Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Forbes: το 2021 θα είναι η χρονιά των UFO

Αναμένονται αποκαλύψεις για τα UFO από τις Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες μέχρι τον Ιούνιο.


Μέχρι τον Ιούνιο, οι Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες θα πρέπει να παρουσιάσουν έκθεση για τα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα και όχι μόνο, με τα οποία έχουν έρθει σε κάποια μορφή επαφής, αναφέρεται στο άρθρο του Forbes.

Τον Δεκέμβριο του 2020 ο τότε Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, είχε υπογράψει διάταγμα που υποχρέωνε τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ να παρουσιάσουν έκθεση στο Κογκρέσο για θεάσεις UFO και από υποθέσεις που δεν έχουν γίνει γνωστές στο ευρύ κοινό, εντός 180 ημερών.

Για τον νόμο που υποχρεώνει τις Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες να αποκαλύψουν ό,τι γνωρίζουν εντός 180 ημερών, διαβάστε στο άρθρο του cosmostatus ΕΔΩ.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του Forbes η έκθεση θα πρέπει να περιλαμβάνει ανάλυση για το αν τα UFO αποτελούν απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ.

Σε συνέντευξή του στο Fox News ο πρώην διευθυντής πληροφοριών του Ντόναλντ Τραμπ, John Ratcliffe, είπε:
«Ειλικρινά, υπάρχουν πάρα πολλές θεάσεις που δεν έχουν γίνει γνωστές στο κοινό (σ.σ. δεν ανακοινώθηκαν). Μερικές από αυτές έχουν αποχαρακτηριστεί (σ.σ. δεν είναι απόρρητες). Και όταν μιλάμε για θεάσεις, μιλάμε για αντικείμενα που τα έχουν δει πιλότοι του Ναυτικού και της Αεροπορίας, ή έχουν φανεί σε εικόνες δορυφόρων, που κυριολεκτικά κινούνται με τρόπο δύσκολο να εξηγηθεί, με κινήσεις που δεν μπορούν να αναπαραχθούν (σ.σ. από ανθρώπινες μηχανές), που δεν διαθέτουμε την τεχνολογία για να πραγματοποιήσουμε, ή κινούνται με ταχύτητες που υπερβαίνουν την ταχύτητα του ήχου, χωρίς να προκαλούν τον χαρακτηριστικό ήχο (σ.σ. το sonic boom)».

Το ενδιαφέρον των ανθρώπων κορυφώθηκε για τα UFO τον Απρίλιο του 2020, όταν το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα τριών βίντεο που έδειχναν αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα, που βιντεοσκοπήθηκαν από τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ. Από τον τόνο της φωνής των πιλότων, φαινόταν ο προβληματισμός τους για τα μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα.

Τον Ιανουάριο του 2021, αποχαρακτηρίστηκαν και κυκλοφόρησαν χιλιάδες έγραφα της CIA για αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα. Η CIA υποστήριξε πως αυτά τα έγγραφα είναι όλα τα στοιχεία που υπάρχουν για το θέμα των UFO.

Έτσι, στις αρχές Ιουνίου, θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις και εξηγήσεις στους πολίτες σε σχέση με τα UFO. Όμως, δεν αποκλείεται η έκθεση να αποτελέσει ακόμη έναν τρόπο δημιουργίας ακόμη μεγαλύτερου μυστηρίου γύρω από το θέμα.

Κατά τη συνέντευξή του στο FOX, o John Ratcliffe πρόσθεσε:
«Σε όλον τον κόσμο, υπάρχουν θεάσεις σε όλο τον κόσμο. Πολλαπλοί αισθητήρες λαμβάνουν δεδομένα για αυτά τα πράγματα. Πρόκειται για ανεξήγητα φαινόμενα και υπάρχουν αρκετά που δεν έχουν γίνει γνωστά».

Στο άρθρο του Forbes αναφέρεται και ο προβληματισμός, γιατί οι περισσότερες θεάσεις UFO και οι ιστορίες γι’ αυτά, να προέρχονται από τις ΗΠΑ; Η απάντηση που δίνεται είναι σκωπτική, καθώς υποστηρίζεται ότι ίσως οφείλεται στην κουλτούρα των Αμερικανών, που θέλουν να δουν UFO.

Στο Forbes ξεχνάνε να αναφέρουν βέβαια, πως οι θεάσεις UFO τα τελευταία 70 χρόνια δεν αποτελούν προνόμιο των ΗΠΑ. Χιλιάδες καταγεγραμμένες περιπτώσεις ανεξήγητων φαινομένων έχουν καταγραφεί σε όλο τον κόσμο και έχουν γίνει γνωστές κυρίως μέσω των εφημερίδων παλαιότερα και μέσω του διαδικτύου τα τελευταία 20 χρόνια.

Δυστυχώς, η αποκάλυψη θέασης UFO και ακόμη περισσότερο ο ισχυρισμός για κάτι περισσότερο, αποτελεί λόγο γελοιοποίησης. Δυστυχώς, κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά όποιον ισχυρίζεται πως κάτι είδε ή κάτι έζησε. Ακόμη και όταν έχει ενημερωθεί η αστυνομία ή ο στρατός και έχουν γίνει μάρτυρες του φαινομένου και αυτοί.

Μην ξεχνάμε πως στις αρχές Δεκεμβρίου 2020 ο Ισραηλινός πρώην επικεφαλής της διαστημικής ασφάλειας της χώρας Haim Eshed, είχε δηλώσει πως η χώρα του και άλλες χώρες, μεταξύ αυτών οι ΗΠΑ, μιλάνε με εξωγήινους εδώ και χρόνια, ενώ υπάρχει μία Γαλαξιακή Ομοσπονδία. Διαβάστε για το θέμα στο άρθρο του cosmostatus ΕΔΩ.

Ας ελπίσουμε πως τον Ιούνιο η έκθεση των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών που θα διαβιβαστεί στο Κογκρέσο, θα ρίξει λίγο φως στο μυστήριο.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου