Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Washington Times: Παρακαλείται να εμφανιστεί ο αληθινός Πρόεδρος των ΗΠΑ

Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Τζο Μπάιντεν ασκεί τα προεδρικά του καθήκοντα, υποστηρίζεται σε άρθρο της Αμερικανικής εφημερίδας.


Η εφημερίδα Washington Times ισχυρίζεται ότι ο Τζο Μπάιντεν δεν είναι αυτός που κυβερνά την Αμερική, αλλά κάποιος άλλος, από τον οποίο ζητά να αποκαλυφθεί.

Το παγκόσμιο κατεστημένο πάσχισε για να φέρει στην εξουσία τον 78 ετών Μπάιντεν. Πολλοί ήταν αυτοί που υποστήριζαν ότι λόγω της προχωρημένης ηλικίας του επιλέχθηκε ως αντιπρόεδρος η Καμάλα Χάρις. Όμως, ούτε αυτή φαίνεται να κυβερνά τις ΗΠΑ. Η κυβέρνηση Μπάιντεν, κατάφερε μέσα σε 2 μήνες να επαναφέρει τον ψυχρό πόλεμο με τη Ρωσία, έχει αναζωπυρώσει τον πόλεμο στην Ουκρανία, ενώ οι σχέσεις των ΗΠΑ με την Κίνα είναι κάκιστες, με αποκορύφωμα τους διαπληκτισμούς μπροστά στις κάμερες των Υπουργών Εξωτερικών των δύο χωρών κατά τη συνάντησή τους στην Αλάσκα.

Ας δούμε όμως τι υποστηρίζει η έγκριτη Αμερικανική εφημερίδα Washington Times.

«Ποιος διάολος μπορεί να μας πει ποιος κυβερνά την ομοσπονδιακή κυβέρνηση αυτή τη στιγμή; Κυριολεκτικά λογοκρίνεσαι εάν υπονοήσεις ότι κάποιος άλλος εκτός από τον Τζο Μπάιντεν κέρδισε τις εκλογές του Νοεμβρίου. Όμως, τέσσερεις μήνες μετά, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο Μπάιντεν κυβερνά πραγματικά και είναι Πρόεδρος».

Με αυτόν τον πολύ ενδιαφέροντα τρόπο ξεκινά το άρθρο των Washington Times και σε ελεύθερη απόδοση μεταφέρει το cosmostatus εξαιτίας των πολλών ιδιωματισμών που χρησιμοποιούνται.

«Ένα πολύ περίεργο βίντεο, προϊόν επεξεργασίας, εμφανίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα, με τον Τζο Μπάιντεν να βρίσκεται σε διαδικτυακή σύσκεψη με τους Δημοκρατικούς στο Κογκρέσο. Φυσικά, ψηφιακά.
Ο Μπάιντεν, ερμήνευσε τον ρόλο του σεναρίου για λίγα λεπτά, καθισμένος μόνος του στο τραπέζι. Στο τραπέζι δεν υπήρχε τίποτε άλλο εκτός από τις οδηγίες χρήσης, το σενάριο.
Καθώς μιλούσε, σταμάτησε απότομα, κοίταξε την τεράστια οθόνη από την οποία η Πρόεδρος της Βουλής Νάνσυ Πελόσι κοιτούσε με περίεργο τρόπο, με ψεύτικο χαμόγελο.
Κάποιος θα μπορούσε να θεωρήσει πως κοιτούσε σαν ρομπότ από τον κυβερνοχώρο, γνέφοντας καταφατικά και υπάκουα.
Τότε, ο ψηφιακός Πρόεδρος δήλωσε έτοιμος να απαντήσει σε ερωτήσεις.
«Είμαι στη διάθεσή σας» είπε, προσποιούμενος για μια στιγμή πως πραγματικά είναι ο ηγέτης του ελεύθερου κόσμου.
Και πρόσθεσε προς την Πρόεδρο της Βουλής: «εάν αυτό υποτίθεται ότι πρέπει να κάνω Νάνσυ», που τον κοιτούσε παράξενα.
Το πρόσωπό της τινάχτηκε. Προφανώς ο Τζο Μπάιντεν απέτυχε να επιδείξει την κατάλληλη δουλοπρέπεια.
«Θα κάνω ό, τι θέλεις» πρόσθεσε ο Τζο Μπάιντεν
».

Μέχρι στιγμής, στο άρθρο των Washington Times που αποδίδει στα Ελληνικά το cosmostatus υποστηρίζεται ότι ο Τζο Μπάιντεν δεν κυβερνάει τις ΗΠΑ και ουσιαστικά, δεν είναι κάποιος που μπορεί να ληφθεί στα σοβαρά.

«Μεγαλύτερη ανησυχία από την αποτυχία του Μπάιντεν να επιδείξει δουλοπρέπεια, αποτέλεσε το γεγονός ότι ο Μπάιντεν προσφέρθηκε να δεχτεί ερωτήσεις και πιθανότατα να τις απαντήσει.
Οι πάνω από αυτόν δεν ικανοποιήθηκαν με την πρόθεσή του.
Αμέσως, ακούστηκε ένα μακρύ Μπιπ και έκοψαν από το βίντεο τον άνθρωπο που υποστηρίζει ότι είναι ο ηγέτης του ελεύθερου κόσμου και τον αντικατέστησαν με την τελευταία έκδοση των πολύχρωμων γραμμών του σήματος της διακοπής.
Έτσι, δεν θα υπάρξουν ερωτήσεις και φυσικά δεν θα υπάρξουν απαντήσεις
».

Η εφημερίδα Washington Times υποστηρίζει ότι υπάρχουν κάποιοι πάνω από τον Μπάιντεν που δεν θέλουν να ακουστεί ο Μπάιντεν, δεν θέλουν να δεχτεί ερωτήσεις και δεν θέλουν να απαντήσει στις ερωτήσεις και γι’ αυτό διέκοψαν την μετάδοση.

«Πριν λίγες ημέρες, κάποιος που υποστηρίζει ότι είναι ο Αμερικανός Πρόεδρος, βομβάρδισε τη Συρία. Τον βομβαρδισμό ακολούθησε αναφορά από τον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με την οποία η Αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις δεν έλαβε μέρος στην λήψη της απόφασης για τον βομβαρδισμό της Συρίας και ότι ήταν δυσαρεστημένη με την απόφαση.
Αυτό ίσως να σημαίνει ότι η Καμάλα Χάρις δεν ασκεί την διοίκηση στην κυβέρνηση αυτή την περίοδο και φαίνεται πως δεν είναι η Πρόεδρος των ΗΠΑ (σχόλιο cosmostatus: όπως πολλοί εικάζουν).
Όποια κι αν είναι η πραγματικότητα, δεν υπάρχει απάντηση στο καίριο ερώτημα: Ποιος είναι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ αυτή τη στιγμή;
».

Πριν τις εκλογές στις ΗΠΑ, επειδή το παγκόσμιο κατεστημένο ήθελε να φύγει από την Προεδρία των ΗΠΑ ο απρόβλεπτος και αντίθετος με την παγκοσμιοποίηση και τις απόψεις των οπαδών της Νέας Τάξης Πραγμάτων, Ντόναλντ Τραμπ, επένδυσε με κάθε τρόπο στην εκλογή του Τζο Μπάιντεν.

Όμως, ο Τζο Μπάιντεν είναι υπέργηρος (78 ετών) και πιθανότατα αδυνατεί να ολοκληρώσει την θητεία του. Κάποιοι μάλιστα υποστήριζαν πως εντός 1-2 ετών το πολύ, θα εγκαταλείψει την Προεδρία και θα αναλάβει η Αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις. Αυτός ήταν και ο λόγος που επιλέχθηκε για Αντιπρόεδρος η Καμάλα Χάρις. Είναι νέα και οπαδός της παγκοσμιοποίησης, της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των δήθεν προοδευτικών (αριστερών) ιδεών που επιβάλονταιν παγκοσμίως, παρά την αντίθεση των λαών.

Όμως, διαπιστώνεται ότι ούτε ο Μπάιντεν, ούτε η Χάρις κυβερνούν τις ΗΠΑ. Μέσα σε 2 μήνες, η κυβέρνηση των Δημοκρατικών, κατάφερε να επαναφέρει τον Ψυχρό Πόλεμο με τη Ρωσία, να επιδεινώσει τις σχέσεις των ΗΠΑ με την Κίνα και να φέρει την Ουκρανία σε πολεμική σύγκρουση με τη Ρωσία.

Αλήθεια, ποιος κυβερνά την Αμερική;

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου