Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Επιβεβαίωση Πενταγώνου: είναι ΑΤΙΑ - UFO (βίντεο)

Το Αμερικανικό Πεντάγωνο επιβεβαίωσε πως οι φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν πρόσφατα είναι γνήσια και καταγράφουν Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα γύρω από πλοία του Αμερικανικού Ναυτικού.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που καταγράφουν τριγωνικά μεταλλικά ιπτάμενα αντικείμενα τραβήχτηκαν από μέλη του πληρώματος των πλοίων USS Russell (DDG-59 αντιτορπιλικό κλάσης Arleigh Burke) και USS Omaha (LCS-12) το 2019, ενώ υπάρχει και τρίτο βίντεο από τον δεύτερο πιλότο (που χειρίζεται τα όπλα) ενός FA-18 στις 4 Μαρτίου 2019.

Τα ΑΤΙΑ αυτά περιγράφονται ως transmedial από τους ναύτες, δηλαδή μπορούσαν να περάσουν από τον αέρα στο νερό χωρίς να διαταράξουν τη διαχωριστική επιφάνεια των  δύο μέσων, δηλαδή όταν από τον αέρα έμπαιναν στο νερό δεν πεταγόταν νερό και δεν δημιουργούνταν κύματα. 

Η εκπρόσωπος του Αμερικανικού Πενταγώνου Sue Gough, επιβεβαίωσε στο CNN την ύπαρξη εικόνων από ιπτάμενα αντικείμενα τριγωνικού σχήματος, σφαιρικού σχήματος, σχήματος βελανιδιού και μεταλλικού περιβλήματος. Η εκπρόσωπος πρόσθεσε πως δεν θα υπάρξουν περισσότερα σχόλια για το θέμα.

Τον περασμένο Απρίλιο το Πεντάγωνο έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο ΑΤΙΑ από το 2004 και το 2015 που περιείχαν και ήχο από τους πιλότους των μαχητικών που τα κυνήγησαν. Οι πιλότοι εξέφραζαν τον θαυμασμό και την απορία τους για τα αντικείμενα αυτά. Τα βίντεο είχαν ήδη δημοσιευτεί από το 2007 και το 2017.

Τον Δεκέμβριο, το Κογκρέσο ψήφισε νόμο που διέταζε τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ να συντάξουν και να δημοσιεύσουν έκθεση για τα ΑΤΙΑ εντός 6 μηνών, δηλαδή μέσα στον Ιούνιο.
Για το θέμα διαβάστε περισσότερα στο άρθρο του CosmoStatus:
Νόμος υποχρεώνει το Πεντάγωνο να αποκαλύψει εντός 180 ημερών στοιχεία για τα UFO

 
Ο John Ratcliffe, διευθυντής πληροφοριών του Ντόναλντ Τραμπ, είπε πως η έκθεση θα περιλαμβάνει θεάσεις ΑΤΙΑ από όλο τον κόσμο.

Τον Μάρτιο το Forbes κυκλοφόρησε άρθρο στο οποίο υποστήριζε πως το 2021 θα είναι η χρονιά των UFO.
Για το θέμα διαβάστε περισσότερα στο άρθρο του CosmoStatus:
Forbes: το 2021 θα είναι η χρονιά των UFO

Στις αρχές Δεκεμβρίου 2020 ο Ισραηλινός πρώην επικεφαλής της διαστημικής ασφάλειας της χώρας Haim Eshed, είχε δηλώσει πως η χώρα του και άλλες χώρες, μεταξύ αυτών οι ΗΠΑ, μιλάνε με εξωγήινους εδώ και χρόνια, ενώ υπάρχει μία Γαλαξιακή Ομοσπονδία.
Για το θέμα διαβάστε περισσότερα στο άρθρο του CosmoStatus:
Ισραηλινός πρώην επικεφαλής διαστημικής ασφαλείας: μιλάμε με εξωγήινους

Τελευταία κυκλοφόρησε και μία φήμη. Σύμφωνα με αυτή, στις 10 Οκτωβρίου 2021 θα αποκαλυφθεί κάτι πολύ ενδιαφέρον στον Ατλαντικό ωκεανό.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link


Με πληροφορίες από Guardian, BBC, CNN, ABC7 και 7News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου