βαλς ήταν Πρωθυπουργός, απέρριψε την πρόταση βουλευτών της αντιπολίτευσης που ζητούσαν να τεθεί εκτός νόμου ο Σαλαφισμός, υποστηρίζοντας πως η καταπολέμηση «διεστραμμένων ιδεολογιών» αφορούσε τους Γάλλους Μουσουλμάνους. Σήμερα όμως, κατάλαβε πως είχε κάνει λάθος.

«Πρέπει να σταματήσουμε να απολογούμαστε για το ότι είμαστε Γάλλοι και Δημοκράτες» πρόσθεσε ο Μανουέλ Βαλς.

Η συνέντευξη στο Le Parisien δεν αποτελεί την πρώτη φορά που ο σοσιαλιστής Βαλς καταδικάζει έντονα την αριστερή κουλτούρα και τον Ισλαμισμό. Πλέον, δεν θεωρείται προοδευτικός Αριστερός, αλλά «φασίστας».

Ο Μανουέλ Βαλς πιστεύει πως ο Πρόεδρος Εμμάνουελ Μακρόν έχει αλλάξει και πλέον «είναι μακριά από τον φιλελεύθερο και ελευθεριακό λόγο που κάποτε πρέσβευε».

«Είμαστε σε πόλεμο με την Ισλαμική τρομοκρατία και πρέπει να κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο» δήλωσε ο Υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Gerald Darmanin καθ' οδόν για την Συναγωγή της Boulogne Billancourt στο Παρίσι, με την ευκαιρία της εορτής του Yom Kippur.

Όμως, τέτοιες εξαγγελίες γίνονται από τους Γάλλους πολιτικούς εδώ και πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με τον Gerald Darmanin τα τελευταία 3 χρόνια αποτράπηκαν 32 τρομοκρατικές επιθέσεις τζιχαντιστών στη Γαλλία.

Ο διάσημος Γάλλος Φιλόσοφος και συγγραφέας Eric Zemmour, είπε στην Γαλλική τηλεόραση την προηγούμενη εβδομάδα πως η μετανάστευση αποτελεί τον πυρήνα των τρομοκρατικών επιθέσεων.

«Τι είναι η μετανάστευση; Είναι η αλλαγή στη σύνθεση ενός πληθυσμού και επομένως στη σύνθεση ενός λαού, που την καθιστά θεμελιωδώς εθνική απόφαση. Εξαρτάται από το έθνος ποιους θέλει να έχει μεταξύ του και ποιους δεν θέλει. Η μετανάστευση αλλάζει τη σύνθεση των ανθρώπων. Αποτελεί έγκλημα κατά των Ευρωπαϊκών λαών και θα τελειώσει με αιματοχυσία» είπε ο Eric Zemmour.
Δείτε τη συνέντευξή του ΕΔΩ.

Είναι καιρός και στην Ελλάδα να αναγνωρίσουν ακόμη και οι δογματικά αντίθετοι διεθνιστές, πως η ανεξέλεγκτη μετανάστευση αποτελεί εθνική αλλοίωση, η οποία απειλεί την Εθνική Ασφάλεια της χώρας και θα επιφέρει δεινά, εάν δεν ελεγχθεί σύντομα και δεν υπάρξει ποσόστωση στον αριθμό των μεταναστών που μπορεί να δεχτεί η χώρα.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου