Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Νόμος υποχρεώνει το Πεντάγωνο να αποκαλύψει εντός 180 ημερών στοιχεία για τα UFO

Μια παράγραφος στον Νόμο των 5.593 σελίδων για τον κορωνοϊό που υπέγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ, δίνει περιθώριο 180 ημερών στο Πεντάγωνο για να ενημερώσει το Κογκρέσο για όλες τις πληροφορίες που διαθέτει σε σχέση με τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα, γνωστά ως UFO.


Πρόκειται για σχόλιο της Επιτροπής Πληροφοριών της Γερουσίας, στην παράγραφο για την χρηματοδότηση των επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Εθνικών Πληροφοριών, όπου ζητείται αναφορά για τα «αγνώστου ταυτότητας εναέρια φαινόμενα» ή αλλιώς UFO, εντός 6 μηνών.

Η ενημέρωση θα περιλαμβάνει «εναέριο αντικείμενα που έχουν παρατηρηθεί, αλλά δεν έχουν αναγνωριστεί», λεπτομερείς αναλύσεις από μη αναγνωρισμένα φαινόμενα από: την γεωγραφική υπηρεσία, την υπηρεσία σημάτων, την υπηρεσία αντικατασκοπείας και την υπηρεσία μέτρησης και σημάτων.

Οι Αμερικανικές Υπηρεσίες θα αναγκαστούν να αποκαλύψουν απόρρητα στοιχεία στην Γερουσία και κατ’ επέκταση στο Αμερικανικό και παγκόσμιο κοινό, για τις γνώσεις τους σε σχέση με εξωγήινη ζωή.

Το 2017 είχε αποκαλυφθεί πρόγραμμα του Πενταγώνου για την αναγνώριση προηγμένης αεροδιαστημικής απειλής. Στις αρχές του 2020 το Υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε βίντεο στα οποία αμερικανικά μαχητικά κυνηγούσαν αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα.

Ο επικεφαλής της Επιτροπής που ερευνά θέματα ασφαλείας που αφορούν ΑΤΙΑ, Γερουσιαστής από τη Φλόριντα Μάρκο Ρούμπιο, δήλωσε πως υπάρχει περίπτωση τα αντικείμενα αυτά να προέρχονται από τη Ρωσία ή την Κίνα και να αποτελούν ένα τεχνολογικό άλμα, σε σχέση με την τεχνολογία που κατέχουν οι ΗΠΑ, αλλά αυτό θα πρέπει να ερευνηθεί.

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες ημέρες ο διεθνούς κύρους πρώην επικεφαλής διαστημικής ασφάλειας του Ισραήλ Χάιμ Εσέντ, είχε αποκαλύψει ότι το Ισραήλ και οι ΗΠΑ είναι σε επαφή με εξωγήινους εδώ και χρόνια. Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link


Με πληροφορίες από τα Independent, Fox News, New York Post και The Brief.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου